امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نوام چامسکی
    عضو فعال
    • Apr 2014
    • 3369

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
    نوام جان برای نوسان گیری مهمترین نکته ای که برای خرید سهم مد نظر داشت چیه؟

مهم ترین نکته معامله گری اونکه سهمت یا هر چی که خریدی رفت تو ضرر

ایا بازم از نظر روحی مثل قبل از رفتن تو ضرر هستی

اگر بودی میتونی تصمیم درست بگیری

این بازار و یا بازار ارز و غیره 90 در صد روانی و 10 در صد تحلیل

من سعی میکنم تو اصلاح یک سهم وارد بشم اینو برای تازه نوسانگیر میگم

از نظر اندیکاتور تو اشباع فروش باشه و از نظر فیبوی تو جا خوب

مثل چیری که برای کفرا چند روز پیش کذاشتم

بقیه روشها هم یواش یواش میاد دست

مثل خرید ازرو کدال و خبری سهم خریدن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• hector
      عضو فعال
      • Jan 2013
      • 1764

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
      hector خان من تو آکنتور یه پرچم میبینم با هدف 910 تومان ، شما هم میبینی یا نه؟
      درود
      نمودار آکنتور رو قبلا گذاشته بودم
      من کف کانال صعودی میبینم سهمو
      اگر رو به پایین بشکنه تخلیل شما درسته
      من حد ضرر دارم به 910 نمیرسم
      اما سهم خریدار خوبی زیر 1100 داره حقوقی اذیت نمی کرد بالاتر هم میرفت
      افزایش سرمایش هم گویا تو راهه

نظر

• iTrader
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 310

طلای جهانی

حرکت همچنان بر اساس پیش بینی

عرض کردم که برگشت فقط فرصت خروج بود.

دستیابی به هدف اول نزولی بر اساس الگوی هارمونیک و انتظار برای ریزش بیشتر بر اساس موج شماری و اصلاح

نظر

• orkideh
          عضو عادی
          • Aug 2014
          • 180

امروز نشستم وصف خرید سهاممو نظاره کردم وکیف کردم.

نظر

• نوام چامسکی
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 3369

در اصل توسط iTrader پست شده است View Post
            طلای جهانی

دستیابی به هدف اول نزولی بر اساس الگوی هارمونیک و انتظار برای ریزش بیشتر بر اساس موج شماری و اصلاح

اگوهای هارمونیک و هر تکنیک معامله گری تو بازار ارز بی معنا است

و بیشتر برای توجیهه رفتار بازار است و اعتباری ندارن

هیچ معامله گری نمیتونه تو بازار ارز بصورت پیوسته با تمام دانش تکنیکالیش

یکسال سود بسازه هیچ کس نمیتونه

ندیدم تو این 10 سال معامله گریم

اینا بیشتر برای سزگرمی هستن و گرفتار کردن مردم

یک زمانی تکنیکال بورس تهران برای بعضی ها شده بود

توجیهه خلافهاشو همونا که لقب استاد اعظم رو بازی میکردن

نظر

• نوام چامسکی
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 3369

در اصل توسط orkideh پست شده است View Post
              امروز نشستم وصف خرید سهاممو نظاره کردم وکیف کردم.
              اینا تو ذات بازار است

یکروزی بالا میرن یک روزی پایین

امیدوارم در 2 صورت هم ارامش خودتون حفظ کنید که برای سلامتتون تو این کار بسیار مفید است

چون بشخصه خیلی رو دیدم تو بازار ضرر گذاشتن و یا سود سکته کردن

اینو جدا میگم و واقعی است

نظر

• orkideh
                عضو عادی
                • Aug 2014
                • 180

نترسید دوست عزیزمن فقط خوشحال شدم به سکته نمیرسه اینم بگم هنوز از خپارس تو ضررم.

نظر

• نوام چامسکی
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 3369

در اصل توسط orkideh پست شده است View Post
                  نترسید دوست عزیزمن فقط خوشحال شدم به سکته نمیرسه اینم بگم هنوز از خپارس تو ضررم.
                  این شغل ماست

ما بعنوان یک شغل بهش نگاه میکنیم

و بالا و پایین شدن تاثیری رو ما نداره

ما بر اساس استراتژی و نوع نگاهمان از بازار سود میگیریم

بالا و پایین شدن سهمای دیگر تاثیر روی سود من ندارد

حتی چند روز مثبت بودن شاخص هم تاثیری روی سود من ندارد

من تو این بازار فقط و فقط باید تصمیم درست بگیرم و این مستلزم یک نگاه بی طرف و واقع بینانه است

تا بتونم دوام بیارم و ضرر نکنم و بعد بتونم از ضرر هام کم کنم و بعد سود کنم

خیلی ها پارسال خوشحال بودن و یک تومنشون شد 2 تومن ولی وقتی بازار داشت اصلاح میکرد

باور ش براشون سخت بود و این ناباور باعث ضرر شون شد

چون نمیدن بازار دیدگه اون بازار قبلی نیست

امیدوارم سلامت باشید و این مسایل بازار رو گذری بدونین و انتخاب تون صحیح باشه تا باسود همراه باشید

نظر

• RAMIN PEDRAM
                    عضو عادی
                    • Aug 2014
                    • 199

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                    این شغل ماست

ما بعنوان یک شغل بهش نگاه میکنیم

و بالا و پایین شدن تاثیری رو ما نداره

ما بر اساس استراتژی و نوع نگاهمان از بازار سود میگیریم

بالا و پایین شدن سهمای دیگر تاثیر روی سود من ندارد

حتی چند روز مثبت بودن شاخص هم تاثیری روی سود من ندارد

من تو این بازار فقط و فقط باید تصمیم درست بگیرم و این مستلزم یک نگاه بی طرف و واقع بینانه است

تا بتونم دوام بیارم و ضرر نکنم و بعد بتونم از ضرر هام کم کنم و بعد سود کنم

خیلی ها پارسال خوشحال بودن و یک تومنشون شد 2 تومن ولی وقتی بازار داشت اصلاح میکرد

باور ش براشون سخت بود و این ناباور باعث ضرر شون شد

چون نمیدن بازار دیدگه اون بازار قبلی نیست

امیدوارم سلامت باشید و این مسایل بازار رو گذری بدونین و انتخاب تون صحیح باشه تا باسود همراه باشید
                    با سلام، پس از سالها تجربه در بازارهای مالی داخلی و خارجی نوام عزیز دارم ازت حرفهای دلم رو می شنوم و همین من رو امیدوار میکنه که خدا رو شکر هنوز هستند افرادی توی فرومها که بازار رو از یک نگاهی عمقی تر می بینند.

والکی دنبال این و اون جو گیر شده راه نمی افتند. نوع نگات رو دوست دارم.ایدیتم نشون از عمق تفکر فلسفیت داره .خیلی خوش وقت شدم از آشنایت.شاد و سلامت و پر سود باشی.
                    [SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• 135918031
                      عضو عادی
                      • Nov 2013
                      • 45

سلام استاد نوام چامسکی عزیز میگم حالا که شکر خدا خیلی خوشحال هستید
                      نظرتون رو در مورد سبد بنده به مبلغ 110 میلیون تومان میفرمائید.
                      بانک دی
                      بانک انصار
                      وساپا
                      ذوب
                      خبهمن
                      وتوشه
                      فملی
                      فلوله
                      ممنون از زحمات شما استاد بخشنده.

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط iTrader پست شده است View Post
                        طلای جهانی

تجربه 270 دلاری من در دلار ین...دیروز این اتفاق افتاد

دلار قوی شد و همین طور داشت رشد می کرد...یک کندل زده بود اندازه کل رشد سمگا در یک ماه...ببین چی بودا

آقا ما rsi رو نگاه کردیم دیدیم اوه چه واگرایی داده الانه که بریزه...میانگین ها هم همینو می گفتند...تمام تایم فریم ها اشباع خرید بود

آقا ما برداشتیم اون به قول خودمون سقف SELL زدیم که سود کنیم...

آقا مگه وای میستاد...همین طور ادامه داد...باز پوزیشن جدید باز کردم و سل زدم که میانگین بیاد پایین...باز نیومد پایین و رفت بالا

تا جایی که دیدم 5 پوزیشن باز کردم در اوج هیجان و قبول نکردن حقیقت و 270 دلار در ضررم و اصلا میل نداره منفی کنه

اشتباهم رو پذیرفتم و با 270 دلار ضرر در 1 ساعت خارج شدم...جالبه بدونی باز رشد کرد

نتیجه:

بازار می تواند بر خلاف تمام آموزه ها،الگو ها،خطوط،اندیکاتورها و... شما عمل کند و شما باید حقیقت را بپذیرید و با آن لج نکنید

پی نوشت: بعدش سریعا دلار -کانادا رو BUY زدم و در 20 دقیقه 150 دلار رفتم تو سود و این بار با موفقیت در سقف بستم و حدود نصف راهی که صعود کرده بود دلار کانادا برگشت و من موفق عمل کردم و با حقیقت لج نکردم

دلار ین دیروز...
                        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/11/01, 14:05.

نظر

• arak_bourse
                          کاربر فعال
                          • Nov 2010
                          • 3802

خرید خودرو مپنا
                          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

- شایعات بازارگفته می شود بازی سنگینی را در سهام بانک ملت در جهت افزایش دارند. از قرار صحبت 3000 تا 3500 ریال است.گفته می شود سودآوری اگزوز سازی ایران(از زیر مجموعه های قطعات اتومبیل) در حد شدید افزایش پیدا کرده که باعث می شود سود خود قطعات اتومبیل تا 75 تومان افزایش یابد.- گزارش شرکت هاشرکت قاسم ایران در گزارش 6 ماهه خود 911 ریال سود اعلام کرد که 231 ریال پوشش داده است. این شرکت در 21 آبان در بورس عرضه اولیه می شود.- از بازار چه خبر؟در بازار امروز حجم بسیار بالایی در سهام گروه بانکی تزریق شد. در خصوص این بانک در روزهای گذشته صحبت بسیار شد. با توجه به تحولات شگرفی که در صنعت بانکداری در حال انجام هست انتظار داریم این گروه به طور میانگین حداقل 50% تا انتهای سال بازدهی داشته باشند. توافقات احتمالی هسته ای می تواند روند افزایشی را سرعت بخشد.یکی از صنایعی که بشدت مستعد رشد اساسی است صنعت سیمان است. دو خبر بشدت تاثیر گذار در روزهای قبل می تواند روند افزایش سود سازی را تضمین کند. نخست بحث فروش صادراتی شرکت ها از کانال بورس کالا به نرخ دلار آزاد و دیگری بتنی کردن 10% جاده های کشور. بنظر می رسد نداشتن عدم عطش برای خرید سهام گروه به شکل هیجانی در روزهای اتی اصلاح می شود و شاهد افزایش سنگین تقاضا در گروه خواهیم بود.در گروه خودرویی شاهد افزایش تقاضای مناسب بودیم اما مجموعه سهامداران عمده با افزایش سنگین عرضه سعی در کنترل طرف تقاضا داشت. بنظر می رسد حجم معاملات این گروه در روزهای آتی هم بالا باشد و اصلاح زیادی نداشته باشیم. بنظر می رسد روند کلی گروه در دو ماه آتی رو به بالا و پر حجم باشد.بنظر می رسد با توجه به نمودار مخابرات ایران که در روزهای قبل در سایت گذاشته شد کم کم حجم تقاضا در سهم افزایش یابد و یک رشد کوتاه مدتی تا 3180 ریال شاهد باشیم. بنظر می رسد محدوده زیر 2730 ریال برای خرید مناسب باشد.

نظر

• نوام چامسکی
                              عضو فعال
                              • Apr 2014
                              • 3369

در اصل توسط 135918031 پست شده است View Post
                              سلام استاد نوام چامسکی عزیز میگم حالا که شکر خدا خیلی خوشحال هستید
                              نظرتون رو در مورد سبد بنده به مبلغ 110 میلیون تومان میفرمائید.
                              بانک دی
                              بانک انصار
                              وساپا
                              ذوب
                              خبهمن
                              وتوشه
                              فملی
                              فلوله
                              ممنون از زحمات شما استاد بخشنده.

