امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟
در اصل توسط DJANGO پست شده است View Postسلام.
خرید توریلدر اصل توسط NICOLE پست شده است View Postفروش توريلدر اصل توسط arashami پست شده است View Postبالاخره بعد ماهها سهامداری با خود سهم این حق لعابه که داره مارو رستگار می کنه!خدایا شکرت و درود بر این حقوقی جدید:.thumbsupsmileyanim
فروش بخشی از شلعابح
فروش توریل
فروش ثتران
اضافه کردن به وخارزم
اضافه کردن به فاذر
همچنین توریل هم خوب مقاومت خودشو در پرایس و RSI شکست و در روند صعودی قرار گرفت بنظر در 3 از 3 از (5) هستیم اهداف هم که همان فیبوهای قرمز هست
قبلا حوالی 700 در سایت پیشنهاد به خرید داده بودم تقریبا 100 تومن پایینتر .
نظر
-
چه میکنه این خکار. عرض کرده بودم زیر 400 فرصت وروده. دوستان نوسانگیر جاماندندای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
در اصل توسط DJANGO پست شده است View Post
فروش من به خاطر اصطلاحا استراتژی معاملاتیمه!
الان دو ماهه که به غیر 2 سهم تمام سبدم را نقد کردم و هر سهمی خریدم با سود 2-6 درصد رد کردم رفته(با در نظر گرفتن کارمزد و اینها)
نتیجشم خوب بوده
حالا شاید این کار موافقان و مخالفانی داشته باشه ولی به نظر من فعلا وقت سهامداری نیستمن یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
نظر
-
دوستان نظرشون راجع به حفارس چیه ؟؟؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
درود؛
مثل روزهای قبل روی محدوده صفر شاملا اضافه می کنم و همچنان هم اردر دارم :)
یک پله هم حق شلعاب و خود شلعاب به صف فروختم ما بقی نگهداریإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر