امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mjtb
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 527

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط amir alii پست شده است View Post
    پس الان مقص عراقچي كه buzz به خانم ميناوي داد.......
    نه نه نه اشتباه نکنید. خانم میناوی یک فرد حقیقی هستن که فقط و فقط حافظ منافع سهامدار خرد هستن و به جان عزیزتون قسم قصدشون خیره، فقط موضوع اینه که از نظر ایشون ا.ن هم خیر بوده واسه مردم و مملکت!

عراقچی buzz رو که داد به فعالین بازار و حقوقیهای گردن کلفت و رانت داران و رانت خواران و غیره، اومد بیرون تو بالکن یه سیگار بکشه که عکاسها و خبرنگاران مچشو گرفتن و دستش رو شد و اصل مدارک مستندش رو برای خانم میناوی فرستادن.

نظر

• payman
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 144

حدود 20 روز قبل مذاکرات کلا از بازار خارج شدم
      حتی تو رشد چند روزه بازار نیز با وجود وسوسه و تبلیغات در خصوص رشد بازار ، باز وارد نشدم
      امیدوارم هر چه زودتر وضعیت بازار بهتر شده تا دوستان هم ضرر نکنند
      من خودم که تو افت های قبلی بازار حدود 20 در صد از سرمایه ام رو از دست دادم
      [CENTER][SIZE=3]I wish life was like coffee, Each time it was too bitter, It was sweet with sugar and milk, Easily this[/SIZE]
      [/CENTER]

نظر

• dr.hamid
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 117

فکر میکنم این پست من حرف دل همه باشه
        واچینگ سهمهام در منفی کامل. میخواستم بفروشم اما نشد
        ------------------------------------------------------
        ضمنا: خداوکیلی کسی بیخود تبلیغ سهم نکنه. که تابلو داره بوق میزنه. بازار فردا هم منفیه.فرصت هست . اخر هفته ملت برن استراحت تا ی بادی به کله شون بخوره
        شنبه دیگه صفها اروم میشه

نظر

• Trader7
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 940

در اصل توسط BETA پست شده است View Post

آی دلم :.thumbsupsmileyanim/.:biggrinsmiley.:/:D:))/:.yead.:/

نظر

• omidvar
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 796

در اصل توسط mesbah1989 پست شده است View Post
            2 ساعت از بازار میگذره و حجم خرید در ایران خودرو زیر یک میلیون سهم میباشد !!!.....................هیچ توضیح اضافه ای نمیخوام به دوستان حرفه ای خودم در مورد نوع و حجم معاملات ایران خودرو در هفته های اخیر بدهم تا قیاسش کنم با خریدهای امروزش چون بر کسی پوشیده نیست !...............اما چرا حجم معاملات و حمایت حقوقی در سهم ایران خودرو به این میزان حیرت انگیز پایین است جواب در این مطلب میباشد که سهم خودرو به عنوان لیدر بازار و دماسنج بازار بورس تهران همیشه در چشم و نگاه معامله گران و ناظرین بوده و هست و اگر بنا بر فهماندن اعتراض و نارضایتی از نتیجه شوکه کننده مذاکرات وین شده باشد بهترین راه به رخ کشیدن این اعتراض این میباشد که حقوقی ها با تحریم خرید در مهمترین نماد بازار اعتراض عمیق و جدی در عین حال خاموش خود را بنمایش دراوند تا بعضی از دلواپسان حساب کار دستشان اید و هشداری جدی دهند که بدون در نظر گرفتن نظرات ما بزرگان بازار سرمایه در مذاکرات این بازار سهام به جای نمیرود.............معنای معاملات حداقلی ایران خودرو جز یک هشدار جدی به مسئولان چیز دیگری نیست....................خوشحال میشوم نظر باقی دوستان را نیز بدانم
            این اش دستپخت تدبیر وامیده خودش پخته با طرفداراش هم میخوره ربطی به دلواپسان نداره البت بنده هم تا چندی پیش از همین قماش بودم ولی هالا دیگه نیستم نظرم 180درجه تغییرکرده چونکه اینا منطق ندارن هرجا گند میزنن تقصیر اینو اون میذارن
            شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• mesbah1989
              Banned
              • Oct 2014
              • 403

