کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
از جناب آقایان قاضی پور، علیلو، مددی و دیگر نمایندگان مجلس و بعضی از آقایون در دولت که میان میگن خاطر اون یکی آقا مکدر شده و ... خواهشمند است اگر میتونید و تواناییش رادارید قیمت خودرو را کاهش دهید.اگه هم در مقابل این کارتر خودرویی داخل کشور عددی نیستید شعار انتخاباتی و تبلیغاتی ندید و بذارید هم قیمت خودرو، هم بازار خودرو وهم بازار بورس آرامش پیدا کنه. من خودم سهام خودرویی ندارم ولی الان2ماهه میخوام ماشین بخرم هنوز تو بلاتکلیفی هستم. وضعیت سهام خودرویی هم که بازار را این مدت تحت تاثیر خودش قرار داده.
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت توسعه خدمات دريايي و بندري سينا (حسينا1)، پس از برگزاري مجمع عمومي فوق العاده صاحبان سهام در خصوص افزايش سرمايه و ارائه اطلاعات پيش بيني، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد، امروز شنبه مورخ 25/05/1393 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
یک کمپانی بزرگ آمریکایی قراردادي به ارزش 1.1 میلیارد دلار را در یک اقدام مشترک با ايران در زمینه تولید برق به امضاء رسانده است.
به نقل از خبرگزاری فرانس پرس فرانسه، سخنگوی کمپانی "ورلد اكو انرژی" به خبرگزاری فرانسه گفته است که آن ها قصد تولید 250 مگاوات برق در روز را دارند.
این سخنگوی کمپانی در "ورلد اكو انرژی" به خبرگزاری فرانسه گفته است که ایران از سرمایه گذاری آمریکا در این پروژه استفاده خواهد کرد.
اين قرارداد در 35 سال اخير بين ايران و آمريكا بي نظير بوده است و با توجه به محدوديت تحريم ها و سقف قرارداد هاي 20 ميليون دلاري بين ايران و شركت هاي آمريكايي، مي توان گفت كه بزرگترين قرارداد قرن بين دو كشور ايران و آمريكا بوده است.
بر اساس برنامه زمانبندی انجام این پروژه قرار است که این پروژه در مهرماه سال جاری آغاز شود و به نظر می رسد که برخی دیگر از شركت هاي خارجی هم در این پروژه ها شركت کنند.
در ادامه گزارش خبرگزاری فرانس پرس آمده است که شركتهای خارجی زیادی منتظر توافق نهایی ایران و گروه 1+5 در مورد برنامه هسته ای ایران هستند تا همكاري خود را با ايران آغاز نمايند.
با سلام و سپاس
امیدوارم خریدو فروش خوبی داشته باشید
در مورد سهام وانصار -بانک انصار میخوام بفروشم دوستان تکنیکالیست میشه محبت کنند یه نظری بدن ممنون میشم
ممنون
[FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]
از جناب آقایان قاضی پور، علیلو، مددی و دیگر نمایندگان مجلس و بعضی از آقایون در دولت که میان میگن خاطر اون یکی آقا مکدر شده و ... خواهشمند است اگر میتونید و تواناییش رادارید قیمت خودرو را کاهش دهید.اگه هم در مقابل این کارتر خودرویی داخل کشور عددی نیستید شعار انتخاباتی و تبلیغاتی ندید و بذارید هم قیمت خودرو، هم بازار خودرو وهم بازار بورس آرامش پیدا کنه. من خودم سهام خودرویی ندارم ولی الان2ماهه میخوام ماشین بخرم هنوز تو بلاتکلیفی هستم. وضعیت سهام خودرویی هم که بازار را این مدت تحت تاثیر خودش قرار داده.
با سلام و سپاس
امیدوارم خریدو فروش خوبی داشته باشید
در مورد سهام وانصار -بانک انصار میخوام بفروشم دوستان تکنیکالیست میشه محبت کنند یه نظری بدن ممنون میشم
ممنون
نظر