کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یکم روی مقاومت اومده اونم نمیدونم بتونه رد کنه اگر دادن بگیر
نشد فردا براش مهم است اگر رد کرد میشه بازم برای 2 روز ++++باشه
نمیدونم چون این مطلب شاید میگم شاید بازم میگم باعث شل کردن بشه
در مورد نرخ خوراک پتروشیمی ها همچنان ابهام وجود دارد. 1- در تماس با یکی از شرکتهای پتروشیمی گفتند همچین مصوبه ای به دست ما نرسیده و کماکان محاسبات با همان نرخ های قبلی است. 2- به نظر می رسد برای محاسبه نرخ خوراک جدید بایستی میانگین وزنی استفاده شود به عنوان مثال پتروشیمی پردیس که 75% گاز مصرفی خوراک و 25 % گاز مصرفی سوخت است. 2914=25%*75%+1320*3445 در حالیکه شرکت در بودجه خود با توجه به نرخ خوراک 3445 ریالی و سوخت 865 ریالی میانگین وزنی 2800 ریال را دیده است. 3-نکته بعدی اینکه حتی اگر متوسط 202 تومان را لحاظ کنیم تنها زاگرس سودآوری مناسبی دارد و با توجه به په به ای پایین و احتمال گزارش سه ماهه خوب برای خرید مناسب هست. دیلی ت
ممنون جناب نوام
در ایچیموکو الان دقیقا روی خط بالای کومو هست و این خودش یه مقاومته ولی اگه بشکنه یه چند درصدی فک کنم جا داشته باشه. ولی کلا چون ریسک گریز هستم فعلا بیخیالش شدم.
ممنون جناب نوام
در ایچیموکو الان دقیقا روی خط بالای کومو هست و این خودش یه مقاومته ولی اگه بشکنه یه چند درصدی فک کنم جا داشته باشه. ولی کلا چون ریسک گریز هستم فعلا بیخیالش شدم.
چون حجم مبنا داره هر روز حقوقی داره جم میکنه و اجازه پر شدن رو نمیده باید خراسان میگرفتم
اعتراف میکنم
اشتباه کردم
سلام برادر عزيز منظور شما رو نفهميدم . من خودم كرماشا دارم بنظر شما با يكي ديگه از همين گروه تعويض كنم ؟ با تشكر
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
همگی خسته نباشید
بازگشایی وپاسار خستگی این چند روز رو از تنم بیرون کرد. باهاش به مجمع خواهم رفت.
قلقلک شدم وبصادر بخرم ولی مارگزیده این سهم هستیم! نخریدم!
شسپا با اینکه حالتی گرفته که انگار درجا میزنه، نحوه معاملاتش همچنان اعتماد کامل رو مخیر میکنه. باهاش هستم حالا حالاها
15 درصد نقدینگی مهیا کردم. فکر نکنم کار خوبی باشه ولی خوب بهرحال فاکتورها اینقدر زیاده که نمیشه حدس درست زد.
نمیدونم قصفها کی میخاد باز شه؟ کاش امروز بازشده بود.
از زمان رونق بازار تا به الان، تو بانکی ها (فرابورسی) وپاسار بورسی تونست رشد 7 درصدی داشته باشه که نسبت به رشد 15 درصدی بانک دی ، هنوز عقبه ولی در گروه بورسی ها جاش خیلی خوبه (اعداد با کسر کارمزد کارگزاری)
ما سهامداران جزئ که تو این بازار نقش بچه یتیم رو ایفا میکنیم، اگر رانتی رو هم پیدا کنیم به شکل سببی است و نه نسبی!
ضرر این چند ماه حالا حالا ها جبران نمیشه. بازار هم به شکل دست به ماشه میره جلو و هر آن احتمال بازگشت ناجور وجود داره. هرچند بارقه های امیدی در حال شکل گیری است. بهترین کار همون سهامداری است با سهم های پدر مادر دار (به عنوان مثال خکمک هم شد سهم؟! کافیه یه بشکن بزنی تا سقوط کنه ته دره!)
کاش اکثریت بازار به درایت کافی نسبت به امر سهامداری، حفظ عدالت در فروش و پرهیز ار رفتارهای هیجانی رو میاوردن...
از زمان رونق بازار تا به الان، تو بانکی ها (فرابورسی) وپاسار بورسی تونست رشد 7 درصدی داشته باشه که نسبت به رشد 15 درصدی بانک دی ، هنوز عقبه ولی در گروه بورسی ها جاش خیلی خوبه (اعداد با کسر کارمزد کارگزاری)
ما سهامداران جزئ که تو این بازار نقش بچه یتیم رو ایفا میکنیم، اگر رانتی رو هم پیدا کنیم به شکل سببی است و نه نسبی!
ضرر این چند ماه حالا حالا ها جبران نمیشه. بازار هم به شکل دست به ماشه میره جلو و هر آن احتمال بازگشت ناجور وجود داره. هرچند بارقه های امیدی در حال شکل گیری است. بهترین کار همون سهامداری است با سهم های پدر مادر دار (به عنوان مثال خکمک هم شد سهم؟! کافیه یه بشکن بزنی تا سقوط کنه ته دره!)
کاش اکثریت بازار به درایت کافی نسبت به امر سهامداری، حفظ عدالت در فروش و پرهیز ار رفتارهای هیجانی رو میاوردن...
من خودم حساب کردم اگر بازار مثل امروز باشد وحدود 20 روز کاری ادامه داشته باشد یر به یر میشوم سودهاوسرمایه قبلی تا روز یک شنبه سیاه سال گذشته به اضافه پولی که دراین مدت بخصوص یک ماه گذشته وارد کردم .به نقطه صفر میرسم که این از محالات است چون برخی از سهام ما الان توهمان قیمت سال قبل است ویا نزدیک ان وبرخی انقدر سقوط کردن که یه رشد 100درصدی بکنن تازه میرسیم سر خونه اول .اگر من خریدهام را مثل دو روز قبل انجام میدادم جای امید واری بیشتر ی بود.
نظر