دوست عزیز من کجا گفتم خیلی خوشحال هستم

نظرات رو درست بخونید اگر واقعا سرسری میخونین دلیلی نمیبینم بیام مطلب تایپ کنم و اظهار نظر کنم

نه عشق ایدی ابی رو دارم نه قرمز و نه برجسته و نه ویژّه

نه اینکه میخوام بعد از مدتی سایتی بزنم و مغازه ای از سیگنال فروشی باز کنم

با یک نیتی میام اینجا که شاید گره از یک بنده خدایی باز بشه و منم مشمول الطاف خداوند قرار بگیرم که سخت محتاج به حضرت حق هستم

اگر بدونم واقعا بدرد کسی نمیخوره این تکلیف از من هم سافط است

و به همون هدفی که از اول داشتم که یک تاپیک اموزشی بزنم و ویدیوها

اموزشی رو که بدرد کسانی که وقت و امکانات و پول مورد نیاز رو ندارن میپردازم

و سری به اینجا هم نمیزنم و اگر بدونم هم مطالب بدرد بخور نیست دیگه با این ایدی هم خداحافظی میکنم

دوست عزیز

دیدگاه من کوتاه مدت و نوسانگیری برای ادامه مسیر از دوستان بنیادی کار و خبرهای نمادها کمک بگیر

بانک دی و انصار و در کل بانکیها بسته به خرکتشون تا 10 درصد دیگه جا دارن برن و بعد یک اصلاح میکنن

و این اصلاح بسته جو بازار میتونه بزرگ یا کوچیک باشه

وساپا هم همچنین بعدش باید دید چطور میشه

ذوب رو نمیدونم چی بگم چون من اینجور سهما رو نمیگیرم چون خیلی باید جون بکنن تا رشد کنن و یک 20 تا 30 درصدی رشد کنن

و فعلا هم خبری من ندارم ازش

فلوله هم بنظر حقیر ضعف خرید تو با این شکل کندلهاش داره داد میزنه من فعلا باید تو همین حوالی رنج بزنم پس هر رشدی رو تا اینکه واقعا به یک جای مناسب برسه از نظر نموداری فرصت خروج میدونم

فملی هم داره میره بالا هر اصلاحی براش کند خواهد بود و پس فعلا باهاش بمون و رسک پذیر باش و اگر دیدی زیاد اضلاح کرد و شما داری از سود خیلی کم میشه ازش خارج شو و در اصلاح بازم بپرس از من یا بچه تا یک تحلیل نموداری برات بذارن

و خبرهاشو دنبال کن ببین توش چه خبره که اینجور داره میره بالا و علتش چی خبر مهم است یا نه

وتوشه هم کج دار و مریض داره میره بالا هر وقت دیدی داره واقعا میری تو ضرر بده بره پس اینم مثل فملی شد باهاش فعلا بمون و روندشو تعقیب کن مگر اینکه رفتی تو ضرر که بسته به استراتزی بین 5 تا 10 درصد و وزن سبدت داره

خبهمن و گروه خودرو راه خودشو میرن و ریاد نگرانی از بابت افت ریاد ندارن هر چند گروهی سوارشن و باعث اصلاح بشن و دوباره وارد شن ولی افق شون روشن است با این گزارشهای خوب سگ گله شون خودرو شاید یکم کند تر از خیلی از سهما بره بالا و اونوقت باید براساس روشت باهاش همراهی کنی

اگر میان مدتی هستی باهاش بمون و اگر نوسانگیر هستی بعد ارز یک سود 10 تا 15 درصدی بیا بیرون بعد از پایان اصلاح دوباره وارد شو

ذوب و فلوله اگر من باشم میدم میره ولی ازشون یک سودی میگرم نکه فردا با ضرر بدی بره و سود دوتا سهمت هم با اینا بره

بانکیها و وساپا هم که گفتم بازم جا دارن و به روندشون ادامه میدن و خبهمن هم همینطور

وتوشه و فملی هم فعلا بمون و در راه بازم بپرس

این نظر شخصی منه اگر جای شما من این سهما رو داشتم اینطوری نگاه میکردم

حتما دوستانی که از من اگاه تر هستن بهتر میتونن کمکت کن

من فقط دست به تایپم خوبه اونقدر دانش ندارم که که شما با لقظ استادی خطاب کنی

پ.ن شما و هر دوستی با لفظ استاد خطاب کنه جوابشو نمیدم چون استاد نیستم

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

اقا یه سوال داشتم.....سهمی تو
                                نمودار هفتگی 5....تو نمودار روزانه 3....کدوم معتبر تره...ممنون
                                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

در حال کار...
                                X