کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
یادش بخیر جون تر که بودم مپنای 200خرید رو تو 350 فروختم به امید خرید دوباره ولی از بس تو این بورس نیوز! و جاهای دیگه از این به گوشه و کنایه منفی گفتند.تا رسید به 1300 و من نخریدم .هنوز در حسرتش موندم.
دوستان هرچه که هست ما برای سود کردن چاره ایی نداریم که به انتخاب بازار احترام بگذاریم.و خلاف جریان آب شنا نکنیم. چون پول و سرمایه مون رو از دست میدیم.
چه بهتر که غرور و تحلیلمون رو ندید بگیریم(اما نه قانونمون رو) ولی سودمون رو افزایش بدیم.
[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]
سپاس شبندر عزیز .درس پس میدیم قربان.یه مقدار قابل توجهی هم حق تقدم خاهن داشتم که 100 تومناشو برج 2 ریختم ولی حالا دارم مزد صبرم رو میگیرم.آینده روشنی پیش روی سهم هستش به امید خدا
گزارش سمگا اومده
کسی از دوستان هست بتونه تعبیرش کنه؟
چون دیروز برای خریدنش خیلی تبلیغ میشد
صبح دوستان بخیر
گـزارش 6ماهه 1ریال واین عطش خرید غیر قابل تـفسـیره بجز خـبر رانـتی
( فقط یک حقوقی تو چند روز گذشته 16م سهم جمع کرده .. البته یه حقیقی هم 12م داده )
هــرچـی هـست . مـنو حـجـم معامله ، غیر باور حق سهم ، تـو سهم نگـه داشته
در صورتی که مطمعن هستم راحت میتونستند با این رشد چند روزه چند ملیون تو صف فروش امروز بـردارند . اگر حقوقی نکبت بـود .
البته همیشه حـافظه تابلو بـورس ، چــند نماد اینطوری نـوخاله داشت .
معملآ سهم های بـوده کـه تاپیک مستقل در فروم های بورسی یا نداشته یا کم رنگ بوده ...
دیروز خـرید ح حسینا ٍ امروز جواب داد . آقا یکی پیدابشه 30 تا ح پتایرو 350 بده ...
هنوز نمیشه به سهام روند بازار اطمینان کرد.....تک سههای نقلی یه چیز دیگرهست ...
سلام کسی میدونه چی شده بانک صادرات صف خرید سنگین داره؟
تحول در نظام بانکداری خیلی جدی شده
اصرار وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی بر اعلام بنگاه های بانک ها و به دنبال آن فروش بسیاری از اموال بانکها روز به روز جدی تر میشه
به خریدهای فله ای حقوقی های بزرگ در سهام بانکها توجه کنید.
ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض
نظر