امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد20
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 165

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

درود
      الان زنگ زدم دفتر ریاست جمهوری (111)
      با کارشناسش محترمانه کلی حرف زدیم
      بهش میگم اوضاع بازار اینطوریه،دروغ گفتید به مردم
      میگه شما اولین نفر هستید که زنگ میزنید و شاکی هستید!مردم ما همه دولت رو درک میکنن!
      گفتم آدرس دو تا فروم رو میدم برید ببینید مردم پشتتون چی میگن.و چقدر ناراحتند
      گفتم من خودم به این دولت رای دادم خیلی ها رو هم متقاعد کردم به این دولت رای بده
      مشکل ریزش بازار نیست مشکل دروغی که گفتید این نیست دولت راستگویان
      خلاصه گفت اطلاع میدم،دوستان هم زنگ بزنن فکر نکنن فقط یک نفر ناراضی

نظر

• afsh
        عضو فعال
        • Sep 2013
        • 319

60 پا نمونه تمام و کمال رانت دولت به تامین اجتماعی ، حقوقی بی غیرتش حیاء رو قورت داده و خجالت رو سر کشیده
        کار ساده و درست، بهتر از کار پیچیده و نادرست

نظر

• ebiman
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 2071

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          درود
          میگه شما اولین نفر هستید که زنگ میزنید و شاکی هستید!مردم ما همه دولت رو درک میکنن!

منم زنگ زدم
          میگه امروز خیلی ها برای بورس زنگ زدند همتون با هم هماهنگ کردید زنگ بزنید/:.yead.:/
          سلام

نظر

• madio
            عضو فعال
            • Oct 2012
            • 390

در اصل توسط afsh پست شده است View Post
            60 پا نمونه تمام و کمال رانت دولت به تامین اجتماعی ، حقوقی بی غیرتش حیاء رو قورت داده و خجالت رو سر کشیده
            با اینکه کلی صنایع سود ده رو بهش دادن ولی اصلا توان ادارش رو نداره

نظر

• hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

تالار بورس:
              سلام دوستان ، نه اعتراض و نه تهديد هيچ کدام چاره کار نيست ، ما بايد دنبال رسانه اي کردن موضوع باشيم تا از طريق فشار رسانه هاي گروهي بتوانيم وقت ملاقاتي از رييس جمهور بگيريم .
              خواهش مي کنم نامه ذيل را بخوانيد و در صورت تمايل امضا (تشکر) بزنيد ، با ارسال اين نامه به روزنامه و سايت ها و کپي و تکثير آن در تالارهاي بورسي مجازي و حقيقي و شير آن در فيس بوک و تويتر و ... مي توان به نتيجه رسيد
              چيز زيادي هم نمي خوايم يک وقت ملاقات ، يه زمان دو ساعته ، مطمئن باشيد تاثير داره
              درد ما ها اينه که هيچ سنديکا يا انجمني نداريم ، تو اين مملکت از کشاورز و دامدار و راننده کاميون و ... گرفته تا پزشک و وکيل انجمن دارند ولي ما نداريم که بتوانيم به وقتش حرفمون را بزنيم
              يه سال سرما مي شه محصول ها يخ مي زنه همه دور مي افتن گزارش ، بيمه و ...
              يه گرگ مي آد به گله مي زنه و چهار تا گوسفند لت و پار مي کنه تلوزيون و سايت ها شصت تا گزارش مي رن ، الان اينجا به اندازه بودجه مملکت پول دود شده رفته هوا ، هيشکي عين خيالش نيست .
              با اينجا دور هم نشستن و دادو بيداد کردن سر همديگر هم مشکلي حل نمي شه ، علاج کار اينه که تکوني بخوريم ، يک نامه و درخواست وقت ملاقات از رييس جمهور ، قرار بود پاسخگو باشد ، بسمه الله ...
              -----
              آقاي دکتر روحاني
              سلام عليکم
              آقاي رييس بدون مقدمه عرض مي کنم که آيا از آنچه در اين شش ماه بر بازار سرمايه مي گذرد خبر داريد؟
              آقاي رييس شايد لازم باشد کمي به عقب برگرديم ، به روزهاي آخر پاييز 92 ، در آن روزها حضرتعالي و ساير اعضاي دولت و برخي دوستان مجلسي به همراه صدا و سيما و ساير رسانه ها آنقدر از روزهاي خوب بورس گفتيد و افق روشن ترسيم کرديد و ... تا خيلي از سرمايه ها جذب اين بازار شدند و ناگهان اقدامات دولت و تيم اقتصادي آن برعکس شعارها شد و اولين و مهمترين عامل و مسبب ريزش بازار اقدامات دولت بود .
              در حالي که بعد از دعوت مردم به بازار ( که حضرتعالي نيز در چند نوبت از طريق رسانه ملي اين امر را انجام داديد) تيم اقتصادي تان با اعمال سياست هاي عجيب و اعلام وجود حباب در بازار و مهمتر از آن عرضه سهام در قيمت هاي بالا به مردم از طريق سازمان خصوصي سازي بازار را به خاک سياهي نشانده است که شايد به اين زودي ها نتواند روي پاي خود بايستد.
              آقاي دکتر سوالات و مطالب مهمي در ذهن فعالان بورس نقش بسته که پاسخگويي شفاف به آن کمترين خواسته ما فعالان بازار سرمايه مي باشد.:
              دليل دعوت از مردم براي حضور در بورس و به دنبال آن فروش سهام دولتي به قيمت هاي بالا و دخالت هاي خاص براي ريزش بازار چه بود ؟ آيا دولت دامي براي فعالين بورسي تدارک ديده بود ؟

وعده هاي توخالي که چندين بار براي حمايت هاي دولت از بازار اعلام گرديده و به سرانجام نرسيده ، دليلش چيست ؟ به عنوان نمونه آقاي وزير از صندوقي 5000 ميلياردي صحبت کردند که نه تنها عملياتي نشد ، بلکه باعث شد بازار وضعيتش بدتر هم بشود .

آقاي رييس جمهور ! عدم شفافيت بازار ، بي تدبيري و بي اعتنايي مديران به شرايط موجود و حتي برخي رفتارهاي تعمدي بر عمق ريزش بازار افزوده است .

آقاي روحاني ! در حالي که اکثر سهام بازار ريزش هاي بالاي 50 درصدي را تجربه کرده اند ، آقايان در آمارهايشان به شاخصي تقلبي استناد مي کنند که اصلا بيانگر وضعيت بورس نيست.

آقاي رييس جمهور قانونا دولت به خاطر دخالت در روند بورس و بدتر از آن تشويق مردم به خريد سهام مقصر مي باشد

آقاي روحاني ، شايد هيچ گروهي به اندازه فعالان بازار سرمايه از انتخاب شما خوشحال نشدند و شايد اگر قابل سنجش باشد ، شايد بالاترين آمار راي براي شما از فعالان بورسي باشد و قريب به يقين هيچ بخشي هم به اندازه ما آسيب نديده است .

آقاي روحاني قريب به اتفاق فعالان بازار حداقل سي درصد سرمايه خود را از دست داده اند و در برخي موارد اين رقم به بالاي 50 درصد هم مي رسد .

آقاي رييس جمهور ما دنبال شفافيت هستيم و روشن شدن برخي ابهامات ، مثلا اميد واهي که آقايان با داستان تزريق 5000 ميليارد به بازار دادند ولي عملا اتفاقي نيفتاد و وضعيت بازار را خرابتر هم کرد چه بود ؟

آقاي رييس جمهور ، آن چيزي که دارد از بين مي رود علاوه بر سرمايه ما فعالان اقتصادي ، اعتماد است ، اعتمادي که اگر از بين برود نتيجه اش همان مي شود که در دعوت دولت و صداوسيما و ... از مردم براي انصراف از يارانه روي داد.

آقاي رييس جمهور بورس ايران در اين مدت به اندازه پولهاي بلوکه شده ايران نزد کشورهاي غربي افت داشته ولي کسي پاسخگو نيست.

آقاي روحاني ما خانواده شش ميليوني ، فعالان بازار سرمايه اين را حق خود مي دانيم که با شما جلسه اي داشته و وضعيت بازار را بدون رنگ و لعاب هايي که آقايان استفاده مي کنند ، شفاف به عرض برسانيم. خاطرتان باشد در شعارهاي انتخاباتي تان قول داديد که پاسخگو باشيد و به وعده هاي داده شده عمل کنيد .

