کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
زنک زدم شرکت گفت مجمع ثرود اوایل اذر ماه برگزار میشود و طبق گفته مدیران شرکت 80% eps سود نقدی میدهند !.........یعنی در حدود 60 تومن سود نقدی........خوب این عالیه نه ؟؟؟ قدرت پول کلانی امده پشت سهم
جناب نوام چند روز پیش راجع به مثلث توریل فرمودید، صبر کنیم بعد از شکست به بالا برای ورود مناسبه
الان خریدو تایید میکنید؟
ضمنا در ایچیمیکو هم وضعیتش خوب به نظر میاد.بیزحمت یه نگاه بندازید(خروج قیمت از ابر و آزاد بودن چیکو)
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
برای من جای تعجبه که از صبح هیچ پستی راجب به خرید از گروه خودرو توسط دوستان ندیده ام،پول توی گروه خودروست.
مثلا این ختراک تو این قیمت ها چه ریسکی میتونه داشته باشه ،وقتی که در سالیان گذشته قیمتی حدود 3500تومن داشته یا همین خودرو ؟!
اینها روند نزولی خود رو شکسته اند و وارد روند صعودی شده اند و به مروز طی چند سال به قیمت های اوج خود خواهند رسید.
از گروه خودرو با نوسانات اندک سهم کاری نداشته باشید،فعلا سهامداری کنید
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب نوام چند روز پیش راجع به مثلث توریل فرمودید، صبر کنیم بعد از شکست به بالا برای ورود مناسبه
الان خریدو تایید میکنید؟
ضمنا در ایچیمیکو هم وضعیتش خوب به نظر میاد.بیزحمت یه نگاه بندازید(خروج قیمت از ابر و آزاد بودن چیکو)