کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بسلامت ریسک بازار خیلی کم شده . هفته دیگه بازار سبزه ایشا....
حق خودرو و شپاکسا
ساختمونیها : ثتران
گروه خودرو
تجهیزات : مپنا که صفه. فاذر
پالایشی ها رو خیلی وقته گفتم. شاوان و شبندر که هیچی زیاد صحبت شده. ونفت 258 رو بزنه ایشا... کف دوقلو
فقط به قیمتهای پایانی نمادها دقت کنید که شاید برخی سهم های مد نظر رو بشه رو پایانی هم خرید
خوب خوشبختانه امروز واقعا شاهد حمايت بوديم بعد از ماه ها!
به نظرم هيجان منفي سهامداران با سرعت خيلي زيادي در حال كاهشه و اين خيلي خوبه. فقط همچنان از خريد فروش هاي هيجاني دوري كنيد. بازار داره ثبات پيدا مي كنه و اين براي تحليلگرها خيلي خوبه
بسلامت ریسک بازار خیلی کم شده . هفته دیگه بازار سبزه ایشا....
حق خودرو و شپاکسا
ساختمونیها : ثتران ووساخت
گروه خودرو
تجهیزات و...
من فکر می کنم اگر بحث کاهش نرخ سود بانکی عملیاتی بشه و فقط حرف نباشه اونوقت میشه گفت که ریسک بازار کم شده و گرنه با p/e های موجود و روند افزایشی که نرخ سود بانکی داره چندان نمیشه گفت که ریسک بازار کم شده ! شاخص هم در نقطه حساسی قرار گرفته و روند امروزش هم تقریبا منطقی هست !
نعمتزاده خودروسازان را از افزایش ناگهانی قیمت برحذر داشت!
منظورش اینکه ناگهانی نمی توانند ولی زیرزیرکی و آهسته می توانند مثلا چراغ خطر جلو عقب تغییر بدن و یا ایربگ یا abs بزارن دو و سه میلون بکشن رو قیمت خودرو قیمت خودر همین الان هم دو یا سه برابر قیمت تمام شده می باشد
[B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]
خوب خوشبختانه امروز واقعا شاهد حمايت بوديم بعد از ماه ها!
به نظرم هيجان منفي سهامداران با سرعت خيلي زيادي در حال كاهشه و اين خيلي خوبه. فقط همچنان از خريد فروش هاي هيجاني دوري كنيد. بازار داره ثبات پيدا مي كنه و اين براي تحليلگرها خيلي خوبه
درود سید جان
ممنون از توصیه هات
دکتر نظرت در مورد معدنی ها و فولادی ها چیه؟
به نظرتون اینقدر توانایی دارن که یک مدتی لیدر بازار بشن؟
طبق شنیده ها کچاد برای تعدیل 30 درصدی بسته شده، شاید این یک محرکی بتونه باشه
نظر