کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درود
در گذشته نه چندان دور اینطوری بود
اما چند وقتیه هیچ چیز مثل گذشته نیست،بازار فردا هم معلوم نیست چی میشه
امیدواریم مثبت باشد
فروشنده های خودرو مپنا و شبندر تمومی ندارند متاسفانه
تاپیکو زیر 430 صف فروش!خریدارم نداره :-/
انقدر مفت بشه سجاد جان که باورش الان شاید سخت باشه...خیلی مفت
837dfouljo759pv20xt6.jpg
مجري: فاميل دور چرا ببعي رو گذاشتي رو سرت!؟
فاميل: آقاي مجري امروز يه دکتره تو ماهواره ميگفت اگه پشکل گوسفند بمالين رو سرتون موهاتون دوباره درمياد
ببعي: دَدي انقد حرف نزن تمرکزم بهم ميريزه!
فاميل: سيرداغ ببينم! 2ساعته داري تلاش ميکني هنوز موفق نشدي! من از بچگي آرزوم بوده مو داشته باشم،تو آخرش گند ميزني به آرمانهاي من!
ببعي: دستشوييم نمياد...
فاميل: به آبشار فکر کن...نه نه اون مال يه چيز ديگه س...به وضعيت اقتصاديمون فکر کن! ولي فقط به وضع ده يازده سال پيش فکر کني ها،ميترسم اگه به جلوتر فکر کني کل هيکلم مو دربياره!
مجري: آخه آدم واس خوشگلي هر کاري ميکنه؟ واقعاٌ عقل هم چيز به درد بخوريه!
فاميل: نه آقاي مجري...تو اين دوره زمونه اي که مردم عقلشون به چشمشونه پشکل بيشتر به درد آدم ميخوره!
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
دوستان بازار امروز هم مثل بازار دیروز و هفته قبل و سال قبل و مثل بازارهایی که بدون ما بازو بسته شدن، بسته شد. و چه بازار هایی که بعدها بدون ما شروع و پایان خواهند یافت.
سعی کنید اوقات خودتون و خانواده عزیزتون رو نا خوش نکنید چون این نیز بگذرد.
این شعر و عکس هم تقدیم به همه بورسیهای گل
از صدای گذر آب چنان می فهمم
تندتر از آب روان عمر گران می گذرد
زندگی را نفسی است ارزش غم خوردن نیست
آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست . . .
فروش غبشهر با 18 درصد ضررر .. اصلن باورم نمیشه انقد حماقت کردم موندم باهاش تا حالا باید حد ضررمو رعایت میکردم ../:.weirdsmiley.://:.negaran.://:.negaran.:/ اونموقعم که خریدم کف بود :|
اما حقیقت چیز دیگری است و چون نمیخوام رو اعصاب برم نمیگم
دوست عزیز دوستان خیلی خوشحال نیستن مثل من
ولی از نظر خودم نظرات منفی خیلی بیشتر بدرد میخوره تا غر غر های که بعضیا ارسال میکنن
هر نظر تا نقد نشه هیچ ارزشی نداره
ممنون از ارسالهاتون
نظر