کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان و عزیزان ایشون یکی از بهترین دوستان بنده و یک انسان خوب و حرفه ای در بازار بورس هستند
جناب مخلص هر چی چهارچوب کارم هستیم...تشخیص شما قطعا قابل احترام و صحیحه اما چه کنیم که به وسپه علاقه مندیم دیگه
وسپه واقعی میره بالا...میره و استوپ می کنه...دوباره میره و استوپ می کنه...اما وبیمه میره بالا و خیلی سریع هم میاد پایین...
انشالله سود کنید
امیر آقا ممنون من یک تریدر خرده پای مبتدی بیش نیستم. ولی بالا رفتن واقعی یا غیر واقعی مهم نیست مهم سودش هست که واقعی هست. بیشتر دوستان فاندی کار همین جا گیر می افتند. یک عالمه سهم فاندی و با بنیاد خوب دارند
که ماهاست تکون نمی خوره. ولی کفپارس با P/e 24در کمتر از 2 ماه 75درصد بازدهی داشته. یادمون باشه این سهمها فقط برای نوسان گیری باید خریداری بشند ولاغیر.
آخرین ویرایش توسط RAMIN PEDRAM؛ 2014/09/01, 10:01.
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
امیر آقا ممنون من یک تریدر خرده پای مبتدی بیش نیستم. ولی بالا رفتن واقعی یا غیر واقعی مهم نیست مهم سودش هست که واقعی هست. بیشتر دوستان فاندی کار همین جا گیر می افتند. یک عالمه سهم فاندی و با بنیاد خوب دارند که ماهاست تکون نمی
خوره. ولی کفپارس با P/e 24در کمتر از 2 ماه 75درصد بازدهی داشته. یادمون باشه این سهمها فقط برای نوسان گیری باید خریداری بشند ولاغیر.
بله سود از دو ناحیه است و شما بهتر از من میدونید
شما از ناحیه قیمتی لذت می برید و منم سعی دارم از هر دو لذت ببرم(قیمت و سود سالانه)
شما دوست دارید زود سود کنید و زیاد ولی من معقول حتی شده زمان بر...همین وسپه در ماه پیش 10 درصد داده...بدون استرس
و وقتی به 300 برسه از نقطه خرید شما چیزی حدود 40 درصد بازدهی میشه...حالا هی نوسان بگیریم...بخدا هم خطر داره و هم بیش از اندازه استرس
کمک کمک!
وگردشو به توصیه جناب نوام گرفتم!حالا هم که ایشون نیستند
حالا نمیدونم رو چه قیمتی فروشنده باشم/:.negaran.:/
جناب آرمین فر شما یه راهنمایی بکنید که رابطه خوبی با ایشون داشتید!!!!!!
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
نظر