آقاي رييس جمهور ما سهامداران حقيقي درخواست ديداري حضوري و بدون واسطه با حضرتعالي را داريم و براين خواسته مصريم و آن را حق مسلم خود مي دانيم تا آنچه بر بازار سرمايه در اين مدت رفته است را مستند و مشروح به عرضتان برسانيم .

آقاي رييس جمهور ما فعالان بازار بورس نسبت به رفتار دولت در قبال بازار سرمايه اعتراض داريم و از حضرتعالي تقاضا داريم در جلسه اي حضوري به حرف هاي ما گوش داده و به ابهامات موجود پاسخ بدهيد.

ياحق
              با تشکر
              مرتضي عباداله وند
              از طرف جمعي از فعالان بازار سرمايه
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

درود
                به نظر من اونا خودشون از همه بهتر میدونن اوضاع چیه و چه خبره ! طبق اطلاعات و آشنایی که من از برخی قسمتهای اونجا دارم افراد زیادی در اونجا فعال هستن در بورس و حتی بورس کالا ! بعیده که ندونن در بازار چه خبره.

نظر

• ahmadreza
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 1294

دوستان خواهشا با تعداد بالا با 111 تماس بگیرید و شکایت خودتون رو نسبت به وضع بازار اعلام کنید

نظر

• madio
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 390

درود
                    بعیده دولت بخواد الان کار زیادی بکنه
                    اونا رو توافق شرط بستن
                    با سیاست های فعلی و کمبود نقدینگی
                    و کنترل قیمت دلار و اینکه خوب نشون دادن شرایط ممکنه اهرم فشار رو از دولت تو برخی ارکان حکومتی بگیره
                    بعیده
                    اینا نگه داشتن بعد توافق بورس رو ببرن بالا و....

نظر

• ahmadreza
                      عضو فعال
                      • Jul 2012
                      • 1294

در اصل توسط madio پست شده است View Post
                      بعیده دولت بخواد الان کار زیادی بکنه
                      اونا رو توافق شرط بستن
                      با سیاست های فعلی و کمبود نقدینگی
                      و کنترل قیمت دلار و اینکه خوب نشون دادن شرایط ممکنه اهرم فشار رو از دولت تو برخی ارکان حکومتی بگیره
                      بعیده
                      اینا نگه داشتن بعد توافق بورس رو ببرن بالا و....
                      خوب شما تماس بگیرید ضرری داره؟

نظر

• ebiman
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 2071

فکر کنم اینجور که اوضاع پیش میره ما سهامداران به جای یک ماه باید نیت کنیم تا آخر سال را روزه بگیریم/:.yead.:/
                        سلام

نظر

• جعفرزاده
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 5833

درود
                          در اصل توسط ebiman پست شده است View Post

منم زنگ زدم
                          میگه امروز خیلی ها برای بورس زنگ زدند همتون با هم هماهنگ کردید زنگ بزنید/:.yead.:/
                          در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          به نظر من اونا خودشون از همه بهتر میدونن اوضاع چیه و چه خبره ! طبق اطلاعات و آشنایی که من از برخی قسمتهای اونجا دارم افراد زیادی در اونجا فعال هستن در بورس و حتی بورس کالا ! بعیده که ندونن در بازار چه خبره.
                          بنده نیز تماس گرفتم/ هم با کارشناس که شماره 2 را باید بگیری صحبت کردم و هم با شماره 3 که پیام را بصورت خودکار ضبط میکنند.

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

همه سهم ها صف فروشه کسی هم خریدار نیست
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• Rudel
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 2164

فتوای آیت الله Rudel:

الیوم از آنجایی که سهامداران محترم به اندازه 365 روز روزه شکم 60 فقیر در هیات دولت را سیر نموده اند تا 12 سال روزه بر آنان واجب نیست

نظر

• AkB@R
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 264

کسی از شایعه استعفای صالح آبادی چیزی شنیده؟
                                اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

در حال کار...
                                X