امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abnus
    عضو فعال
    • Jan 2014
    • 754

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

بالاخره وتوشه بعد از مدتی درجا زدن صف شد. (به نظر میاد تا خودروییها مثبت نشن شاخص هم مثبت نمیشه )

نظر

• abnus
      عضو فعال
      • Jan 2014
      • 754

این سیمانیهای مادر مرده کی میخوان خودشون رو جم کنن کسی میدونه .؟

نظر

• amin ge
        عضو عادی
        • Jun 2014
        • 53

سلام صف شدن وبیمه ای که دیروز خریدیم:.thumbsupsmileyanim

نظر

• شاهین محلوجی
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 2050

حجم معاملات در اکثر نمادها بسیار پایین است مواظب خریدهایتان باشید که صف های خرید کاذب است ..
          توصیه دارم در لپارس سود سیو کنید ...
          جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• apouya
            عضو عادی
            • Sep 2013
            • 215

سلام به دوستان
            فروش لپارس
            وتشکر زیاد از شاهین محلوجی بابت معرفی سهم

نظر

• parhamjoon
              عضو عادی
              • Jan 2014
              • 297

سلام جناب فردوس عزیز فصد دخالت ندارم ولی نکته ای رو راجع به حمله انتقادی شما نسبت به آقای بهرامی عرض کنم اگر منظور جنابعالی گروه لاستیک وخاصه پتایر هست بنده هم متعصب از گفته های ایشون مترصد خرید واقع شدم ولی قبل از اون تحقیقات خودم رو هم اضافه کردم وتصمیم به خرید گرفتم این چند روز هم که اوضاع همه سهام مثل هم خونین ومالین بود .یه مقدار آستانه تحملمون رو بالا ببریم وبیجهت دنبال مقصر نگردیم.بنده به شخصه اکثرا از راهنمایی های ایشون استفاده کردم.حتی روز شنبه که خرید پتایر ح رو اعلام کردم ایشون نسبت به خریدم اعتراض کردن ودلیلش رو ازم پرسیدن این نشانگر این مساله هست که خدای ناکرده اگه ایشون سفته باز بودن بنده رو نسبت به خریدم تشویق کردن.بهرحال اوضاع نچندان دلچسب بازار همه رو کلافه وخسته کرده انشالله به امید خدا سرسبزی وطراوت به بازار برگرده وکام تلخ همه شیرین بشه.بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

حقهای استفاده نشده بکام ح در شروف اتمام است که بنظر خود سهم در این قیمتها میتونه کزینه مناسبی برای خرید باشه و البته کمریسک ...
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• parhamjoon
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 297

خاهن عزیزمون هم صف شد

نظر

• Gladiator
                    عضو عادی
                    • Mar 2014
                    • 48

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post
                    سلام جناب فردوس عزیز فصد دخالت ندارم ولی نکته ای رو راجع به حمله انتقادی شما نسبت به آقای بهرامی عرض کنم اگر منظور جنابعالی گروه لاستیک وخاصه پتایر هست بنده هم متعصب از گفته های ایشون مترصد خرید واقع شدم ولی قبل از اون تحقیقات خودم رو هم اضافه کردم وتصمیم به خرید گرفتم این چند روز هم که اوضاع همه سهام مثل هم خونین ومالین بود .یه مقدار آستانه تحملمون رو بالا ببریم وبیجهت دنبال مقصر نگردیم.بنده به شخصه اکثرا از راهنمایی های ایشون استفاده کردم.حتی روز شنبه که خرید پتایر ح رو اعلام کردم ایشون نسبت به خریدم اعتراض کردن ودلیلش رو ازم پرسیدن این نشانگر این مساله هست که خدای ناکرده اگه ایشون سفته باز بودن بنده رو نسبت به خریدم تشویق کردن.بهرحال اوضاع نچندان دلچسب بازار همه رو کلافه وخسته کرده انشالله به امید خدا سرسبزی وطراوت به بازار برگرده وکام تلخ همه شیرین بشه.بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.
                    موافقم
                    این روزها اوضاع همه سهم ها خرابه و اگر اندکی سبزی بروی خود ببینن به سه چهار روز نمیکشه که قرمز میشن
                    اگه همون روز که ایشون پیشنهاد خرید دادن میخریدین و پس از 5 تا 7 روز میفروختین نوسان خوبی ازش گرفته بودین
                    من خودمم به پیشنهاد ایشون درخواست خرید دادم ولی گیرم نیومد که اگه میومد سود خوبی نصیبم میشد
                    متاسفانه الان اوضاع بورس همینه و اصلا نباید انتظار داشت یک سهم تا روند صعودی به خودش گرفت فقط بتازه
                    [CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]

نظر

• amin ge
                      عضو عادی
                      • Jun 2014
                      • 53

خروج نمودار cci شاخص بیمه ای ها از منطقه فروش افراطی

نظر

• حسام الدین
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 335

یک نوسان شیرین از ولغدر...
                        من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• feredos
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 485

در اصل توسط parhamjoon پست شده است View Post
                          کاربر گرامی
                          ممنون از نکاتی که گفتید.
                          با این حال، خرده ای که بنده به آقای بهرامی گرفتم چیز دیگری بود.
                          حداقل سه بار تاکید کردم که واضح و مبرهن است که مسئولیت خرید هرکس با خودش است.
                          واضح و مبرهن است که بازار غیر قابل پیشبینی است. (پتایر صف خرید شده الان).
                          ناراحتی من به خاطر منفی وحشتناک بازار تو این دو سه روز نیست. ذات بازار، دستکاری های شاخصی، عجول بودن سهامداران ... اینها هیچ ربطی به اون بنده خدا نداشت.
                          پست های من رو دوباره مطالعه کنید. آقای بهرامی حرفش رو عوض کرد که باعث ناراحتی من شد.
                          I entered the bearish market and survived

نظر

• NICOLE
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 523

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                            کاربر گرامی
                            ممنون از نکاتی که گفتید.
                            با این حال، خرده ای که بنده به آقای بهرامی گرفتم چیز دیگری بود.
                            حداقل سه بار تاکید کردم که واضح و مبرهن است که مسئولیت خرید هرکس با خودش است.
                            واضح و مبرهن است که بازار غیر قابل پیشبینی است. (پتایر صف خرید شده الان).
                            ناراحتی من به خاطر منفی وحشتناک بازار تو این دو سه روز نیست. ذات بازار، دستکاری های شاخصی، عجول بودن سهامداران ... اینها هیچ ربطی به اون بنده خدا نداشت.
                            پست های من رو دوباره مطالعه کنید. آقای بهرامی حرفش رو عوض کرد که باعث ناراحتی من شد.
                            لايك
                            ايشون بد جور رو اعصاب سهامدارا هستن بخصوص تو بازاراي شديد منفي ، چندي باري قبلا من و بقيه دوستان از ايشون خواهش كرديم كمتر پست بزنن ولي ايشون اينجا رو با وبلاگ شخصيشون اشتباه گرفتن
                            بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• amin ge
                              عضو عادی
                              • Jun 2014
                              • 53

بیمه البرز پتانسیل رشد کوتاه مدت تا 112 را دارد

نظر

• Dr.boursi
                                عضو فعال
                                • Oct 2012
                                • 1348

فروش پتایر ح چند روز قبل....
                                مترصد خرید پایین تر
                                بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X