کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چنان شنودم كه وقتی دو صوفی با هم رفتند، یكی بی پول و دیگری پنج دینار داشت بی پول با دلیری و خیال راحت می رفت و باكی نداشت و به هر كجا كه دلش می خواست می رفت، ولی صاحب پنج دینار از بیم نتوانست بخوابد تا وقتی به سر چاهی رسیدند .
جایی ترسناك بود و آغاز چند راه بود صوفی بی پول طعام خورد و خوابید و صاحب پنج دینار نتوانست بخوابد و همی گفت: چه كنم پنج دینار زر دارم و این جا ترسناك است تو راحت می خوابی و من از ترسم خوابم نمی برد .
صوفی بی پول گفت: پنج دینار را به من بده و پس از این كه گرفت ،فورا آنها را به چاه انداخت و گفت راحت شدی؟ حالا بخواب و ایمن باش كه مفلس در حصاری محكم است
(*) همين الآن كمك كنيد. @};-@};- http://www.sosapoverty.org/payment.aspx&[]
جناب نوام ممنون از پاسخ تون.
بعد از عید هر چی خریدم با ضرر اومدم بیرون البته بیشترش تقصیر خودم بود که استراتژی نداشتم و حد ضرر رو رعایت نکردم . برای امروزم سهم های چافست - فلامی - فباهنر - لابسا رو تحت نظر داشتم . اما اعتماد به نفس خودم رو از دست دادم و نتونستم بخرم وصف شدند . الان به نظرتون سهم مناسبی واسه خرید هست ؟
لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، همراه اول با ارسال پیامکهایی انبوه به مشترکان خود خبر از چنین موضوعی داد و عضویت رسمی خود در سه شبکه لنزور، کلوب و آپارات را اعلام کرد .
این شرکت ارتباطی برای اولین بار است که در شبکههای مجازی برای تعامل بیشتر و اطلاعرسانی از خدماتش عضویت مییابد .
هماکنون، همراه اول در سه شبکه لنزور (اشتراک عکس)، کلوب (شبکه اجتماعی) و آپارات (اشتراک ویدئو) عضو است.
خودرو روی 295 مقاومت داره
قبلا دو بار تلاش کرده بود مقاومتو رد کنه ولی موفق نشده بود
امروز برای بار سوم به این مقاومت برخورد کرد و مجددا از همان قیمت برگشت خورد
جناب نوام ممنون از پاسخ تون.
بعد از عید هر چی خریدم با ضرر اومدم بیرون البته بیشترش تقصیر خودم بود که استراتژی نداشتم و حد ضرر رو رعایت نکردم . برای امروزم سهم های چافست - فلامی - فباهنر - لابسا رو تحت نظر داشتم . اما اعتماد به نفس خودم رو از دست دادم و نتونستم بخرم وصف شدند . الان به نظرتون سهم مناسبی واسه خرید هست ؟
نظر