کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با درود
امروز روز پر کاری بود
فروش کوتاه مدت دانا ابتدای صبح
فروش حق سمگا
فروش غبشهر صرفا به دلیل معاملات فرسایشی
خاور ، خفناور ، بسوییچ (Wanted)
اوقات خوشی داشته باشید
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
فک کنم به خاطر یکشنبه سیاه که جدیدا مد شده بازار رو به منفی رفت که امیدوارم این یکشنبه با یه سبزی خوب بخصوص با گروه خودرو خاتمه پیدا کنه امروز وبیمه خریدیم یک پله قطعاتی از قبل داشتیم 6ماهه دوم از ان قطعاتی ها خواهد بود 4شنبه استپر موتور پرشیا تولید شرکت خکار را به قیمت 55هزارتومان خریداری کردم که اردیبهشت ماه 3500تومان بود!!!گزارشات 6 ماهه جالبی دارند وبیمه حقوقی امون نداد یاد اون زمانی میفتم که از 121 تا 225 یک کله رفت/:.tonguesmiley:./
دیروز نوشتم وبیمه سرکش شده و دیگه به این راحتیا اروم نمیگیره امروز هم نوسان جالبی داد که استفاده کردیم/:.yead.:/
با سلام
به نظر میاد سایت کلا اومده بود پایین!
خب از الان شروع می کنیم
بسم ا...
یکی از سهمایی که رو محدوده 200 خیلی شیرینه ولی فعلا که اومده بالا، سدبیره .حرکات جالبی داره
تاپیکش هم سوت و کوره
کاشکی یکی از دوستان تکنیکال یه بررسی میکرد
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
سلام به همگی.
از شکربن با سود 9 درصدی خارج شدم. هرچند در مورد ادامه مسیرش خبر ندارم. امیدوارم سود خوبی به خریداران امروزش بده.
خبهمن امروز هم برای خرید مناسبه. سهامی که در کف بسر میبره رو باید درک کرد!
همچنان با کرمان (ساختمانی) هستم. ممکنه آخر وقت امروز نوسان خوبی بده.
قصفها دوباره صف شد! /:.grlim:./
شپلی برای خرید امان نداد. امان از دست خریدار و فروشندش!!!
بین خرید توریل و سیستم در حال تفکر هستم....
سلام.امروز سایت بالا نمیومد.
یاد بگیرید جدیدا اینطوری سهمهارو به گره میبرن.
کسی صبح فاما رو دید؟
کلا نمیتونستن به گره ببرن.بلد نبودن 749 تا معامله شده منفی 4 خورده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
نظر