کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر دوستان عزیز
یه سوال درمورد نماد ثشرق که از فرابورس به بورس منتقل شده ام دارم.
این نماد از پورتفو حذف شده است، و پیام اومد که جهت تغییر کارگزار اقدام کنید. به کارگزاری زنگ زدم میگه شرکت باید برگه سهام بفرسته.
هیچ شماره ای از شرکت هم پیدا نمی کنم.
ممنون میشم اگر دوستان اطلاع دارن که به چه صورت باید در مورد این سهم اقدام کرد، راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
درود بر شما
زمانی سکاب داشتم که به همین سرنوشت دچار شد و تغییر نام داد به وسکاب
بعد از حدودا یک هفته نماد وسکاب در پورتفو ظاهر شد و قابل معامله
شما هم فکر کنم کمی صبر کنید هیمن اتفاق بیافته
البته اگر دارایی هاتون رو چک کنید شاید اونجا هنوز هم رد پاش موجود باشه
من داده ها رو از نرم افزار tse client میگیرم. در نرم افزار جزء گزینه ها بانک سرمایه هم هست.
ولی در خروجی که می خوام به امی بروکر بفرستم هرچی تو فایلها میگردم فایل بانک سرمایه رو پیدا نمی کنم. کلافه شدم.
من فایلها رو لاتین نام گذاری کردم. در فایلها sarmaye bank - bank sarmaye - SB- BS و هر اسمی که بنظرم می اومد رو گشتم، نیافتم. می خواستم بدونم مشکل از tse هست یا از یه جای دیگه. خودم فکر می کنم جز باگهای این نرم افزار باشه. شایدم اسم لاتین بانک سرمایه یه چیز دیگه باشه که من نمی دونم. ممنون میشم راهنمایی بفرماییید.
ببخشید این مطلب رو اینجا زدم چون تاپیک پر رفت و امدیه گفتم کارم زودتر راه میوفته.
یه چیز دیگه هم که یادم رفت فایل پالایشگاه تهرانم دارم بازش میکنم میبینم دیتا داره ولی وقتی با امی بروکر بازش میکنم قیمتها رو نشون نمیده.
نظر