امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mehdi1400
    ستاره دار(19)
    • Jul 2013
    • 2938

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    خودرو ۴۱۳ فروختم
    سایپا ۳۰۰فروختم
    شپنا ۱۸۱۱
    شتران۱۴۴۲
    وبصادر ۳۶۵
    تجارت ۳۶۷
    جالبه همه هم میگن اشتباه کردی و حمله کردن...این یادگاری باشه بزودی میارم بالا تا مشخص بشه کی اشتباه میکنه فعلا بای تا چندماه دیگه....ما رفتیم پولو گذاشتیم بانک ..۹۹/۹/۴
    در اصل توسط arman36 پست شده است View Post
    بدون شرح زمان که میگذره چهره ونیت ادمها بهتر مشخص خواهدشد....همچنان نقد تا شاخص ۵۰۰هزاری هیچی نخواهم خرید....روند نزولیه و هرمثبتی فقط تله و فرصت خروجه.... امروز شاخص ۱۲۳۰ در تاریخ ۹۹/۱۰/۲۴ یادگاری باشه بای تا چندماه دیگه...تا زمان مشخص کنه قدرت تحلیلو....

درود بر جناب آرمان36
    تحلیل گر بزرگ بازار بورس تهران

البته شما در میان تعداد متنابهی استراتژی، خروج کامل را اتخاذ کردید. آفرین بر شما. این استراتژی نه سودی در بر داشته و نه ضرری

اما معلوم نیست که استراتژی برگزیده شما برترین باشد. برای این کار باید رفت سراغ آمار و اطلاعات.
    مستحضرید که آمار و اطلاعات پایه اساسی یک تحلیلگر بازار سهام است.
    وگر نه هرکسی از هر دری وارد میشود ویک سخنی پرت میکند.
    باید سخن‌ها را به آمار و اطلاعات آراست تا وزن سخن مشخص گردد.

برای اینکه روی هوا صبحت نکرده باشم بگذارید شاهدی ارائه دهم.
    جدول زیر را که ملاحظه میکنید. تعدادی سهم را نشان میدهد که از تاریخ مورد نظر حضرتعالی تا امروز بیش از 50 درصد سود داده اند.
    میخواستم معیارم را سود 20 درصد سالانه بانکی قرار دهم جدول آنچنان بزرگ میشد که در صفحه مانیتورم جا نمیگرفت
    البته تعدادشان را شمردم شد 123 عدد سهم با بازده بالای 20 درصد!!!

لذا به نظرم آنها که توانسته اند برخی از این سهام را در سبد خود جای دهند بی شک استراتژی برتری نسبت به شما اتخاذ نموده اند.
    خود بنده که یک کارآموز مبتدی بازار سرمایه هستم از آن تاریخ تا الان 13 درصد سود گرفته ام.
    چیز قابل داری نیست اما در برابر سود یک ساله و اخزای یک ماهه به نظرم همچین بد نباشد.

خداوند روز به روز به قدرت تحلیل شما بیافزاید

نظر

• Abad
      عضو فعال
      • Nov 2015
      • 7515

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
      درود بر جناب آرمان36

البته شما در میان تعداد متنابهی استراتژی، خروج کامل را اتخاذ کردید. آفرین بر شما. این استراتژی نه سودی در بر داشته و نه ضرری

اما معلوم نیست که استراتژی برگزیده شما برترین باشد. برای این کار باید رفت سراغ آمار و اطلاعات.

جدول زیر را که ملاحظه میکنید. تعدادی سهم را نشان میدهد که از تاریخ مورد نظر حضرتعالی تا امروز بیش از 50 درصد سود داده اند.
      میخواستم معیارم را سود 20 درصد سالانه بانکی قرار دهم جدول آنچنان بزرگ میشد که در صفحه مانیتورم جا نمیگرفت

لذا به نظرم آنها که توانسته اند برخی از این سهام را در سبد خود جای دهند بی شک استراتژی برتری نسبت به شما اتخاذ نموده اند.
      خود بنده که یک کارآموز مبتدی بازار سرمایه هستم از آن تاریخ تا الان 13 درصد سود گرفته ام.
      چیز قابل داری نیست اما در برابر سود یک ساله و اخزای یک ماهه به نظرم همچین بد نباشد.

