کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب فردوس عزیز فصد دخالت ندارم ولی نکته ای رو راجع به حمله انتقادی شما نسبت به آقای بهرامی عرض کنم اگر منظور جنابعالی گروه لاستیک وخاصه پتایر هست بنده هم متعصب از گفته های ایشون مترصد خرید واقع شدم ولی قبل از اون تحقیقات خودم رو هم اضافه کردم وتصمیم به خرید گرفتم این چند روز هم که اوضاع همه سهام مثل هم خونین ومالین بود .یه مقدار آستانه تحملمون رو بالا ببریم وبیجهت دنبال مقصر نگردیم.بنده به شخصه اکثرا از راهنمایی های ایشون استفاده کردم.حتی روز شنبه که خرید پتایر ح رو اعلام کردم ایشون نسبت به خریدم اعتراض کردن ودلیلش رو ازم پرسیدن این نشانگر این مساله هست که خدای ناکرده اگه ایشون سفته باز بودن بنده رو نسبت به خریدم تشویق کردن.بهرحال اوضاع نچندان دلچسب بازار همه رو کلافه وخسته کرده انشالله به امید خدا سرسبزی وطراوت به بازار برگرده وکام تلخ همه شیرین بشه.بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.
سلام جناب فردوس عزیز فصد دخالت ندارم ولی نکته ای رو راجع به حمله انتقادی شما نسبت به آقای بهرامی عرض کنم اگر منظور جنابعالی گروه لاستیک وخاصه پتایر هست بنده هم متعصب از گفته های ایشون مترصد خرید واقع شدم ولی قبل از اون تحقیقات خودم رو هم اضافه کردم وتصمیم به خرید گرفتم این چند روز هم که اوضاع همه سهام مثل هم خونین ومالین بود .یه مقدار آستانه تحملمون رو بالا ببریم وبیجهت دنبال مقصر نگردیم.بنده به شخصه اکثرا از راهنمایی های ایشون استفاده کردم.حتی روز شنبه که خرید پتایر ح رو اعلام کردم ایشون نسبت به خریدم اعتراض کردن ودلیلش رو ازم پرسیدن این نشانگر این مساله هست که خدای ناکرده اگه ایشون سفته باز بودن بنده رو نسبت به خریدم تشویق کردن.بهرحال اوضاع نچندان دلچسب بازار همه رو کلافه وخسته کرده انشالله به امید خدا سرسبزی وطراوت به بازار برگرده وکام تلخ همه شیرین بشه.بنده رو به بزرگواری خودتون ببخشید.
موافقم
این روزها اوضاع همه سهم ها خرابه و اگر اندکی سبزی بروی خود ببینن به سه چهار روز نمیکشه که قرمز میشن
اگه همون روز که ایشون پیشنهاد خرید دادن میخریدین و پس از 5 تا 7 روز میفروختین نوسان خوبی ازش گرفته بودین
من خودمم به پیشنهاد ایشون درخواست خرید دادم ولی گیرم نیومد که اگه میومد سود خوبی نصیبم میشد
متاسفانه الان اوضاع بورس همینه و اصلا نباید انتظار داشت یک سهم تا روند صعودی به خودش گرفت فقط بتازه
[CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]
کاربر گرامی
ممنون از نکاتی که گفتید.
با این حال، خرده ای که بنده به آقای بهرامی گرفتم چیز دیگری بود.
حداقل سه بار تاکید کردم که واضح و مبرهن است که مسئولیت خرید هرکس با خودش است.
واضح و مبرهن است که بازار غیر قابل پیشبینی است. (پتایر صف خرید شده الان).
ناراحتی من به خاطر منفی وحشتناک بازار تو این دو سه روز نیست. ذات بازار، دستکاری های شاخصی، عجول بودن سهامداران ... اینها هیچ ربطی به اون بنده خدا نداشت.
پست های من رو دوباره مطالعه کنید. آقای بهرامی حرفش رو عوض کرد که باعث ناراحتی من شد.
کاربر گرامی
ممنون از نکاتی که گفتید.
با این حال، خرده ای که بنده به آقای بهرامی گرفتم چیز دیگری بود.
حداقل سه بار تاکید کردم که واضح و مبرهن است که مسئولیت خرید هرکس با خودش است.
واضح و مبرهن است که بازار غیر قابل پیشبینی است. (پتایر صف خرید شده الان).
ناراحتی من به خاطر منفی وحشتناک بازار تو این دو سه روز نیست. ذات بازار، دستکاری های شاخصی، عجول بودن سهامداران ... اینها هیچ ربطی به اون بنده خدا نداشت.
پست های من رو دوباره مطالعه کنید. آقای بهرامی حرفش رو عوض کرد که باعث ناراحتی من شد.
لايك
ايشون بد جور رو اعصاب سهامدارا هستن بخصوص تو بازاراي شديد منفي ، چندي باري قبلا من و بقيه دوستان از ايشون خواهش كرديم كمتر پست بزنن ولي ايشون اينجا رو با وبلاگ شخصيشون اشتباه گرفتن
نظر