کسعدی یمقدار خوشگل داره معامله میشه. ( آخه کچینی و کساوه صف خرید شدن )
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
چندین بار تماس گرفتم متاسفانه پاسخ نمی دهند گمان کنم از فرط تماس های متوالی.در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستشماره امور سهام فنورد
۸۸۳۴۹۷۵۵
طبق تماس گفتند ۱ ماه تمدید شده
دلیل منفی شدن امروز پیغام ناظر مبنی بر توقف است که هر موقع تمدیدش بیاد رشد میکنههیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
امروز همش در انتظار عرضه حجم کساوه و قشکر بودم
گویا اتفاقی نمیفته:(وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفی جان قشکر مگه چقدر حجم مبنا داره که فکرشو میکنی !در اصل توسط مصطفی۷۰ پست شده است مشاهده پستامروز همش در انتظار عرضه حجم کساوه و قشکر بودم
گویا اتفاقی نمیفته:(
نظر
-
سلام دوستان
امروز ثنوسا در اصلاح ۵۰ درصد فيبو خود مي باشد .
زير نظرش بگيريد[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
به هرصورت با این اوصاف فک نمیکنم پر کنهدر اصل توسط تصمیم کبری پست شده است مشاهده پستمصطفی جان قشکر مگه چقدر حجم مبنا داره که فکرشو میکنی !
حیفم میاد که ۳% عقب بیفتم امروزوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
همانگونه که دوستان پیش از این فرمودند، در تماس با امور سهام شرکت، تمدید مهلت تایید شد.در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستچندین بار تماس گرفتم متاسفانه پاسخ نمی دهند گمان کنم از فرط تماس های متوالی.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
گزارشش روی کدالهدر اصل توسط Nima پست شده است مشاهده پستاقایون کسی از خعتبار خبری نداره؟
این هفته باز میشهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خريد ثنوسا در ۱۸۶۲ ريال[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر

نظر