سلام
      و ارادت

بنده هم یکی از مبتدی های بازار هستم
      در این مدت اصلاح بازار در سهام ثعتما تپولا شدوص ثجوان و چند سهم دیگر که در بورسی اعلام نکرده ام فعال بودم
      و خدا رو شکر سود خوبی حاصل شد
      Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
      تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• دودو
        ستاره دار(3)
        • May 2020
        • 1280

خرید سنگین اعتباری از صف فروش پاسا
        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• aminian
          كاربر فعال
          • Oct 2012
          • 663

درود بر جناب آرمان36

دلیل نمیشه اونی که نقده کامل
          چون چند سهم یه نوسانی دادن
          اشتباه کرده

بنظر بنده
          کار جناب آرمان یک کار حرفه ای و نشانه ای از توانایی قدرتمند ایشون در مدیریت ذهنی و مالی هست

شما اومدید با این حرف ، مبتدیهای بازار رو نشونه گرفتید و اونها رو به فعالیت در هر شرایطی دعوت کردید
          بالا 90 درصد افراد داخل بازار در این مدت گین خاصی نگرفتن با وجود ریسک فراوان بودن در بازار

اگه بتونید در حد میانگین بازار سود کنید کار درستی در بلند مدت انجام داده اید

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4097

درود بر جناب آرمان36

دوست عزیز ، ایدی arman36 که شما نقل قولش کردید و این جدول از رشد سهم ها را اوردید ، حرفی از جدول شما نزده . از گروه های خودرو و پالایش و بانکی حرف زده و خارج شده و کار بسیار درستی کرده و یکی از بهترین استراتژی ها را داشته . کار درست و حرف درست در اون مقطع را که نباید با کبری صغری چیدن زیر سوال برد و با اوردن یه جدول از سهم های خرید گروهی و باند بازی و سفته بازی که نمیشه گفت نباید میرفتی و اگر مونده بودی اینها را میخریدی فلان قدر سود میکردی
            هر کس 1 ماه پیش همون 1500 فروخت و رفت برد کرد . خلاص شد و رفت ،چون معتقدم درصد بسیار ناچیزی از سهامداران در یک ماه اخیر تونستند ارزش پرتفوی را حفظ کنند یا اضافه کنند
            کف دستش را بو کرده بیاد یه مشت سهم بازار پایه ای و عمدتا درپیتی بخره یا خموتور بخره یا شلعاب فوق حبابی که مدتها 8 قفله در صف فروش بود و ... یا اینکه بعد از مثبت شدنشون ،چون هر روز مثبت بوده باید میخرید به امید مثبت های بیشتر ؟؟؟

جدولی که شما اوردید عمدتا سهام کوچک و با شناوری کم است و اتفاقا از دسته سهامی است که خیلی هاش مدتها بود در صف فروش 3 قفله و 8 قفله بودند و یهو با خریدهای گروهی و سفته بازی مواجه شدند
            حالا شما بفرمائید چند نفر از کل سهامداران کشور در این یک ماه اخیر که این سهام رشد داشتند از این جدول خرید دارند ؟
            از همون خموتور شروع میکنم که سرامد رشد است

این سهم سقفش 1800 بوده امسال در اوج بازار ، در 100 روز اول ریزش بازار 8 قفله در صف فروش بوده تا 25 ابان که هیچ روزی اصلا خریدار نداشته . یواش یواش حجم خورده و بعد با سفته بازی اومده اینجا
            حالا من یا شما یا دیگری اگر رو 1500 می اومدم همین تاپیک میگفتم خموتور خریدم ، ایا کسی جرات و زهره اش را داشت این سهم را بخره ؟ سابقه معاملاتی این سهم چنان بد بود که زهره هر سهامدارانی را از ترس و استرس میترکونه
            اینکه یهو مورد استقبال و سفته بازی قرار میگیره و میاد بالا که دلیل نمیشه بگیم این بازار یک ماه گذشته خوب بوده

