خرید قشهد سنگین ( خدا بهم رحم کنه ! )
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
نگاه کردن به صف خريد قثابت
نگاه کردن به صف خريد قشکر
نگاه کردن به معاملات قشهد
و در آخر حال بردن از اين گروه قندي ها و ديگر هيچ >:d<>:d<آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2011/11/12, 11:20.
نظر
-
من میگم هر چی سفته بازیه رفتن تو گروه قندی برا همین دیگه کسی جلودارشون نیست وگرنه هیچ سالی قندی ها اینجوری نبوده (-: قشکر 200 تومنی من تو ده -بیست روز دویست تومن رفته روش از قیمت 300 داره صد درصد میخوره .
شانس نداشتیم دیگه 5 ماه نگه داشتیم 100 درصد داد اگه این یه ماه هم نگه میداشتم بالای 250 درصد داده بود///
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postنگاه کردن به صف خريد قثابت
و در آخر حال کردن از اين گروه قندي ها و ديگر هيچ >:d<>:d<
تا جایی که به خاطر میاورم قشکر را "پیاده" شده بودید!هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن میگم هر چی سفته بازیه رفتن تو گروه قندی برا همین دیگه کسی جلودارشون نیست وگرنه هیچ سالی قندی ها اینجوری نبوده (-: قشکر 200 تومنی من تو ده -بیست روز دویست تومن رفته روش از قیمت 300 داره صد درصد میخوره .
شانس نداشتیم دیگه 5 ماه نگه داشتیم 100 درصد داد اگه این یه ماه هم نگه میداشتم بالای 250 درصد داده بود
حالا که اين گروه داره سواري ميده ، چرا ما از اين فرصت استفاده نکنيم و سواري نگيريم
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postنگاه کردن به صف خريد قثابت
و در آخر حال بردن از اين گروه قندي ها و ديگر هيچ >:d<>:d<
;)=d>
ایول همشهری
ولی خوب دوباره قشکرراخریدی
وقتی قشکر و قثابت رامی خریدی می خواستم بهت بگم که نخر ، ریسکش زیاد است .ولی از یک طرف هم دوستان نظر مساعد داشتند
خوب خدارا شکر
حالا می بینم که من اشتباه می کردم وخیلی خوشحالم که شما سود کرده اید .
ما هم که در نیمه های را قشهد راخریدیم وبه شما ملحق شدیم .
وامروز هم نصفش را خالی کردم .ونصفش هم برای روزهای بعد (ولی حیف که کم خریدم )اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
تا جایی که به خاطر میاورم قشکر را "پیاده" شده بودید!
درست هست ، فروختم و دوباره هفته قبل در 471 سوار شدم ، زماني که بازار کلا ريخت و فرصت طلايي به وجود آمد تا دوباره اين قشکر هاي نازنين رو پس بگيرم ، اگر نمي ريخت مي شد همين آش و کاسه اي که فعلا داريم (حتي حجم رو هم برا قشکر نميدهد)
تاپيک قشکر رو نگاه کنيد ، زماني که آقا وحيد فروخته ، من همان روز دوباره سوار شدم
نظر
-
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Post;)=d>
ایول همشهری
ولی خوب دوباره قشکرراخریدی
وقتی قشکر و قثابت رامی خریدی می خواستم بهت بگم که نخر ، ریسکش زیاد است .ولی از یک طرف هم دوستان نظر مساعد داشتند
خوب خدارا شکر
حالا می بینم که من اشتباه می کردم وخیلی خوشحالم که شما سود کرده اید .
ما هم که در نیمه های را قشهد راخریدیم وبه شما ملحق شدیم .
وامروز هم نصفش را خالی کردم .ونصفش هم برای روزهای بعد (ولی حیف که کم خریدم )
ان شا الله که همه سود خوبي ببرند چه در اين گروه ، چه در بقيه بازار
والا براي خريد ميدونستم که ريسک بالايي هست ، اما چون سود خوبي برده بودم ، گفتم اگر ضرر کنم از سود قبلي کم ميشود، خدا رو شکر که فعلا همه چيز خوب هست :->:->
در اين جا ، جا دارد از آقاي مسلم عزيز تشکر و قدرداني نمايم به خاطر معرفي سهم قشکر با چنين پتانسيل خوبي @};-@};-@};-@};-@};-
و نيز همگي عزيزان چه در اين فروم و چه در فروم هاي ديگر :*:*:*
نظر
-
در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Postميثم جان والا نه من سفته بازم ، نه سرمايه آنچناني دارم که بتونم روند سهم رو تغيير بدم، تنها دليلي که مدتي روي اين تک سهم ها سرمايه گذاري مي کنم ، اولا پتانسيل بالايي که براي رشد دارن ، ثانيا بازار ، بازار مريضي هست و تنها گروهي که تونسته گين خوبي بده همين گروه بوده با قبول ريسکي که دارن
حالا که اين گروه داره سواري ميده ، چرا ما از اين فرصت استفاده نکنيم و سواري نگيريم///
نظر
نظر