کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید مجدد قشیر در قیمت ۲۴۶۱
سایرا هم صفش جمع بشه میزنم تو گوشش
کسی لطفا سهم معرفی بنده رو نخره
رفیق " قراره با هدف مشترک تابلو خوانی " دور همی حال کنیم " نه اینکه قهر کنیم " قشیر را الان نه دارم و نه میخرم :""" ولی همینکه ساعت 10 با اون وضع قثابت خودشو بالای 2600 ت نگه داره < پس سهم خریدار خودشو داره و برای خرید حتما جذابیه (( ولی برای رانتی ها )) " مثل دبالک امروز """ یه سورپزایز هم برای دوستان دورهمی " بازگشایی داریم بازاز زرد رصد کنیدو شاوغ نکنید لظفا >> وامیر تا پی به ایی 8 هم جا داره ولی امیدوارم با 5 عرضه کنند "خیلی نقلیه "
رفیق " قراره با هدف مشترک تابلو خوانی " دور همی حال کنیم " نه اینکه قهر کنیم " قشیر را الان نه دارم و نه میخرم :""" ولی همینکه ساعت 10 با اون وضع قثابت خودشو بالای 2600 ت نگه داره < پس سهم خریدار خودشو داره و برای خرید حتما جذابیه (( ولی برای رانتی ها )) " مثل دبالک امروز """ یه سورپزایز هم برای دوستان دورهمی " بازگشایی داریم بازاز زرد رصد کنیدو شاوغ نکنید لظفا >> وامیر تا پی به ایی 8 هم جا داره ولی امیدوارم با 5 عرضه کنند "خیلی نقلیه "
دوست عزیز اگه اجازه بدید بنده فقط سهمی که میخرمو معرفی کنم بهتره و توصیه بخرید نمیکنم
اینجوری کسی فکر نمیکنه دارم سهمو میندازم بهش
وجدانم هم راحتتره
الان هم سایرا تو واچمه
یک کم کتوکا خرید شد.علی برکت الله.
شرکتی با 150 میلیون سهم.
فروش سه ماهه اول-47.8 میلیارد تومان-سود خالص کل6.4 میلیارد تومان-سود هر سهم429 ریال
فروش سه ماهه دوم-58.7 میلیارد تومان-سود خالص12.8 میلیارد تومان-سود هر سهم852 ریال (سود شش ماهه1281 ریال)
پیش بینی فروش شش ماهه دوم سال-109.5 میلیارد تومان(میانگین فروش شش ماهه دوم متوسط 18.2 میلیارد تومان است.فروش شرکت در مهرماه21.5 میلیارد تومان و در آبان22.3 میلیارد تومان بوده است)/:.wubsmiley.:/
چینی بند زن عزیز 12هزارتا خردشو بخاطر اعتقادبه دتوزیع فروختم وسبدم از دتوزیع را کامل کردم صدرا زیاد دارد م تعریف نباشه رفیق والانه که یه عده دوباره حمله به بد گویی از دتوزیع کنن این سهم تجربه ضعیفم میگه جبران بالایی خواهد کرد ویه اشانتیونم بخاطر کمی اذیتش خواهد داد برای دلجویی از سهامدارانش
نظر