در اصل توسط حمید ۷۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
بنده هم هستم در خدمتتون!در اصل توسط hamed۸۹ پست شده است مشاهده پستتو این حماقت ها همیشه منم شرکت داشتم!
یا باید زمانی که به حد ضرر رسید می فروختیم یا زمانی که به ۲۲۰۰ رسید و وخط روندش رو شکست... به نظرم الان زمان فروش نیست هرچند نمی تونیم اصلا بفروشیم!! امیدوارم از ۱۸۰۰ پایین تر نره دیگهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
بنظرم تو این قیمتها توجیهی واسه فروش نداره صبر کن تا افزایش سرمایهدر اصل توسط حمید ۷۰ پست شده است مشاهده پست:(( من باما رو اون وقت که ۲۶۰۰ بود خریدم هنوز نفروختم
توروخدا بگید چه کنم؟!آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ ۱۳۹۰/۰۸/۱۸، ۱۰:۳۹.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
كه حمايت قوي ۱۹۸۰۰ هم به سمت پايين رد كرده و فكر ميكنم حمايت قوي بعدي در ۱۶۶۶۰ ريال باشد .
[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
منم امروز خريد مجدد فن اوا وفسرب وسفارود فكركنم هرسه شون صف بشن وخوشحال ازاينكه همسو با شما وپاشاي عزيز شدمدر اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستتماشای صف خرید فسرب البته خریدم ۴تومن بالاتر بوده
خرید سفارود منفی
نشستن در خرید خفناور درمنفیزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
جلل خالق!در اصل توسط shayan۰۷۱۱ پست شده است مشاهده پستسهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
كه حمايت قوي ۱۹۸۰۰ هم به سمت پايين رد كرده و فكر ميكنم حمايت قوي بعدي در ۱۶۶۶۰ ريال باشد .
http://www.talarebourse.com/forum/sh...ی-ها/page۳۵
یعنی رو ۱۸۰۰ تومان میفرمایید حمایتی در کار نیست؟!
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است مشاهده پستجلل خالق!
در قيمت ۱۶۶۶۰ ريال حمايت قوي اي ميباشد كه احتمال تغيير روندش بسيار است .[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
به نظر من ۱۸۰۰ قویتره، اخه یزمانی در حکم مقاومت بوده است.در اصل توسط shayan۰۷۱۱ پست شده است مشاهده پست
در قيمت ۱۶۶۶۰ ريال حمايت قوي اي ميباشد كه احتمال تغيير روندش بسيار است .
نظر
-
-
نوشته اصلی توسط shayan۰۷۱۱
سهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
http://www.talarebourse.com/forum/sh...ی-ها/page۳۵جلل خالق!
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است مشاهده پستبه نظر من ۱۸۰۰ قویتره، اخه یزمانی در حکم مقاومت بوده است.
ممكنه دوست عزيز حق با شما باشد چون چارتهاي تعديل شده من و شما باهم فرق كند .
با سپاس از توجه جنابعالي[B][CENTER][COLOR="#۰۰۰۰CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
خرید چکارن-فسرب-فنوردح مجددا
نظر

نظر