فروش سفارود در ۵۵۰ریال با سود مختصر(خرید دیروز در منفی کامل)
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
۱۰۰%.در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است مشاهده پستخريد غشان در منفي کامل اول صبح امروز ، چه حالي داد :d:d
بينم ميره تا ۳۰۰ اين بار هم
اگر کمی هم صبر پیشه کنید این سری تا ۵۰۰ هم خواهد رفت.[B]
شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم
[/B]
نظر
-
یه معما :
شما وضعیت بنیادی وضعیت صنعت ریسک های جهانی p/e و eps این دو سهمی که میگم رو نگاه کنید و بیگید چطور ممکنه قیمت این دو تا با هم برابر باشه
وتوکا (۲۱۷)و صدرا (۲۱۹)
جواب : بازار گل و بلبل ایرانفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
قربان اگر بازم دارید فردا اول وقت خریداریمدر اصل توسط sherizk پست شده است مشاهده پستخب تا اینجا ما وتوس رو در صف خرید فروختیم!!!
یه کم ولغدر برداشتیم و .... یه سهم که فعلا نمی گم!:dفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
نه دوست من,ما این سهم رو همونطور که دوست خوبم یوسف جان معرفی کرده بودن به ما ازدر اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستقربان اگر بازم دارید فردا اول وقت خریداریم
۱۱۰ اینا خرید داشتیم که خورد خورد خالی کردیم.و احساس می کنم یه استراحتی باید بکنه.ما حدود ۵۰% دز زمان کمی گرفتیم ازش.سهم پر نوسانیست.انشاله شما هم سود کنید.[B]
[/B]
نظر
-
این سهم رو کسی یادم نمیاد معرفی کرده باشه و ۱۱۰ هم که میفرمایید خاطر بنده نیست . ما در نهایت زرنگی به قول خودمان تنها ۲۰% خریدمون رو در ۱۱۵ اونم وسط بلوک دانایان پریدیم و خرید کردیم . ضمنا اگر ۱۱۰ هم خریده باشید با خرج کارگزار نزدیک ۱۱۲ میوفته که با احتساب صف امروز تقریبا میشه ۴۰ -۴۱ درصددر اصل توسط sherizk پست شده است مشاهده پستنه دوست من,ما این سهم رو همونطور که دوست خوبم یوسف جان معرفی کرده بودن به ما از
۱۱۰ اینا خرید داشتیم که خورد خورد خالی کردیم.و احساس می کنم یه استراحتی باید بکنه.ما حدود ۵۰% دز زمان کمی گرفتیم ازش.سهم پر نوسانیست.انشاله شما هم سود کنید.
به هر حال موفق و پر سود باشد .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
درست می فرمایید شما من گفتم ۱۱۰ اینا نه دقیق ۱۱۰!ما ۱۱۳ خرید داشتیم که یک رده خالی کردیم تو اصلاحی دوباره خریدیم که دقیق حساب نکردم ولی حدودا دوبار خرید و فروشهامون شد ۵۶% سود.در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستاین سهم رو کسی یادم نمیاد معرفی کرده باشه و ۱۱۰ هم که میفرمایید خاطر بنده نیست . ما در نهایت زرنگی به قول خودمان تنها ۲۰% خریدمون رو در ۱۱۵ اونم وسط بلوک دانایان پریدیم و خرید کردیم . ضمنا اگر ۱۱۰ هم خریده باشید با خرج کارگزار نزدیک ۱۱۲ میوفته که با احتساب صف امروز تقریبا میشه ۴۰ -۴۱ درصد
به هر حال موفق و پر سود باشد .
موفق باشید[B]
[/B]
نظر
-
اضافه کردن وتوشه از صف فروش[B][COLOR="#B۲۲۲۲۲"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#۰۰۰۰CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#۰۰۰۰CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
پی بر ای ۲/۸ با پیش بینی سود قبلی شرکته.با تعدیل منفی که داده فکر کنم الان پی بر ای حدود ۳/۸-۴ داشته باشه.در اصل توسط بنان پست شده است مشاهده پستخريد خكار تو منفي كامل با پي بر اي ۲/۸ اونم اساسي
نظر
-
درست ميفرماييد با پي بر اي ۳.۳ كه باز نسبت به همگروهيهاش از همه كمتره البته تو صفحه اصلي tse اصلاح نشده.در ضمن اگر به معاملات امروز توجه ميكرديد بعداز جمع شدن صف فروش ديگه فروشنده زير ۲۷۰۰ بندرت اتفاق ميافتاد عرضه كنهدر اصل توسط برومند پست شده است مشاهده پستپی بر ای ۲/۸ با پیش بینی سود قبلی شرکته.با تعدیل منفی که داده فکر کنم الان پی بر ای حدود ۳/۸-۴ داشته باشه.آخرین ویرایش توسط بنان؛ ۱۳۹۰/۰۸/۰۹، ۱۲:۵۳.
نظر

نظر