2 ساعت و نیم از بازار میگذره و حجم خرید حقوقی در ایران خودرو فقط 3 میلیون سهم میباشد !!!.....................هیچ توضیح اضافه ای نمیخوام به دوستان حرفه ای خودم در مورد نوع و حجم معاملات ایران خودرو در هفته های اخیر بدهم تا قیاسش کنم با خریدهای امروزش چون بر کسی پوشیده نیست !...............اما چرا حجم معاملات و حمایت حقوقی در سهم ایران خودرو به این میزان حیرت انگیز پایین است جواب در این مطلب میباشد که سهم خودرو به عنوان لیدر بازار و دماسنج بازار بورس تهران همیشه در چشم و نگاه معامله گران و ناظرین بوده و هست و اگر بنا بر فهماندن اعتراض و نارضایتی از نتیجه شوکه کننده مذاکرات وین شده باشد بهترین راه به رخ کشیدن این اعتراض این میباشد که حقوقی ها با تحریم خرید در مهمترین نماد بازار اعتراض عمیق و جدی در عین حال خاموش خود را بنمایش دراوند تا بعضی از دلواپسان حساب کار دستشان اید و هشداری جدی دهند که بدون در نظر گرفتن نظرات ما بزرگان بازار سرمایه در مذاکرات این بازار سهام به جای نمیرود.............معنای معاملات حداقلی ایران خودرو جز یک هشدار جدی به مسئولان چیز دیگری نیست....................خوشحال میشوم نظر باقی دوستان را نیز بدانم؟!

نظر

• حسام الدین
                عضو فعال
                • Aug 2014
                • 335

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                این اش دستپخت تدبیر وامیده خودش پخته با طرفداراش هم میخوره ربطی به دلواپسان نداره البت بنده هم تا چندی پیش از همین قماش بودم ولی هالا دیگه نیستم نظرم 180درجه تغییرکرده چونکه اینا منطق ندارن هرجا گند میزنن تقصیر اینو اون میذارن

آخ گفتی.
                به نظرم منطق بهترین چیزه. اینکه هی به هم برچسب بزنیم اصلا درست نیست و خلاف شخصیت و ادب یک انسان فرهیخته هست. هر کسی کار خوبی انجام بده، خوبه و هر کس هم کار بد انجام بده، بده. حالا از هر طیفی میخواد باشه. مهم اینه که یک طرفه به قاضی نریم و همیشه جانب انصاف رو رعایت کنیم.
                اصلا درست نیست جامعه رو دوقطبی کنیم. اینا به اونا بگن «فتنه گر»؛ اونا به اینا بگن «دلواپس» و بعدش هم عقده هاشون رو سر هم خالی کنن.
                من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post

فکر کنم شما سبد خودت رو گفتی /:.yead.:/
                  سهمهایی که گفتم فقط وتوشه را دارم .

باز هم میگم بازار پایینی نداره ، بجز گروه خودرو فردا تمام صفها جمع میشه و خیلی راحت میشه نوسان 8 درصدی گرفت ، عاشق بازار هیجانی هستم چون میشه سهام ملت را بزخری کرد .

نظر

• رهگذار
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 433

قضاوت با خودتون
                    روز های اینده شاید فقط حسرت این سهم را بخورید
                    کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• Trader7
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 940

حتما این مقاله دنیای اقتصاد رو کامل بخونید
                      http://www.donya-e-eqtesad.com/news/843406/

نظر

• پرسود
                        عضو عادی
                        • Jan 2014
                        • 162

این خودروهای بی خاصیت شدن لولوی بازار سهامدارباهش می ترسونن سهامهای خوبشو از چنگش در میارن
                        [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          سهمهایی که گفتم فقط وتوشه را دارم .

باز هم میگم بازار پایینی نداره ، بجز گروه خودرو فردا تمام صفها جمع میشه و خیلی راحت میشه نوسان 8 درصدی گرفت ، عاشق بازار هیجانی هستم چون میشه سهام ملت را بزخری کرد .
                          ​شما به 15..20 درصد میگی چی.....از قیمتای دیروز 15...20 درصد بازار اصلاح میکنه....
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

اینا الان میخان بگن بازار خیلی تحت تاثیر مذاکراته
                            ولی اینا همش از پدر سوختگیه
                            نتیجه این مذاکرات هیچ تاثیری نباید تو بازار داشته باشه
                            مثل مذاکرات اینجا هم همه رو فیلم کردند

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

اقایون تو پیک فرختند....الان دارن به ریش ملت میخندند.........
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• abnus
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 754

ختراک/شتهران/دفرا/غگل/غگلح/حتاید/غاذر/غگرجی/شمواد/شکلر/ثنوسا وقاسم تنها سهمهایی هستند که هنوز صف خریدن وکاری به جو بازار هم ندارن مبارک دوستانی که دارن.

نظر

در حال کار...
                                X