در اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
اره مثبت شددر اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستباورم نمیشه یعنی این شصفها که داره مثبت میشه؟
می دونی امروز یه مقداری از این سهم رو دو دستی وبا خوشحالی ۳۱۴.۹ ( احتمالن) تقدیم خریدار کردیم:dهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
=)) ایضادر اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستآرزو می کنم مشکل بورکس هر چه سریعتر مرتفع گردد...!
راستی شما کلید ملیدی نمی شناسینآخرین ویرایش توسط سپه؛ ۱۳۹۰/۰۷/۳۰، ۱۶:۵۱.هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
دوستان گل امروز من میخوام یه حال به اون ۳ تانگهبان سیگاری لپارس بدم هرکس که فکرمیکنه خریدش بیخودبوده با ۲-۳ درصد ضرر رد کنه بره من هستم درخدمتتون
من کلا شرکتایی که فقط نگهباناش سیگارمیکشن رو دوست دارم
توش هم خبری نیست
>:d<
لپارس منظورم بودا شاید بعضیا ندونن/:.ph۳۴r-smiley.:/
نظر
-
سلام فری جاندر اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پستدوستان گل امروز من میخوام یه حال به اون ۳ تانگهبان سیگاری لپارس بدم هرکس که فکرمیکنه خریدش بیخودبوده با ۲-۳ درصد ضرر رد کنه بره من هستم درخدمتتون
من کلا شرکتایی که فقط نگهباناش سیگارمیکشن رو دوست دارم
توش هم خبری نیست
>:d<
لپارس منظورم بودا شاید بعضیا ندونن
من شنیدم که اگر شرکت بخواهد منحل گردد به هرسهمی بالای ۱۰۰۰ تومن سود می رسد شما خبری دارید ؟اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
سلام مشکل بورکس چند روزه حل شده ........در اصل توسط سپه پست شده است مشاهده پست=)) ایضا
راستی شما کلید ملیدی نمی شناسین[SIZE=۳][COLOR=#۸۰۰۰۸۰][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
چی بگم داداش گلمدر اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستسلام فری جان
من شنیدم که اگر شرکت بخواهد منحل گردد به هرسهمی بالای ۱۰۰۰ تومن سود می رسد شما خبری دارید ؟
فعلا ما داریم میخریم به امید آینده
هر کس با فری میخره بایست طاقت ضرروزیانم داشته باشه
من الان لپارس میخرم/:.ph۳۴r-smiley.:/
نظر
-
مسعود داداش مشکل این رفقامونو میدونم چیهدر اصل توسط MASOUD پست شده است مشاهده پستسلام مشکل بورکس چند روزه حل شده ........
بی خیال عزیز
ترسیدن من بیام تو این فروم بنویسم از رونق بیوفتن
عزیزمیییی مسعود/:.ph۳۴r-smiley.:/
نظر
-
شاید این گفته به خاطر ارزش بالای دارایی های این شرکت و انبارها و زمین های با ارزشش هست اما هیچ برنامه ای برای فروشش نیست .در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پستسلام فری جان
من شنیدم که اگر شرکت بخواهد منحل گردد به هرسهمی بالای ۱۰۰۰ تومن سود می رسد شما خبری دارید ؟
ایشالا هرکی میخره سود کنه.
دیدیم اونجا جمع معتادا جمعه از اونجایی که بچه مثبتی بودیم رفتیم یه دارویی گرفتیم . فعلا زحمت افتادن یه ۳۰۰ تا دتماد به ما دادن ببینیم خریدمون تکمیل میشه یا نهفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
پس شما صفش کردی...;).در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستاول صف دتماد هستم که تا اینجا ۲۵۴۸ تا داده . فعلا خدا بده برکت
میدونی چند روزه منتظرم رو ۱۳۰۰-۱۳۵۰ بخرم...=((.کشتی در ساحل امنتر است ولی برای این کار ساخته نشده است. پائولو کوئلیو
نظر

نظر