امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • feredos
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 485

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

۱۳۹۳/۰۶/۱۶
    در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    امروز بیشتر از قیمت پتایر و حق تقدم به حجمشون توجه کردم...خود این حجم 3.5 میلیون سهمی سیگنال خرید ...کل سرمایه شرکت 286 میلیون

این فروشنده ها هر چقدر که هستند سریع تر بیان و بفروشن و جاشونو به سهامداران با انگیزه و با هدف بدن

به خصوص حق تقدم سهم که عرضه ها بیشتر در اونجاست و اینکه جایگزینی ارزان تر از سهم اصلی در بازار باشه باعث میشه سهم اصلی نتونه صف خرید بشه

امروز یک بار حمله خریداران رو در پتایر برای صف خرید شدن سهم دیدید ولی خب چه کنیم با پتایر ح 30 تومن فاصله گرفته بود و این انگیزه خریدار رو کم میکنه و میگه صبر کنم

و هر چقدر که جلو بریم(زمان) و حجم زده بشه خریدار قطعا به خودش میگه دیگه کم کم سهم داره جمع میشه و باید سریع تر خریدمو انجام بدم و این یعنی همون لحظاتی که

نمی فهمید چه کسی رنج کشید

موفق و سربلند باشید

۱۳۹۳/۰۶/۱۸
    حقیقت صبح پتایر ح رو بدون سود...چون یک مقدار بالا خرید داشتم

پتایر رو با 30 تومن هر سهم روی 465 فروختم...اول صبح یکی بود همین طور وحشیانه می فروختا...من بودم :D

فردا ببینیم چه کار می کنند...فرار نمی کنند فعلا

بورس و تحلیل های بورسی هر لحظه در حال تغییر هستند

من همچنان به اهداف سهم معتقدم و اینکه برای زمان کوتاهی خروج کردم دلیلی بر این نیست که سهم رو فراموش کردم

و از شما انتظار می رفت چنین پستی اونم در این تاپیک که همه اونو می بینن نزنید...

من برای همین پتایری که شما میگید کم کم یکی دو ساعت نشستم پای سیستم که همه چیشو در بیارم بعد اون اطلاعات رو مفت و بدون انتظار و بدون منت آوردم در تاپیک قرار دادم

حالا حرف های من و فروش من در سقف حرکتی است ناشایست؟

من فقط خوبی ها سهم رو گفتم ولی این شمایی که باید تصمیم بگیری کی بخری و کی بفروشی...
    بنده که گفتم رو حرف شما نخریدم، گفتم این حرف آنقدر واضحه که کلیشه شده. نیاز به یادآوری نداره!
    آیا تنها شمایید که میدانید تصمیمات بنا به مقدورات عوض میشود؟ آیا تاکید بر اینها تنها استبرا جستن از تبلیغات بیجا نیست؟
    نه به دنبال مکدر کردن خاطر شما هستم (فایده اش چیست؟) و نه به دنبال اثبات حقانیت خودم.

فقط یک جمله:
    معنای
    سهامداران با انگیزه و با هدف رو هم فهمیدم.
    I entered the bearish market and survived

نظر

• reza202
      عضو عادی
      • Oct 2013
      • 166

سلام خرید کمی دیگر غپاک دیروز رو منفی امروز مثبت و تماشای صف شدن غپاک

نظر

• RAMIN PEDRAM
        عضو عادی
        • Aug 2014
        • 199

با سلام، امروز روز مهمی است چون بارها و بارها تصمیم گرفتم در هیچ فرومی فعال نباشم .ولی باز نتونستم، و پس از مدتی کمتر از چند ماه دوباره شروع کردم.این آخرین فرومی است که درش می نویسم.

ولی باید پا رو هوا و هوس نوشتن و خواندن فرومها گذاشت تا به چهارچوبها و قوانین منظم خود رسید .

کسی که متد و روش معاملاتیش رو یافته هیچ لزوم و هیچ لزومی نداره در فرومها پرسه بزنه و با دیگران کل کل کنه. هیچ نیازی به اشتراک گذاشتن روشی که می تونه برای هرکس شخصی باشه نیست.

تمام 2میلیون دلاری که دارواس در سالهای 1955 بدست آورد فقط با تکیه نرخهایی بود که از طریق تلگراف از نیویورک به دورترین نقاطی که بود ارسال شد.

خوشحالم که خداحافظی همیشگیم از دنیای فرومها رو (اگه باز کم نیارم!) از یک فروم به نسبه خوب دارم انجام میدم.

شاد؛ سلامت و پرسود باشید.^:)^@};-
        [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• mohsen66
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 181

پاسخ : ****** سیگنال ویژه ******

شایعه شده نیرو محرکه تعدیل مثبت سنگینی روانه بازار خواهد کرد البته در این شرکت با توجه به درخواست ایران خودرو سه شیفت در حال تولید میباشند

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
            ۱۳۹۳/۰۶/۱۶

۱۳۹۳/۰۶/۱۸

بنده که گفتم رو حرف شما نخریدم، گفتم این حرف آنقدر واضحه که کلیشه شده. نیاز به یادآوری نداره!
            آیا تنها شمایید که میدانید تصمیمات بنا به مقدورات عوض میشود؟ آیا تاکید بر اینها تنها استبرا جستن از تبلیغات بیجا نیست؟
            نه به دنبال مکدر کردن خاطر شما هستم (فایده اش چیست؟) و نه به دنبال اثبات حقانیت خودم.

فقط یک جمله:
            معنای
            سهامداران با انگیزه و با هدف رو هم فهمیدم.
            جناب قاضی میخواید یک طناب دار...گیوتینی چیزی بدم خدمتتون؟ راحت باشید؟تعارف نکنا...

شما دنبال اثبات حقانیت خود نیستید اما به دنبال حق هم نیستید

تو خوبی...بیخیال ما شو

----------------------------------------------------

آقای RAMIN PEDRAM موفق باشید...

نظر

• sepehri
              عضو جدید
              • Aug 2014
              • 11

جناب قاضی میخواید یک طناب دار...گیوتینی چیزی بدم خدمتتون؟ راحت باشید؟تعارف نکنا...

شما دنبال اثبات حقانیت خود نیستید اما به دنبال حق هم نی
              تو خوبی...بیخیال ما شو

----------------------------------------------------

آقای RAMIN PEDRAM موفق باشید...

با اقا فردوس موافقم.معلومه ادمی که اونقدر تبلیغ پتایرو میکرد و با تشویقاش همراه با محسن هو که ظاهرا همدستش هم هست.خوانندگانو تشویق به خرید پتایری میکرد که خودش قبلا خریده بود:باید هم خوشحال باشه و اصلا هم احساس گناه نکنه واینجوری جواب بده و بیتفاوت از عواقب کارش وضرری که به دیگران زده بگذره.

البته میدونم جوابم چیه:هر کس مسوول خرید و فروشای خودشه تو بورس!

نظر

• sepehri
                عضو جدید
                • Aug 2014
                • 11

در اصل توسط sepehri پست شده است View Post
                با اقا فردوس موافقم.معلومه ادمی که اونقدر تبلیغ پتایرو میکرد و با تشویقاش همراه با محسن هو که ظاهرا همدستش هم هست.خوانندگانو تشویق به خرید پتایری میکرد که خودش قبلا خریده بود:باید هم خوشحال باشه و اصلا هم احساس گناه نکنه واینجوری جواب بده و بیتفاوت از عواقب کارش وضرری که به دیگران زده بگذره.

البته میدونم جوابم چیه:هر کس مسوول خرید و فروشای خودشه تو بورس!
                چرا؟چون خودش با تشویق خوانندگان بخرید قبمت سهمو بالا کشیده و با سود خارج شده!

نظر

• امیر بهرامی
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2201

عزیزان من هم مثل دوست خوبم آقای رامین پدرام به دلیل دور بودن از هیجانات،عقاید اشتباه و دیگر مسائل اشتباه میخوام از این سایت برم...

نه فقط این سایت(که البته سایت خوبی است) بلکه دیگر سایت ها مثل تالار بورس،سهامیاب،بورس24،همفکران و یا اتاق های صوتی و...

خیلی وقته این تصمیم رو گرفتم و در زندگی بهترین معامله گران دنیا هم که نگاه کنید قطعا در یک برهه به این نتیجه رسیدن که باید از جو و مردم فعال در بورس دور شد و با حقایق معامله کرد

یادمه دو سال پیش وقتی تنهای تنها بدون هیچ نرم افزاری و صرفا روی کاغد چهارچوب های قیمتی سهام رو بررسی می کردم و درباره بنیاد اونها تحقیق می کردم به مراتب منطقی تر و بهتر بودم

امیدوارم این سایت مثل همیشه پر از انرژی و خوبی باشه

موفق باشید...

1393/06/23 امیر بهرامی

نظر

• arashami
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 181

دوستان عزیز برنامه پایشو همین الان ببینید
                    اگرم الان نیستید! خبر برنامه امشبشو چک کنید
                    من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• amirmasood
                      عضو جدید
                      • Dec 2013
                      • 2

قبل از هر چیز نخستین قهرمانی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی و برد تیم ملی والیبال ایران در برابر صربستان و صعود به مرحله بعد باتوجه به شکست آمریکا از آرژانتین، را به شما عزیزان تبریک میگوییم.بازار امروز بسان اکثر روزهای شهریور قرمز بود و شاخص امروز با ۹۹ واحد کاهش به ۷۱۳۸۶ رسید و ارزش معاملات نیز با معاملات بلوکی وصندوق، و …. به ۱۱۰ میلیارد تومان رسید. نقدینگی معضل حل نشده بازار است و تا زمانی که این نقدینگی در جریان بالا نباشد نمیتوان به صعود محکم بازار باور داشت و هر مثبتی به مدد بلوک و … نمیتواند راه به جایی ببرد.خبرهای مهم پیرامون بازارخبرهای مبنی بر سفر قطعی ریس جمهور به نیویورک در ۳۱ شهریور بروی خبرگزاری ها قرار گرفت. همچنین ظریف سه شنبه به آمریکا میرود.عراقچی در پایان دور اول مذاکرات همچنان بر خوشبینی و باقی ماندن اختلافات تاکید دارد.ائتلاف علیه داعش در پاریس به زودی برگزار خواهد شد داعشی که منجر به تهدیدی جدی در منطقه شده است. عراق از سایر کشورها درخواست کرده ایران حتما در این اجلاس باشد. اخیرا گروهی اعلام وفاداری به گروه داعش کرده است. در خبرها امد داعش سر یک خبرنگار انگلیسی را بردیده است.ظریف همچنین سه شنبه به آمریکا می رود. در خصوص انرژی هسته ای اختلاف بر سر طراحی مجدد راکتور اراک و PMD هنوز باقیست.قرار شده است به جای ۱۸ میلیون یورو (۲۲ میلیارد دلار) پول نفت کشور چین بازگشایی فاینانس تا سقف ۷۰ میلیارد دلار را انجام دهد.دبیر انجمن صنایع لبنی گفت: با آزاد شدن قیمت لبنیات و رقابت کارخانه‌ها در بازار عرضه احتمال دارد در ماه‌های آتی هم شاهد کاهش برخی برندهای لبنی باشیم.مدیرعامل سرمایه‌گذاری‌ صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها با تشریح آخرین وضعیت ۴ صنعت مهم بازار سهام (پتروشیمی، پالایشی، فولادی و بانکی) گفت: از نظر کلیت بازار، عزم جدی برای بازگرداندن وضعیت مطلوب در میان متولیان بازار نیست.دلار در بازار داخلی در محدوده ۳۱۸۸ در حال معامله است و سکه بهار آزادی در بازار نیز با کاهش ۲ هزار تومانی به ۹۲۴ هزار تومان رسیده است. قیمت فلزات اساسی در بازارهای جهانی با روندی نزولی همراه بود و آلومنیوم به ۱۹۷۹ دلار، سرب ۲۱۱۵ دلار، روی ۲۲۶۶ دلار و مس با روند به ۶۸۶۸ دلار رسید همچنین نفت سبک آمریکا با کاهش به ۹۲٫۳ دلار رسید و فعلا بازار جهانی تعطیل است.بازار فرداگروه خودرو، امروز با خبر فروش اموال مازاد به مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان سایپا و فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی ایران خودرو همراه بود.ایران خودرو با حمایت مناسب حقوقی در ۲۲۷ همراه هست افت به محدوده زیر ۲۲۵ برای سهم وضعیت خطرناکی را رقم خواهد زد در صورت حمایت سهم در این محدوده قابل بررسی است. خساپا نیز در قیمتهای صفر تابلو معامله شد سهم در قیمتهای ۱۱۰ حمایت اولیه و در ۹۷ دارای حمایت اصلی است. خپارس نیز با صف فروش ۴۵ میلیون در قیمتهای ۶۶۱ به کار خود پایان داد سهم باتوجه به آزادسازی سهام افزایش سرمایه فعلا پرعرضه می باشد و تا محدوده ۵۵۰ امکان پایین آمدن سهم نیز هست. ورنا در محدوده ۱۰۰ حمایت میشود خرید سهم در محدوده زیر ۱۰۰ و بخصوص ۹۵ قابل بررسی است. کلیت گروه با دید نظارت مورد بررسی قرار بگیرد بهتر است و درصورتی که حمایتهای قوی در سهام گروه دیده شود ورود مناسب است.
                      گروه شیمیایی و پتروشیمی، در فارس سهم در محدوده ۱۳۵۰ دارای حمایت است و در ۱۲۰۰ حمایت اصلی را داراست این سهم صرفا با دید بلندمدت قابل بررسی است. پارسان در ۷۴۰۱ توسط حقوقی به خوبی حمایتی شد مبلغی که در صورت عدم حمایت وضعیت جالبی را برای پارسان رقم نخواهد زد سهم در صورت حمایت در محدوده ۷۴۰ با دید بلندمدت قابل بررسی است. جم نیز به محدوده ۹۰۰ نزدیک میشود سهم در قیمتهای زیر ۹۰۰ و بخصوص ۸۸۰ قابل بررسی است. شیران در قیمتهای زیر ۶۹۰ قابل بررسی است منتظر اصلاح بیشتر سهم باشید. خبرهایی مبنی فروش شیران توسط صنعت و معدن و خرید توسط پالایش نفت اصفهان به گوش میرسد. تاپیکو با خبر مجمع فوق العاده تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه در تاریخ ۲۹ شهریور و مجمع تقسیم سود همراه است خبرهایی مبنی بر تقسیم سود ۵۰ تومانی به جای ۱۰۰ تومان به گوش میرسد که جذابیت سهم را کم می کند ولی افزایش سرمایه ۱۰۰ درصدی نیز در دستور کار شرکت هست که در بخش کداخوانی خبر مربوط به افزایش سرمایه درج گردید. تاپیکو در قیمتهای ۵۰۰ تومان حمایت میشود سهم در این قیمتها قابل بررسی است. کرماشا در محدوده زیر ۶۸۰ و شاراک نیز در محدوده ۷۰۰ قابل بررسی است.
                      گروه ساختمانی، ثرود با عرضه های بیشتری مواجه خواهد بود بنظر سهم در قیمتهای ۳۵۰ آرام بگیرید. وساخت در محدوده زیر ۲۵۰ در صوت حمایت قابل بررسی است. ثاخت نیز در محدوده ۱۲۰ قابل بررسی است. ثتران نیز در قیمتهای زیر ۲۱۰ و بخصوص ۲۰۰ قابل بررسی است. آ س پ نیز در محدوده زیر ۱۵۰ مناسب اریابی میشود. در این گروه فعلا خرید پرریسک است و تا حمایت مناسب ندید ورود توصیه نمیشود.
                      گروه سیمانی نیز امروز با منفی و اصلاح قیمت همراه بود ستران در محدوده ۳۷۰ حمایت میشود و بنظر افت بیشتری برای سهم نمیتوان متصور شد لیکن خرید در صورت حمایت مناسب خواهد بود و بهترین خرید در قیمتهای ۳۵۰ خواهد بود. سکارون در صورت افت به زیر ۶۰۰ و در قیمتهای ۵۸۰ قابل بررسی است ساراب در ۲۲۰ حمایت مناسبی دارد با دید بلندمدت سهم در این قیمتها سهم ریسک چندانی ندارد. این گروه مجددا در فاز اصلاح قرار گرفته و باید منتظر حمایت بود. سفارس نیز در مجمع خود ۳۲۰ ریال سود مصوب نمود.
                      گروه فلزی و معدنی، فولاد یکی از کم ریسک ترین سهمهای بلندمدت بازار در حال بازگشت به محدوده ۲۴۵ تومان می باشد.. فولاژ نیز که دارای حمایت تاریخی ۲۵۰ تومان است در صورت افت به زیر ۲۸۰ با دید بلند مدت مناسب است. ذوب نیز در این قیمتها ریسک چندانی ندارد و خرید در زیر ۲۶۰ با دید میانمدت قابل بررسی است. فاسمین در قیمتهای زیر ۳۵۰ و بخصوص در ۳۴۰ با دید بلندمدت میتواند مناسب باشد. فلمی نیز در ۲۳۰ حمایت دارد سهم در این محدوده قابل بررسی است سهم صرفا با دید بلندمدت توجیه پذیر است.ومعادن در محدوده ۲۶۰ حمایت دارد در صوت افت به محدوده ۲۵۰ سهم بسیار مناسب است هرچند در این قیمتها با دید بلندمدت واقعا سهم ریسک چندانی ندارد. کچاد در محدوده ۵۲۰ و کگل نیز در ۴۸۰ با دید بلندمدت قابل بررسی است. باتوجه به اینکه این گروه ها نقدینگی زیادی لازم دارند بنظر تا جریان نقدینگی مناسبی وارد گروه نشود امیدی به صعود آنچنانی نمیتوان داشت.
                      گروه بانکی، وبصادر در حال برگشت به ۷۵۷ می باشد و در صورت حمایت در این قیمتها مناسب است. وپست بنظر پر ریسک است هرچند در خصوص این سهم شایعاتی هست و صحبت از وپست ۲۰۰ تومانی میشود لیکن ریسک بالای سهم باتوجه به سود ۳۰ ریالی را نیز باید در نظر گرفت پی بر ای سهم ۵۵ می باشد. وبملت نیز در قیمتهای زیر ۱۸۰ حمایت میشود سهم در صورت افت به محدوده ۱۸۰ قابل بررسی است. وتجارت همچنان در حال تثبت و حمایت قیمتی در ۱۰۰ تومان می باشد وبنظر سخت بشود سهم پایینتر بیاید. وانصار در صورت افت به محدوده ۲۰۰ قابل بررسی است.
                      سایر بخش های بازاررمپنا در صورت رسیدن به قیمتهای ۶۳۰ قابل بررسی است.حسینا در صورت افت به محدوده زیر ۴۰۰۰ قابل بررسی است.
                      تکمبا سهمی که در بخش تحلیل نمادها از لحاظ تکنیکال مورد بررسی قرار گرفته بوده امروز با صف فروش در ۱۸۸۵ به کار خود پایان داد سهم را در نظر بگیرید و ورود در این قیمتها پرریسک است.
                      بمپنا در قیمتهای ۱۱۲۳۰ معامله شد و بنظر حمایت ۱۱۳۰ خود را از دست داده است سهم در صورت رسیدن به ۱۰۵۰ جهت خرید قابل بررسی است.
                      [COLOR=#7E7E7E][FONT=BYekan][COLOR=#000000]لابسا در قیمتهای زیر ۵۰۰ برای خرید قابل بررسی است.

نظر

• feredos
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 485

عزیزان من هم مثل دوست خوبم آقای رامین پدرام به دلیل دور بودن از هیجانات،عقاید اشتباه و دیگر مسائل اشتباه میخوام از این سایت برم...

نه فقط این سایت(که البته سایت خوبی است) بلکه دیگر سایت ها مثل تالار بورس،سهامیاب،بورس24،همفکران و یا اتاق های صوتی و...

خیلی وقته این تصمیم رو گرفتم و در زندگی بهترین معامله گران دنیا هم که نگاه کنید قطعا در یک برهه به این نتیجه رسیدن که باید از جو و مردم فعال در بورس دور شد و با حقایق معامله کرد

یادمه دو سال پیش وقتی تنهای تنها بدون هیچ نرم افزاری و صرفا روی کاغد چهارچوب های قیمتی سهام رو بررسی می کردم و درباره بنیاد اونها تحقیق می کردم به مراتب منطقی تر و بهتر بودم

امیدوارم این سایت مثل همیشه پر از انرژی و خوبی باشه

موفق باشید...

1393/06/23 امیر بهرامی
                        جناب بهرامی
                        نمیدونم فیلم Frost/Nixon2008 رو دیدید یا نه. تو این فیلم یه خبرنگار رئیس جمهور رو به خاطر رسوایی واترگیت تحت فشار قرار میده تا آخرش رئیس جمهور اعتراف میکنه که صرفا به دلیل داشتن منصب بالا نمیشه هر چیزی رو قانونی جلوه داد. یکی از نکات مهم فیلم اینه که مردم آمریکا بشدت از دست رئیس جمهور ناراحتند چون ایشون هیچوقت از مردم کشورش عذرخواهی نکرد.
                        اگر شما از این سهم تبلیغ کردید و بعد این تاپیک رو از فروش خودتون مطلع کردید میتونه دو دلیل داشته باشه:
                        1- راستگویید و میخاستید با اعلام خطرات پیش رو جلوی ضرر بقیه رو بگیرید.
                        2- سفته بازید و میخاید با ضربه زدن به سهم دوباره پایینتر سوار شید.

تو این تاپیک الحمدال.. سفته باز خیلی کمه و بنده هم شماره 2 رو بعید میدونم.

باور کنید یه عذرخواهی کوچک خیلی وقت ها حلال مشکلاته/
                        مگه انسان جایز الخطا نیست؟ چرا سعی میکنیم از خودمون بت بسازیم؟ اگر ادعا داریم شفاف حرف میزنیم همیشه شفاف باشیم و اشتباه رو قبول کنیم در غیر این صورت همون بهتر که حرفی نزنیم.

از این که باعث شلوغی این تاپیک در چند پست اخیر شدم عذرخواهی میکنم .
                        I entered the bearish market and survived

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

در اصل توسط feredos پست شده است View Post
                          جناب بهرامی
                          نمیدونم فیلم Frost/Nixon2008 رو دیدید یا نه. تو این فیلم یه خبرنگار رئیس جمهور رو به خاطر رسوایی واترگیت تحت فشار قرار میده تا آخرش رئیس جمهور اعتراف میکنه که صرفا به دلیل داشتن منصب بالا نمیشه هر چیزی رو قانونی جلوه داد. یکی از نکات مهم فیلم اینه که مردم آمریکا بشدت از دست رئیس جمهور ناراحتند چون ایشون هیچوقت از مردم کشورش عذرخواهی نکرد.
                          اگر شما از این سهم تبلیغ کردید و بعد این تاپیک رو از فروش خودتون مطلع کردید میتونه دو دلیل داشته باشه:
                          1- راستگویید و میخاستید با اعلام خطرات پیش رو جلوی ضرر بقیه رو بگیرید.
                          2- سفته بازید و میخاید با ضربه زدن به سهم دوباره پایینتر سوار شید.

