کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هکتور میبینی که من چیزی نمیگم ولی درموردم چیزها میگن.ولی من امیدوارم بسیاااااااااااااااار.من که تازه واردم دارم میبینم که همتون غرق شدید بابا بیایید لب ساحل چرا هی میرید شنا یکمی هم از بیرون نگاه کنید
جالبه دیگه دوستان اصلا از بازار صحبت نمیکنن
واقعا بعضی وقتا چیزی هم برای گفتن نیست!
تو مابین صحبت هامون خودرو صف فروش شد بعد جمع شد
همیشه صف فروش میشد یا جمع میشد چند نفر اطلاع رسانی میکردن الان اصلا فک نکنم کسی نگاه کنه
وساپا هم چند نوبت صف فروش شد و جمع شد
صف فروش های 700 هزار تایی ، 500 هزار تایی ....
با توجه به اینکه امروز برای مجمع می خواهد ببندد ، نوسانگیران در حال پیاده شدن از سهم هستن و کسانی هم که به مجمع امید دارند ( مثل من ) در حال خرید.
میانگین خرید بنده هم امروز شد 1316
تقریبا همه ی سهم های کوچکم را فروختم و وساپا خریدم
فقط ارفع مانده که دیگر خیلی کوچک است و در عین حال امید رشد دارد و همینطور الان قیمتش پایین است .شاید آن هم اگر به -1 رسید فروختم
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
هکتور میبینی که من چیزی نمیگم ولی درموردم چیزها میگن.ولی من امیدوارم بسیاااااااااااااااار.من که تازه واردم دارم میبینم که همتون غرق شدید بابا بیایید لب ساحل چرا هی میرید شنا یکمی هم از بیرون نگاه کنید
اینا غرق نشدن دوست من...سونامی شد فرصت فرار نداشتن...ولی الان دارن فرار می کنند
اتفاقا من تازه امروزاولین خریدم را انجام دادم وبه قول دوست خوبم نوام چامسکی یه قدم ازشما جلوترم ودارم میبینم که همتون اونقدر توی آب بودیددیگه آب براتون لذتی نداره پس کمی باید به ساحل بیاید تا قدرآب و شنا کردن را بدانید.
غبشهرم ازون سهماس که کلا چند ماهه فکر کنم حدود شش ماه یه کلله تو اصلاحه از بعد از افزایش سرمایش بالای صد درصد اصلاح کرده !!!! هنوزم امیدی بهش نیست ! :D
اتفاقا من تازه امروزاولین خریدم را انجام دادم وبه قول دوست خوبم نوام چامسکی یه قدم ازشما جلوترم ودارم میبینم که همتون اونقدر توی آب بودیددیگه آب براتون لذتی نداره پس کمی باید به ساحل بیاید تا قدرآب و شنا کردن را بدانید.
دیگه بعد از این همه مدت آواز ابو عطا رو میشه فهمید
نظر