کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار امروز که حالگیری بود بیخیالش جسارتا یه مطلب متفرقه بگم
چند روز پیش اخبار شبکه اصفهان گزارشی از بازماندگان سانحه اتوبان تهران-قم(همون که سال پیش دو تا اتوبوس شاخ به شاخ کردن) گرفته بود.بندگان خدا میگفتند تا حالا چندین میلیون خرج دوا و درمونش کردن ولی تا حالا یه ریال هم کسی بهشون نداده.میگفتند میریم دادگستری اصفهان میگه حادثه قم بوده مربوط به اونجاست پرونده را از همون جا باید پیگیری کنید. اونجا میریم قم میگه اتوبوس متعلق به اصفهان بوده پرونده را همونجا باید رسیدگی کنند. این در حالی هست که زمان حادثه همه وزرا و شخصیتها ریختند محل سانحه و اونجا شروع به مصاحبه کردن که ما پیگیری میکنیم و کمک میکنیم و...
امروز هم اخبار را نگاه کنید از شخص رییس جمهور گرفته تسلیت میگه و دستور پیگیری فوری میده تا.... آخرشم هیچی!!!
بازار امروز که حالگیری بود بیخیالش جسارتا یه مطلب متفرقه بگم
چند روز پیش اخبار شبکه اصفهان گزارشی از بازماندگان سانحه اتوبان تهران-قم(همون که سال پیش دو تا اتوبوس شاخ به شاخ کردن) گرفته بود.بندگان خدا میگفتند تا حالا چندین میلیون خرج دوا و درمونش کردن ولی تا حالا یه ریال هم کسی بهشون نداده.میگفتند میریم دادگستری اصفهان میگه حادثه قم بوده مربوط به اونجاست پرونده را از همون جا باید پیگیری کنید. اونجا میریم قم میگه اتوبوس متعلق به اصفهان بوده پرونده را همونجا باید رسیدگی کنند. این در حالی هست که زمان حادثه همه وزرا و شخصیتها ریختند محل سانحه و اونجا شروع به مصاحبه کردن که ما پیگیری میکنیم و کمک میکنیم و...
امروز هم اخبار را نگاه کنید از شخص رییس جمهور گرفته تسلیت میگه و دستور پیگیری فوری میده تا.... آخرشم هیچی!!!
حالا معلوم هم که بشه فرق زیادی نمیکنه چون شرکتهای بیمه بعد از انکه پزشکی قانونی که معمولا چند سالی طول میکشه تا پرونده را ببنده تازه شرکت بیمه شروع به اذیت کردن میکنه .من خودم با یک ماشین تصادف کردم تازه شانس اوردم پزشک پزشک قانونی رفیقم بود و نظر پزشک معتمد را کمی اصلاح کرد تازه هزینه درمانمان وعمل جراحی و... نشد. شرکتهای بیمه معمولا پزشکانی که درصد ها را کم میزنن قبول دارن .
شاخص با برخورد به موینگ 50 روزه برگشت
امیدوارم امروز بازار مثبتی رو شاهد باشیم که باعث خروج شاخص از ابر کومو و قدرت گرفتن روند صعودی بشه
یا علی @};- در پناه حق باشید
نظر