میدونی اگر بازیگر و سفته بازهاش یهو خالی کردن چی میشه ؟ 15 قفله در صف فروش میشه و کلا سرمایه اچمز و بلاک میشه
            یا بقیه این جدول هم در همین مایه هاست
            درسته هر از گاهی ما هم به ناچار در بخشی از این مسیر باند بازی قرار میگیریم و همراه موج میشیم ولی این نمایان گر کلیت بازار که نیست . خرید اینها یه قمار رو اینطور سهم هائی است که مدتها بوده درجا زده یا خریدار نداشته و حالا قمار را بردی
            اگر باختی چی؟ قمار اینها را هم زمانی میبری که از رانت خبری با بازیگرهاش و خرید گروهی هاش برخوردار باشی
            تازه همون بازیگرها و خرید گروهی ها هم خیلی وقتها رکب میزنند
            نمونه اش شخصی در دنیای حقیقی و از دوستان ، بازیگر یکی از نمادهای گروه لیزینگ شخصا باهاش تلفنی صحبت کرده بود و باقی ماجرا ... که داریم میخریم و تا فلان جا میبریم و ... از روزی که بنده خدا خریده ، این سهم 4 روز است منفی و صف فروش است
            کاربر arman اگر صدها سهم دیگر بجر این جدول در این یک ماه گذشته خریده بود و الان متوسط 20-40% و حتی بالاتر پولش رفته بود چی ؟ چند درصد کل سهامدارن ایران در یک ماه گذشته در این بازار سود کردند ؟
            سر خودمون را که نمیخواهیم شیره بمالیم
            بازاری که قرار بود 1600 واعظی کف ان باشد ولی چی شد ؟ 14 مهر 1480 و برگشت از ان ، 20 مهر ، 1600 را میبینه و حالا تا ناکجا اباد زمان ،دیگه 1600 رویا میشه ،20 ابان تا 1215 میریزه و تا 15 اذر ، 1500 را میبینه و تا بازم ناکجا ابادی دیگر 1500 رویا و دست نبافتنی میشه و حالا هم 1400 رویا شد و به قول معروف خدا داند چه زمانی بازم 1400 را ببینیم . امسال دیگر محال است
            این بازار در ریزش ها 100 تا 100 تا داره رویا و دست نبافتنی میشه
            این بازار داره خودش باهمه مون رک و پوست کنده حرف میزنه که به چه دردی مبتلاست ، چرا در گوشامون پنبه فرو کردیم ؟
            آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/01/15, 01:19.

نظر

• arman36
              ستاره دار(3)
              • Jan 2014
              • 962

دوست عزیز بی فور سیتی گرامی بنظرت چرا خدا هزاران سال سکوت کرده؟چون با این مردم هرکاری کنی یه چیز دیگه بهت جواب میدن بس ما از خدا بالاتر که نیستیم ...بهترین کار سکوته....من میگم کلیت بازار و سهامی که دولت تبلیغشو میکرد نزولی شده چون مردم اکثر سهام دولتو دارن چون اومدن به دولت و تبلیغاتش اعتماد کردن و همونو خریدن و بدبخت شدن...تو بازار نزولی شاید تعدادی سهم رشد کنن اما چون اکثریت سهمها نزولی هستن یجایی ادم گیر میوفته....ماهم گول چهار تا سهم مثبتو نمیخوریم چون طعمه هست ....شبخوش

نظر

• National
                عضو فعال
                • Nov 2018
                • 630

خرید کمنگنز با توجه به کف قیمتی و نزدیک شدن افشاء اطلاعات با اهمیت گروه الف : افتتاح طرح توسعه شرکت از ۹۹/۱۱/۱

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                  عضو فعال
                  • Mar 2014
                  • 1656

درود
                  اگه دوستان به نقدینگی که داره خارج میشه ازبازاردقت کنن متوجه خواهن شد بازار چکارست
                  هنوز 22بهمن داریم ازادسازی کامل سهام عدالت
                  بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• Sweety
                    عضو عادی
                    • Oct 2020
                    • 131

درود جناب b4. بنظر شما گزینه ی مناسب برای ما که خروج به موقع نداشتیم، چیست؟

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      دوست عزیز ، ایدی arman36 که شما نقل قولش کردید و این جدول از رشد سهم ها را اوردید ، حرفی از جدول شما نزده . از گروه های خودرو و پالایش و بانکی حرف زده و خارج شده و کار بسیار درستی کرده و یکی از بهترین استراتژی ها را داشته . کار درست و حرف درست در اون مقطع را که نباید با کبری صغری چیدن زیر سوال برد و با اوردن یه جدول از سهم های خرید گروهی و باند بازی و سفته بازی که نمیشه گفت نباید میرفتی و اگر مونده بودی اینها را میخریدی فلان قدر سود میکردی
                      هر کس 1 ماه پیش همون 1500 فروخت و رفت برد کرد . خلاص شد و رفت ،چون معتقدم درصد بسیار ناچیزی از سهامداران در یک ماه اخیر تونستند ارزش پرتفوی را حفظ کنند یا اضافه کنند
                      کف دستش را بو کرده بیاد یه مشت سهم بازار پایه ای و عمدتا درپیتی بخره یا خموتور بخره یا شلعاب فوق حبابی که مدتها 8 قفله در صف فروش بود و ... یا اینکه بعد از مثبت شدنشون ،چون هر روز مثبت بوده باید میخرید به امید مثبت های بیشتر ؟؟؟

