در اصل توسط حمید 70 پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postتو این حماقت ها همیشه منم شرکت داشتم!
یا باید زمانی که به حد ضرر رسید می فروختیم یا زمانی که به 2200 رسید و وخط روندش رو شکست... به نظرم الان زمان فروش نیست هرچند نمی تونیم اصلا بفروشیم!! امیدوارم از 1800 پایین تر نره دیگهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Post:(( من باما رو اون وقت که 2600 بود خریدم هنوز نفروختم
توروخدا بگید چه کنم؟!آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2011/11/09, 10:39.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
كه حمايت قوي 19800 هم به سمت پايين رد كرده و فكر ميكنم حمايت قوي بعدي در 16660 ريال باشد .
[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Postتماشای صف خرید فسرب البته خریدم 4تومن بالاتر بوده
خرید سفارود منفی
نشستن در خرید خفناور درمنفیزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط shayan0711 پست شده است View Postسهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
كه حمايت قوي 19800 هم به سمت پايين رد كرده و فكر ميكنم حمايت قوي بعدي در 16660 ريال باشد .
http://www.talarebourse.com/forum/sh...ی-ها/page35
یعنی رو 1800 تومان میفرمایید حمایتی در کار نیست؟!
نظر
-
-
-
-
نوشته اصلی توسط shayan0711
سهم كاما خط روند مثبت ميان مدتي خود را در اوايل مهرماه به سمت پايين شكسته است
http://www.talarebourse.com/forum/sh...ی-ها/page35جلل خالق!
یعنی رو 1800 تومان میفرمایید حمایتی در کار نیست؟!
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبه نظر من 1800 قویتره، اخه یزمانی در حکم مقاومت بوده است.
ممكنه دوست عزيز حق با شما باشد چون چارتهاي تعديل شده من و شما باهم فرق كند .
با سپاس از توجه جنابعالي[B][CENTER][COLOR="#0000CD"]برای زیستن در شادمانی نعمت های خود را بشمار نه محرومیت ها را[/COLOR][/CENTER][/B]
نظر
-
خرید چکارن-فسرب-فنوردح مجددا
نظر
نظر