کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اهان الان شما بازار امروز رو فرصت خروج میدانید ؟در همه نمادها یا تماوند ؟نظرت فردا تغییر ندی ؟ بعد بگی من زرنگم بر اساس شرایط خرید کردم راستی سکه ات رو 13 هم نمیخرن / سکه 1 روزه صف فروشه 13700
تا انتخابات امریکا فقط نقد فعلا میرم مسافرت تا بعد انتخابات ...همیشه نباید سهامدار بود که... حتما برو اموزش ببین وگرنه سرمایت به باد میره گلم
درود
فرصت خروج البته درکوتاه مدت دلار33-32تومانی چند روز قبل بود نه سهم هایی که غالبا با دلار زیر20ترید میشن
درتوهم هستی دوست عزیز
هیجان وخودبزرگ بینی بیش ازحد آفت سرمایه تان خواهد بود
درود
فرصت خروج البته درکوتاه مدت دلار33-32تومانی چند روز قبل بود نه سهم هایی که غالبا با دلار زیر20ترید میشن
درتوهم هستی دوست عزیز
هیجان وخودبزرگ بینی بیش ازحد آفت سرمایه تان خواهد بود
اقا شما چرا حرص میخورید؟من همینکه تو افت اخیر بازار هیچ ضرری نکردم و سودامو سیو کردم خودش بزرگترین برده الان هم میخوام مدتی استراحت کنم سود بازار واس شما...چقدر حسود و دشمن دارم خخخخ
1- اشتباه اول امروزم فروش سیتا بود ! البته نزدیک صفر تابلو فروختم .
2- جبران اشتباه اول ! خرید آسیا در منفی 5 !
3- فروش کاوه به دلیل موضوع قیمت گذاری و تبدیل آن به شگویا و آسیا .
تا انتخابات امریکا فقط نقد فعلا میرم مسافرت تا بعد انتخابات ...همیشه نباید سهامدار بود که... حتما برو اموزش ببین وگرنه سرمایت به باد میره گلم
برید نگاه کنید من اوج خالی کردم و تقریبا 10 درصد هم سهام ندارم 90 درصد نقد امین یکم دارم / 10 درصد هم شگویا و قاسم هست تو ضررم و ناچیز در حدود 10 میلیون تومان که میدونم خیلی زود سود عالی خواهد داد . شگویا با سود 200 تومنی 1300 خنده دار - منتظر افزایش سرمایه از انباشته و تجدید از سهم هم هستم
اما همین چند روز پیش ا همین شگویا و والبر و فارس 30 میلیون زدم به جیب .
پس بلدم بازیرو . امروز هم یه نوسان از وسپهر گرفتم 2 تومن زدم به جیب و فروختم رفت .
ولی عین شما من منم ندارم و حرفه ای هستم با سابقه 15 ساله . هر دقیقه هم حرفم عوض نمیشه .
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
[QUOTE=جان اسنو.;843261]خوشحالم که نقد نموندی و دست از سر هدایت ما به راه راست کشیدی و خودت قاطی ما شدی و .
اصلا بیخیال فقط خوشحالم همین :">:p درود بر جان جانان ؛ در واقع بزرگترین ناپرهیزی من تداوم نوشتن در این فروم بورسی است. در حالی که قرار بود مطلبی ننویسم.
ولی خب دست از سر دوستان هروقت بردارم باز به نفع عزیزان خواهد بود.پس ،از امروز بهترین کاری که می کنم :دست ازسر رفقا بر می دارم و دیگر مطلبی رو عنوان نمی کنم.
هر چند مطلب قابل عرضی که برای کسی سودی و نفعی داشته باشه ندارم.شاد، پرسود و سلامت باشید.:.thumbsupsmileyanim>:D
[SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]
نظر