جدولی که شما اوردید عمدتا سهام کوچک و با شناوری کم است و اتفاقا از دسته سهامی است که خیلی هاش مدتها بود در صف فروش 3 قفله و 8 قفله بودند و یهو با خریدهای گروهی و سفته بازی مواجه شدند
                      حالا شما بفرمائید چند نفر از کل سهامداران کشور در این یک ماه اخیر که این سهام رشد داشتند از این جدول خرید دارند ؟
                      از همون خموتور شروع میکنم که سرامد رشد است

این سهم سقفش 1800 بوده امسال در اوج بازار ، در 100 روز اول ریزش بازار 8 قفله در صف فروش بوده تا 25 ابان که هیچ روزی اصلا خریدار نداشته . یواش یواش حجم خورده و بعد با سفته بازی اومده اینجا
                      حالا من یا شما یا دیگری اگر رو 1500 می اومدم همین تاپیک میگفتم خموتور خریدم ، ایا کسی جرات و زهره اش را داشت این سهم را بخره ؟ سابقه معاملاتی این سهم چنان بد بود که زهره هر سهامدارانی را از ترس و استرس میترکونه
                      اینکه یهو مورد استقبال و سفته بازی قرار میگیره و میاد بالا که دلیل نمیشه بگیم این بازار یک ماه گذشته خوب بوده

میدونی اگر بازیگر و سفته بازهاش یهو خالی کردن چی میشه ؟ 15 قفله در صف فروش میشه و کلا سرمایه اچمز و بلاک میشه
                      یا بقیه این جدول هم در همین مایه هاست
                      درسته هر از گاهی ما هم به ناچار در بخشی از این مسیر باند بازی قرار میگیریم و همراه موج میشیم ولی این نمایان گر کلیت بازار که نیست . خرید اینها یه قمار رو اینطور سهم هائی است که مدتها بوده درجا زده یا خریدار نداشته و حالا قمار را بردی
                      اگر باختی چی؟ قمار اینها را هم زمانی میبری که از رانت خبری با بازیگرهاش و خرید گروهی هاش برخوردار باشی
                      تازه همون بازیگرها و خرید گروهی ها هم خیلی وقتها رکب میزنند
                      نمونه اش شخصی در دنیای حقیقی و از دوستان ، بازیگر یکی از نمادهای گروه لیزینگ شخصا باهاش تلفنی صحبت کرده بود و باقی ماجرا ... که داریم میخریم و تا فلان جا میبریم و ... از روزی که بنده خدا خریده ، این سهم 4 روز است منفی و صف فروش است
                      کاربر arman اگر صدها سهم دیگر بجر این جدول در این یک ماه گذشته خریده بود و الان متوسط 20-40% و حتی بالاتر پولش رفته بود چی ؟ چند درصد کل سهامدارن ایران در یک ماه گذشته در این بازار سود کردند ؟
                      سر خودمون را که نمیخواهیم شیره بمالیم
                      بازاری که قرار بود 1600 واعظی کف ان باشد ولی چی شد ؟ 14 مهر 1480 و برگشت از ان ، 20 مهر ، 1600 را میبینه و حالا تا ناکجا اباد زمان ،دیگه 1600 رویا میشه ،20 ابان تا 1215 میریزه و تا 15 اذر ، 1500 را میبینه و تا بازم ناکجا ابادی دیگر 1500 رویا و دست نبافتنی میشه و حالا هم 1400 رویا شد و به قول معروف خدا داند چه زمانی بازم 1400 را ببینیم . امسال دیگر محال است
                      این بازار در ریزش ها 100 تا 100 تا داره رویا و دست نبافتنی میشه
                      این بازار داره خودش باهمه مون رک و پوست کنده حرف میزنه که به چه دردی مبتلاست ، چرا در گوشامون پنبه فرو کردیم ؟
                      دوست عزیز همه صحبت هایی که شما گفتید درسته ولی به نظرم باز هم با قطعیت نمیشه گفت که روند بازار برنمی‌گرده. هیچ بعید نیست همین هفته پیش رو تصمیم بگیرند و بازار را روندش را تغییر دهند
                      سلام

