کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اقتصاد مملکت ورشکسته است انوقت ادعا می شود از رکود در آمدیم فقط دروغ تحویل مردم می دهند. در کجا دنیا دیده اید که بازار بورسش 20 روزکاری پشت سر هم منفی باشد ما هم ساکت نشستیم و فقط تماشا می کنیم
اقتصاد مملکت ورشکسته است انوقت ادعا می شود از رکود در آمدیم فقط دروغ تحویل مردم می دهند. در کجا دنیا دیده اید که بازار بورسش 20 روزکاری پشت سر هم منفی باشد ما هم ساکت نشستیم و فقط تماشا می کنیم
با سلام این دوران باید یادمان باشه برای 3 سال آینده وقتی می خواهد انتخابات بشه ما هم باید مثل روحانی رفتار کنم خیانت خیانت می اورد روز انتخابات متوجه میشه با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
خرید فاذر به دلیل:
1- واگرایی مثبت در سهم
2- حضور خبر های مثبت اخیر پشت سهم(ناشی از تعدیل بالای 20%)
3-پایانی بالا 3% برای سهم و قیمت سهم در صفر تابلو....یعنی منفی 3 فردا
4- حمایت حقوقی در سهم
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
با سلام این دوران باید یادمان باشه برای 3 سال آینده وقتی می خواهد انتخابات بشه ما هم باید مثل روحانی رفتار کنم خیانت خیانت می اورد روز انتخابات متوجه میشه با تشکر
دلم برای خودم سوخت
پارسال با چه ذوقی بنفش شده بودم
اما فریب خوردم فریب...
چه با افتخار و قاطع فریاد زد که از رکود خارج شدیم اره همه چی روبراه شد نمیدونم چی مصرف میکنند!!! توهم
دماسنج اقتصاد وضعیتش اینه اونوقت .................
نمی فهمم تا کسی جنبشی برای حمایت سهامدار راه میندازه
سریع بهش انگ میچسبونن که فلان
ساکت نشستیم هرروز داریم آب شدن سرمایه ای که به زحمت به دست امردیم رو نظاره می کنیم
آخه یکی نیست به این دولت لعنتی دروغگو یه چیزی بگه
چه با افتخار و قاطع فریاد زد که از رکود خارج شدیم اره همه چی روبراه شد نمیدونم چی مصرف میکنند!!! توهم
دماسنج اقتصاد وضعیتش اینه اونوقت .................
دوستان هیچ ناراحت نباشند چون خودش مجبور میشه برای یک سال مانده به انتخابات بازار بورس را درست کنه بعد ما هم مثل خودش رفتار می کنیم سهم های را کاملا خالی می کنیم و بعد هم به روحانی رای نمی دهیم تا متوجه بشه که با چه کسانی سر کار داره با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
این بازی برا عرضه اولیه ها این چند وقت بوده،چند روز مثبت، روزی که میاد شل بشه یه عده وارد میشن دوباره با زور پول نهایتا2-3روزی با جو میرن بالا و بعدش خداحافظ!
برگشت سهم به قیمت عرضه اولیه، بلکه هم کمتر
توریل هم در محدوده مناسبی از لحاظ قیمتی است به نظرم(700-720)
دوستان از زمان سونامی!(نیمه دی) تا حالا فقط از همین توریل نوسان میگرفتیم سود خوبی داشتیم الان
خوب ریس جمهور برای بار چندم قسم خوردند که از رکود خارج شدیم .............. حالا این بنده خدا چرا قسم میخوره؟؟؟؟؟؟ بابا ملت باور کردند که تورم شده 16 درصد تورو خدا دیگه قسم نخور !!!!
اینم از استقبال مردم مشهد در شلوغترین شب سال (میلاد امام رضا علیه اسلام)
این اینقدر بدبخته که داره یا از روی نادانی و یا مجبوری (که هردوش نشان بدبختیه) راه محمود را می رود و بدبختانه تر اینکه تو انتخابات نقد کرده بود سفرهای استانی را . . .
سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر