کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت، در صورت وجود هرگونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب شبندر بنده یادمه برج ده پارسال شدیدا توصیه به خرید خکمک میکردید و اون روز حجم خوبی هم زد ولی متاسفانه همون روز سقف قیمتی بود و شروع به ریزش کرد نزدیک به ۶۰ درصد.....ایا واقعا این کار شما درست بود؟عده ای رو بدبخت کردید رفت ولی هنوزم دارید تبلیغ از سهام های میکنید که خدا میدونه چی توش هس......اینکار شما واقعا کار درستی نیست چون مطمینن حرام خواری رو پیشه گرفتید....چون دوستانی هستند ناوارد و امکانش هس به حرف شما گوش دهند....پس شدیدا توصیه میکنم دست از این کار زشتتون بردارید
دوست خوبم اولا من هيچ توصيه اي براي خريد و فروش ندارم و هركسي مسول كارخودشه، دوما خكمك تا ۱۵۰ تومان پايين آمده بود و بعد از خريد تا ۲۷۰ تومان بالا رفت حدود ۸۰ درصد سود، الانم ختراك ۱۷۴ تومانه و قراردادي درحال بسته شدن با كشور...هست كه حدود ۴۰ميليارد تومان سود خالص داره در كل هر سهمي كه تراكتور داره من خريدم حالا شما ببينيد چقدر در روزهاي آينده بالا خواهند رفت يك هفته ديگه همه ميفهمندكه چه خبره.حجم خريد امروز را ببينيد ميفهميد كه خيلي ها خبرهاي خوبي از ختراك دارند من امروز فقط ۵۰۰هزارتا خريدم ۸۰۰تاي ديگه كيا هستند؟ تا يك هفته اينده هم خريدارم. اما وسينا: امسال ۶۸ تومان سود تقسيم كرده و سال بعد هم حدود ۷۰ تومان تقسيم ميكنه با قيمت ۱۷۳ تومان به نظرتون ارزنده تر از اين سهم وجود داره؟ از امروز شروع به خريد اين سهم كردم و اگر به صف فروش برسه همه صف را بر ميدارم كلا تز من خريد ازصف فروش سهامهاي با ارزشه دوستان به خريد و فروش بنده توجه نكنيد خودتان تصميم بگيريد من فقط اعلام كردم.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
دوست خوبم اولا من هيچ توصيه اي براي خريد و فروش ندارم و هركسي مسول كارخودشه، دوما خكمك تا ۱۵۰ تومان پايين آمده بود و بعد از خريد تا ۲۷۰ تومان بالا رفت حدود ۸۰ درصد سود، الانم ختراك ۱۷۴ تومانه و قراردادي درحال بسته شدن با كشور...هست كه حدود ۴۰ميليارد تومان سود خالص داره در كل هر سهمي كه تراكتور داره من خريدم حالا شما ببينيد چقدر در روزهاي آينده بالا خواهند رفت يك هفته ديگه همه ميفهمندكه چه خبره.حجم خريد امروز را ببينيد ميفهميد كه خيلي ها خبرهاي خوبي از ختراك دارند من امروز فقط ۵۰۰هزارتا خريدم ۸۰۰تاي ديگه كيا هستند؟ تا يك هفته اينده هم خريدارم. دوستان به خريد و فروش بنده توجه نكنيد خودتان تصميم بگيريد من فقط اعلام كردم.
گیرم که شما ۵۰۰ تاش رو خریدی، ۸۰۰هزار تش رو تقسیم به ۱۱۰ نفر کنی میشه چند؟! یهنی هر کدوم از این افراد میانگین ۱۲۰۰۰۰۰ هزار تومان سهم خریدن که این خودش بیانگر اینه که افرادی که با پول سنگین وارد سهم شدن یک ادعای پوچ و ....
این سهم امروز به حمایت خورده واسه همین اینطوری حمایت میشه!
گیرم که شما ۵۰۰ تاش رو خریدی، ۸۰۰هزار تش رو تقسیم به ۱۱۰ نفر کنی میشه چند؟! یهنی هر کدوم از این افراد میانگین ۱۲۰۰۰۰۰ هزار تومان سهم خریدن که این خودش بیانگر اینه که افرادی که با پول سنگین وارد سهم شدن یک ادعای پوچ و ....
این سهم امروز به حمایت خورده واسه همین اینطوری حمایت میشه!
ختراك امسال ۱۰تومان سود تقسيم كرد شما مقايسه كنيد با سهمهاي اين گروه و ديگر گروه ها مثلا وآذر هيچ سودي تقسيم نكرده و قيمتش هم ۲۵۰ تومانه البته ختراك در صورت صعود خيلي طوفاني صعود خواهد كرد زيرا سفارشهاي زيادي براي ادوات كشاورزي خواهد آمد و قالب تمام اين ادوات را ختراك طراحي و تهيه ميكنه بنابراين آينده درخشان و خوبي در انتظار سهم هست به نظرم تا ۲۵۰ تومان براحتي در طي چند روز آينده بالا خواهد رفت براي حقيقهاي تازه كار بهتره در موقع صعود خريد كنند مگر اينكه روششان ايجاب كنه
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
ختراك امسال ۱۰تومان سود تقسيم كرد شما مقايسه كنيد با سهمهاي اين گروه و ديگر گروه ها مثلا وآذر هيچ سودي تقسيم نكرده و قيمتش هم ۲۵۰ تومانه البته ختراك در صورت صعود خيلي طوفاني صعود خواهد كرد زيرا سفارشهاي زيادي براي ادوات كشاورزي خواهد آمد و قالب تمام اين ادوات را ختراك طراحي و تهيه ميكنه بنابراين آينده درخشان و خوبي در انتظار سهم هست به نظرم تا ۲۵۰ تومان براحتي در طي چند روز آينده بالا خواهد رفت
نظر