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4097

در اصل توسط Swetty پست شده است View Post
                        درود جناب b4. بنظر شما گزینه ی مناسب برای ما که خروج به موقع نداشتیم، چیست؟
                        گذشته ها گذشت . باید فکر چاره برای حال و اینده کرد
                        خودم هم گیر افتادم . صرفنظر از فرصت اکازیونی در خروج 15 تا 20 مرداد بود و حتی مدتها بعدش ولی اینا به کنار ، هنوز داغ بودیم ....
                        ولی بعد از مدتی که سرد شدیم و کم کم چشمامون به حقایق بهتر باز شد و 2 ماهی هم از ریزش گذشت و کف واعظی هم به فنا رفت و دیدیم انگار این بازار دیگه تموم شده و ... ،با همه این اوصاف فرصت خروج اول ، 20 مهر بود که شاخص یه بوسه کوتاه مدت به مرز 1600 زد و رسما با بانگ بلند گفت توان بیش از این ندارم و گوش ما شنوا نبود ، 20 مهر شخصا ارزش پرتفوی خودم بالاتر از سقف مرداد بود و بسیار خوشحال هم بودم . فقط طمع است که گیرمون میندازه

و دیدید و دیدیم که چی شد . سقوط یه کله و بی رحمانه زامبی وار و دراکولائی در ریزش به میزان 385 هزار واحد یه کله طی 21 روز کاری که به فنا رفتیم . البته من در این فاصله خرید فروش هم زیاد داشتم
                        فرصت دوم 15 تا 20 اذر بود که بازم من به سقف مرداد رسیدم . 18 اذر نقد کامل هم شدم . قبلا هم اگر خاطرتون باشه گفتم یک ماه ریزش ( 20 مهر تا 20 ابان ) و یک ماه صعود . دقیقااااااااااااااا همون شد . یک ماه صعود از 20 ابان تا 20 اذر و مجدد ریزش . چرا خودم بازم رکب خوردم ؟
                        18 اذر در بهترین روز و در اوج ارزش پرتفوی نقد کردم . بازم شاخص و بازار فریاد زد توانم بیشتر نیست و بازم شنوا نبودیم
                        کاش همون موقع یکی پیدا میشد و این بورس بازی و پرتفوی دیدن و tse را با زور حتی هفت تیر بر شقیقه ام به من تحمیل میکرد و میگفت حالا که فروختی دیگه خرید نکن و پولو کامل بکش بیرون یا خلاصت میکنم . کاش این اتفاق می افتاد و با تهدید به مرگ از این لجنزار خارج شده بودم

و حالا رسیدیم به این وضعیت . همانطور که گفتم 1400 را تا مدتهای طولانی خاطره میدونم
                        رستورانی است که ماه ها یا سالها قرار است با مواد غذائی بسیار فاسد غذا تهیه کند و احتمال 90% مسموم شدن و تا پای مرگ رفتن و حتی مرگ در پیش است و شوربختانه این رستوران بازم به کارش ادامه میدهد . در این بین هر از گاهی قرمه سبزی و خورشت مرغ را سالم تهیه میکنه . من چرا باید به هوای امتحان کردن شانس و قمار وارد این رستوران شوم به امید اینکه شانسی تخیلی قرمه سبزی یا خورشت مرغ سالم بخورم ؟
                        فرض کنیم من شانس خوبی داشتم و غذای سالمی هم به پستم خورد و مسموم نشدم ، باید این رستوارن را خوب بدونم و از ان تعریف کنم ؟ ( مثال دوستی که جدول کشیده و میگه بورس این 1 ماه خوب بوده )
                        نظر شخصی من است و قابل اشتباه . امیدوارم 1300 هنوز رویا نباشد و یک بار دیگر ببینیم یا کمی هم رد کنیم . اینجا دیگه خودمو خلاص میکنم و تا قطعی و دونسته بطور نسبی از سهمی خبر نداشته باشم دیگه خرید نمیکنم
                        پول دزدی و عذر میخوام حیضی مگر تو دست ما ریخته که بریزیم به پای قمار برای یه مشت پست فطرت در این دولت و بورس؟ بخر و مالیات و کارمزد و کوفت و زهر مار بده و هر روز منفی و منفی
                        همین چند روز پیش هم گفتم دیگه صبر و حوصله خرید و زیان ندارم ولی این چند روز گذشته بازم خودمو چپوندم تو لجن . یکی به من بگه مریض بودی ؟
                        دوستان زیادی دارم . یکیشون در کار خرید فروش ماشین است . وضع مالی خوبی هم داره . در نوسانات بازار 15 میلیون ضرر داد . اتش گرفته بود . اهههههههههه 15 میلیون ضرر دادم . اون وقت چطور ما باید اینجا در یک هفته از چند ده میلیون تا چند صد میلیون پول به فنا بدیم ؟ به چه دلیلی اخه ؟
                        هر چند تک سهم و تک گروه هست که سود برسونه ولی من اعتراف میکنم همچون بسیاری دیگر از دوستان دیگر ، توانائی شناسائی این طور باند بازی ها و سفته بازی و بازیگر بازی ها را ندارم . رانت خبری هم ندارم

