کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برای من جای تعجبه که از صبح هیچ پستی راجب به خرید از گروه خودرو توسط دوستان ندیده ام،پول توی گروه خودروست.
مثلا این ختراک تو این قیمت ها چه ریسکی میتونه داشته باشه ،وقتی که در سالیان گذشته قیمتی حدود 3500تومن داشته یا همین خودرو ؟!
اینها روند نزولی خود رو شکسته اند و وارد روند صعودی شده اند و به مروز طی چند سال به قیمت های اوج خود خواهند رسید.
از گروه خودرو با نوسانات اندک سهم کاری نداشته باشید،فعلا سهامداری کنید
برای من جای تعجبه که از صبح هیچ پستی راجب به خرید از گروه خودرو توسط دوستان ندیده ام،پول توی گروه خودروست.
مثلا این ختراک تو این قیمت ها چه ریسکی میتونه داشته باشه ،وقتی که در سالیان گذشته قیمتی حدود 3500تومن داشته یا همین خودرو ؟!
اینها روند نزولی خود رو شکسته اند و وارد روند صعودی شده اند و به مروز طی چند سال به قیمت های اوج خود خواهند رسید.
از گروه خودرو با نوسانات اندک سهم کاری نداشته باشید،فعلا سهامداری کنید
آقا ما از 104 تومان داریم میگیم ورنا وساپا خساپا
حالا هم میگیم خاذین
اما متاسفانه شناخت دوره اکیومیولیشن بسیار دشواره و دوستان توقع یک ادله مبین رو دارن.
به نظرم سهمهای ساختمانی که در بورس هستند حرکتشونو قبل از فرابورسیا شروع کرده بودن و الان کم کم سهمهای ارزنده ای مثل ثتران در فرابورس باید حرکت کنه. این نظر منه دوستان اگر نظر دیگه ای دارند لطفا راهنمایی کنند.
یعنی هر چی توی اشباع خرید بود اصلاح میکنه؟
خب شما لطف کنید بفرمایید دقیقا تا چند میاد پایین،من میخوام رو قیمت شما هم خرید دوباره ای انجام بدم،چه ایرادی داره؟
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر