کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهترين سهامهاي بازار دارويي هستند زيرا هم سود خوبي دادند و هم نزول خيلي كمتر داشتند حتي به قيمتهاي قبلي هم نرسيدندامادرصورت شكسته شدن تحريم افت خواهند كرد
بهترين سهامهاي بازار دارويي هستند زيرا هم سود خوبي دادند و هم نزول خيلي كمتر داشتند حتي به قيمتهاي قبلي هم نرسيدندامادرصورت شكسته شدن تحريم افت خواهند كرد
با اینکه به خودم قول دادم در سایت ها و فروم ها ورود نکنم اما بخاطر اینکه بخاطر حرفام در صنعت لاستیک نسبت بعضی ها مسئولم و فکر می کنند فرار کردم بهتر شما هم اینو ببینی تا بدونی گروه برتر کدام است
با اینکه به خودم قول دادم در سایت ها و فروم ها ورود نکنم اما بخاطر اینکه بخاطر حرفام در صنعت لاستیک نسبت بعضی ها مسئولم و فکر می کنند فرار کردم بهتر شما هم اینو ببینی تا بدونی گروه برتر کدام است
شاخص دارو
شاخص لاستیک
خیلی راحت میشه تصمیم گرفت...قبول دارین؟
حق با شماست اما ديدگاه من از نظر افت و خيز بود و تقسيم سود كه هميشه ملاك بنده بوده،البته بنده از تمام لاستيكي ها دارم
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
چیه مثل زنبور توی همه تاپیکها وز وز میکنی و لسرما لسرما راه انداختی؟
بسه دیگه!
اه!
این بنده خدا گیر کرده تو لسرما حالا فکر کرده اگر بیاد تبلیغ بی خود برای سهمش بکنه لسرما میره بالا :.thumbsupsmileyanim
نتیجه این کارش اینه که احتمالا با تبلیغاتش بقیه رو هم عین خودش گرفتار میکنه :.thumbsdownsmileyan
نظر