دوران شکوفائی بورس و ماه عسل و سور و ساط و خوش گذرانی و عیش و طرب تمام شده . اون هفته هم گفتم ذاب بورس ایران اینه تا وقتی دست اینطور ادمها از این جنس 42 ساله است . دوره شکوفائی اش که تمام شد ، دیگه بازی تمام است
                        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/01/15, 15:02.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                          دوست عزیز همه صحبت هایی که شما گفتید درسته ولی به نظرم باز هم با قطعیت نمیشه گفت که روند بازار برنمی‌گرده. هیچ بعید نیست همین هفته پیش رو تصمیم بگیرند و بازار را روندش را تغییر دهند
                          اتفاقا با شما موافقم ولی .... ولی ... برگشت تا کجا ؟ پلکانی شده این برگشت ها و هر بار طول پله کوتاه تر از پله قبلی است . شخصا فکر میکنم برگشتی هم باشد زیر 1350 است و در کامنت قبلی مفصل توضیح داده شد
                          آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/01/15, 15:07.

نظر

• Sweety
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 131

گذشته ها گذشت . باید فکر چاره برای حال و اینده کرد
                            خودم هم گیر افتادم . صرفنظر از فرصت اکازیونی در خروج 15 تا 20 مرداد بود و حتی مدتها بعدش ولی اینا به کنار ، هنوز داغ بودیم ....
                            ولی بعد از مدتی که سرد شدیم و کم کم چشمامون به حقایق بهتر باز شد و 2 ماهی هم از ریزش گذشت و کف واعظی هم به فنا رفت و دیدیم انگار این بازار دیگه تموم شده و ... ،با همه این اوصاف فرصت خروج اول ، 20 مهر بود که شاخص یه بوسه کوتاه مدت به مرز 1600 زد و رسما با بانگ بلند گفت توان بیش از این ندارم و گوش ما شنوا نبود ، 20 مهر شخصا ارزش پرتفوی خودم بالاتر از سقف مرداد بود و بسیار خوشحال هم بودم . فقط طمع است که گیرمون میندازه

و دیدید و دیدیم که چی شد . سقوط یه کله و بی رحمانه زامبی وار و دراکولائی در ریزش به میزان 385 هزار واحد یه کله طی 21 روز کاری که به فنا رفتیم . البته من در این فاصله خرید فروش هم زیاد داشتم
                            فرصت دوم 15 تا 20 اذر بود که بازم من به سقف مرداد رسیدم . 18 اذر نقد کامل هم شدم . قبلا هم اگر خاطرتون باشه گفتم یک ماه ریزش ( 20 مهر تا 20 ابان ) و یک ماه صعود . دقیقااااااااااااااا همون شد . یک ماه صعود از 20 ابان تا 20 اذر و مجدد ریزش . چرا خودم بازم رکب خوردم ؟
                            18 اذر در بهترین روز و در اوج ارزش پرتفوی نقد کردم . بازم شاخص و بازار فریاد زد توانم بیشتر نیست و بازم شنوا نبودیم
                            کاش همون موقع یکی پیدا میشد و این بورس بازی و پرتفوی دیدن و tse را با زور حتی هفت تیر بر شقیقه ام به من تحمیل میکرد و میگفت حالا که فروختی دیگه خرید نکن و پولو کامل بکش بیرون یا خلاصت میکنم . کاش این اتفاق می افتاد و با تهدید به مرگ از این لجنزار خارج شده بودم

