اخروقت خريد فنوردح
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postاخروقت خريد فنوردح
مثلا شما فرق بين صدرا و فاراك و فاذر رو ببين- يا فرق حفاري با اين 3 قولو- يا بكام با فن آوا
فارق از بنيادي سهم در 3 ماه گذشته كدوم ليدر بوده و كدوم حقوقي بهتري داشته
درسته كه همه در ضرريم ولي در اين بازاري كه همه با هم پايين مياد كساني برنده اند كه اولا بموقع نقد شده باشن كه اندك هستن و يا سبد بهتري تشكيل داده باشن
نظر
-
فقط خرید های بچه های این سایت کافی بود تا این صف مسخره فنوردح جمع بشه... متاسفانه امروز تو بازار نبودم و فرصت خرید امروز رو از دست دادم... آیا فردا شاهد نوسان 16 درصدی خواهیم بود؟! شاید...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دوستان سبدم شامل حدود50%فاراک(213) و بقیش زامیاد(149) وبملت(230) ح زامیادو وغدیر(415) و خساپا (227)است لطفا راهنمایی کنید12%تو ضررم
نظر
-
اکثرا بالای 20-30 دصد تو ضررن :d
شما یه راهنایی کن چطوی 12 درصدضرر کردی( خیلی عالیه) >:)
به نظر من ( حال وحوصله در صد ضرر حساب کردن و ندارم به طور خلاصه بیشتر)سهامت خوبه
فقط درصد فاراکش خیلی زیادنیستهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postفقط خرید های بچه های این سایت کافی بود تا این صف مسخره فنوردح جمع بشه... متاسفانه امروز تو بازار نبودم و فرصت خرید امروز رو از دست دادم... آیا فردا شاهد نوسان 16 درصدی خواهیم بود؟! شاید...
فردا به احتمال قوی آخرین روز منفی خوردن فنوردح خواهد بود. اصلا گمون نکنم فردا وقت صف فروش شدن پیدا کنه
نظر
-
-
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postنه قربان
ف ون را که بزنی یه لیستی می اد
که حق فنورد توش نیست ( خودش هست)
غیر از اشتباه تایپی دلیل دیگر ؟
با کدوم کارگزاری کار می کنی؟
منم همین مشکلو داشتم و بعضا توی بعضی دیگه از سهام هم این مشکل هست.
فقط باید با کارگزار آنلاینت تماس بگیری تا اسم سهم رو توی لیست سهام اضافه کنه.
در پناه حق
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postنه قربان
ف ون را که بزنی یه لیستی می اد
که حق فنورد توش نیست ( خودش هست)
غیر از اشتباه تایپی دلیل دیگر ؟
نظر
-
دوستان توي آنلاين چندتا محدوديت براي فرابورس هست که نميشه آنلاين خريد و فروش کرد(دليلش رو ولي نميدونم :-/:-/:-/)
وشمال برا من اينجوري بود ، به کارگزاري زنگ زدم گفت بايد از طريق اونا اقدام کنم برا خريد و فروش
فنورد ح رو من ميتونم بيارم ولي:-/
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postدوستان توي آنلاين چندتا محدوديت براي فرابورس هست که نميشه آنلاين خريد و فروش کرد(دليلش رو ولي نميدونم :-/:-/:-/)
وشمال برا من اينجوري بود ، به کارگزاري زنگ زدم گفت بايد از طريق اونا اقدام کنم برا خريد و فروش
فنورد ح رو من ميتونم بيارم ولي:-/إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postآقا یاسر سلام
فردا به احتمال قوی آخرین روز منفی خوردن فنوردح خواهد بود. اصلا گمون نکنم فردا وقت صف فروش شدن پیدا کنهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نظر