تو این تاپیک الحمدال.. سفته باز خیلی کمه و بنده هم شماره 2 رو بعید میدونم.

باور کنید یه عذرخواهی کوچک خیلی وقت ها حلال مشکلاته/
                          مگه انسان جایز الخطا نیست؟ چرا سعی میکنیم از خودمون بت بسازیم؟ اگر ادعا داریم شفاف حرف میزنیم همیشه شفاف باشیم و اشتباه رو قبول کنیم در غیر این صورت همون بهتر که حرفی نزنیم.

از این که باعث شلوغی این تاپیک در چند پست اخیر شدم عذرخواهی میکنم .
                          با درود خدمت فردوس عزیز
                          فقط خواستم در مورد مطلبتون یک نکته کوچیک بگم "
                          مگه انسان
                          جایز الخطا
                          نیست؟" این جایز الخطا یک غلط رایجیست که درست آن ممکن الخطا ست .
                          یعنی ما جائز به خطا کردن نیستیم و اجازه آن را هم به ما نداده اند ، ولی ممکن است که خطا کنیم .
                          ببخشید
                          در مورد سفته باز و این پدیده که در بورس ما رایج است ، باید عرض کنم که ، فضای مجازی ، جای اینکه به خدمت گرفته شود و از جنبه های مثبت و بسیار خوب آن استفاده شود ، مکانیست برای سوء استفاده ، ضمن اینکه این پدیده در حقوقیها و حقیقیهای بزرگ نیز دیده میشود و 80 درصد سرمایه بازار با همین روش جابجا میشود .

ارادتمند
                          آرمین فروهر
                          ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            =D>:-SS:-)/\:-)

شما می توانید کمکی به دولت روحانی بکنید و کمی از دلار های خود را قرض بدهید به این دولت تا کمی مشکل حل بشه واقعا اگر می توانید به کمک شاخص کل بیاید و نشان دهید که واقعا گفته ها و عمل کاملا همخوانی دارد شاخص کل را به 100 هزار واحد برسانید واقعا کمکی بزرگی می کنید
                            اقاي اكبري عزيز:يك اصل بزرگ در زندگي ميگه بايد روي پاي خودت بايستي ،شاخص بورس تهران بايد خودش بالا و پايين بره ما نبايد دخالت كنيم همين دخالتهاي بيجا شاخص را بي جان كرده و اعتماد ازدست رفته، اگر دخالت نميشد و شاخص 20درصد ميريخت امروز روي 90000منتظر رشد مجدد بود، من شايد بتوانم شاخص را به 100000برسانم ولي نمي توانم در 100000واحد حفظش كنم بايد بازار اين ظرفيت را حفظ كنه به همين خاطر رشد بي رويه شاخص بعضي ها را سودمند و بعضي ها را كه زياد هم هستند متضرر خواهد كرد.
                            ممنون

دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Gladiator
                              عضو عادی
                              • Mar 2014
                              • 48

درود و بامداد بر شما خوش
                              امیدوارم امروز قرمز نباشیم :.thumbsupsmileyanim
                              [CENTER]Winning Is Nothing But Trying To Win Is All Thing[/CENTER]

نظر

• abnus
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 754

به نام ایزد یکتا سلام وصبح بخیر به همه عزیزان امیدوارم که روز پر برکت وسبزی در پیش داشته باشیم .

نظر

در حال کار...
                                X