و حالا رسیدیم به این وضعیت . همانطور که گفتم 1400 را تا مدتهای طولانی خاطره میدونم
                            رستورانی است که ماه ها یا سالها قرار است با مواد غذائی بسیار فاسد غذا تهیه کند و احتمال 90% مسموم شدن و تا پای مرگ رفتن و حتی مرگ در پیش است و شوربختانه این رستوران بازم به کارش ادامه میدهد . در این بین هر از گاهی قرمه سبزی و خورشت مرغ را سالم تهیه میکنه . من چرا باید به هوای امتحان کردن شانس و قمار وارد این رستوران شوم به امید اینکه شانسی تخیلی قرمه سبزی یا خورشت مرغ سالم بخورم ؟
                            فرض کنیم من شانس خوبی داشتم و غذای سالمی هم به پستم خورد و مسموم نشدم ، باید این رستوارن را خوب بدونم و از ان تعریف کنم ؟ ( مثال دوستی که جدول کشیده و میگه بورس این 1 ماه خوب بوده )
                            نظر شخصی من است و قابل اشتباه . امیدوارم 1300 هنوز رویا نباشد و یک بار دیگر ببینیم یا کمی هم رد کنیم . اینجا دیگه خودمو خلاص میکنم و تا قطعی و دونسته بطور نسبی از سهمی خبر نداشته باشم دیگه خرید نمیکنم
                            پول دزدی و عذر میخوام حیضی مگر تو دست ما ریخته که بریزیم به پای قمار برای یه مشت پست فطرت در این دولت و بورس؟ بخر و مالیات و کارمزد و کوفت و زهر مار بده و هر روز منفی و منفی
                            همین چند روز پیش هم گفتم دیگه صبر و حوصله خرید و زیان ندارم ولی این چند روز گذشته بازم خودمو چپوندم تو لجن . یکی به من بگه مریض بودی ؟
                            دوستان زیادی دارم . یکیشون در کار خرید فروش ماشین است . وضع مالی خوبی هم داره . در نوسانات بازار 15 میلیون ضرر داد . اتش گرفته بود . اهههههههههه 15 میلیون ضرر دادم . اون وقت چطور ما باید اینجا در یک هفته از چند ده میلیون تا چند صد میلیون پول به فنا بدیم ؟ به چه دلیلی اخه ؟
                            هر چند تک سهم و تک گروه هست که سود برسونه ولی من اعتراف میکنم همچون بسیاری دیگر از دوستان دیگر ، توانائی شناسائی این طور باند بازی ها و سفته بازی و بازیگر بازی ها را ندارم . رانت خبری هم ندارم

دوران شکوفائی بورس و ماه عسل و سور و ساط و خوش گذرانی و عیش و طرب تمام شده . اون هفته هم گفتم ذاب بورس ایران اینه تا وقتی دست اینطور ادمها از این جنس 42 ساله است . دوره شکوفائی اش که تمام شد ، دیگه بازی تمام است
                            سپاس جناب بی فور. فرمایش شما نشان دهنده ی تسلط بالای شما به بازار است. بسیار استفاده کردم. من هم یکی دو بار کاملا نقد شدم و مجددا خودم رو گرفتار کردم!
                            ممنون از پاسخ جامع و خیرخواهانه ی شما. برقرار باشید استاد.

نظر

• ابشار
                              عضو فعال
                              • Apr 2013
                              • 1426

گذشته ها گذشته،بیفور وسایر دوستان کوتاه مدت بازار ،تاعید راچطور میبینن،واگه فرسایشی وبدون رشد میدونن که هیچ ولی اگه رشدی میبینن گروه مستعد کدوما هستن

نظر

• ebiman
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 2071

اتفاقا با شما موافقم ولی .... ولی ... برگشت تا کجا ؟ پلکانی شده این برگشت ها و هر بار طول پله کوتاه تر از پله قبلی است . شخصا فکر میکنم برگشتی هم باشد زیر 1350 است و در کامنت قبلی مفصل توضیح داده شد
                                نه ! به نظرم اگر این بار رشد شروع بشه با آیتم ها و پتانسیلی که بنده در بازار میبینم قابلیت پس گرفتن 1600 را داره و پس از اون باز باید نشست و برای تارگت بعدی پیش بینی کرد
                                شاید یکم خوشبینانه به نظر بیاد اونم توی این اوضاع/.:biggrinsmiley.:/
                                سلام

نظر

در حال کار...
                                X