کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اضافه نمودن ثرود جججججججججججون تو منفی/:.wubsmiley.:/
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
خرید وبصادر وتجارت خزامیاد از صف فروش
خرید رمپنا در منفی
خرید وملت در منفی اول وقت
خلاصه همه در حال فروش بودن و ما میخریدم
فردا هم 30% نقدینگی باقی مانده رو به زامیاد و صادرات تبدیل میکنم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بنظر من چنانچه بازار در روز یکشنبه از شدت منفی خود کاسته بشه و روز دوشنبه به سمت مثبت شدن پیش برود،این بمنزله برگشت بازار ممکنه نباشه بلکه نوسان مثبتی باشد.
من برداشتم اینه که این مثبت احتمالی ممکنه با یک منفی یکی دو روزه دیگری پوشش داده بشه تا اصلاح تموم بشه و پس از این مثبت و منفی بازار برگرده.
طبیعتا تمامی اینها پیش بینی و حدس من از چند روز آینده می باشد و خالی از اشتباه نیست.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
من که خریدای 160 را در 200،250 و 300 دادم رفت!
ایشالا خریدارا سود کنن و جناب شریعت هم که معرفی کردند، خیر ببینن از زندگیشون
سود خوبی کردی مبارک باشه
جناب شریعت از جمله دوستان بسیار صادق و شریف این تالار هستند.
البته بنده قبل از سیگنال ایشون مشغول خرید قوامین بودم و سیگنال جناب شریعت مقداری نگرانم کرد که مبادا سهم مورد هجوم بازار قرار بگیره و نشود به تعداد بالا خرید کرد که خوشبختانه این اتفاق نیفتاد و بازار منفی این اجازه رو داد که حتی در قیمت 150 تومان خریدها رو تکمیل کنیم.
قصد تبلیغ نیست و در این قیمت هیچ توصییه ای به خرید ندارم ولی فکر میکنم قوامین پتانسیل خیلی بیشتری نسبت به این قیمت داشته باشه و به نظرم عجله کردی در فروش.
بنده هم سالهای قبل پکویر 160 تومنی رو با نهایت خوشحالی در قیمت 260 تومان فروختم که گذشت زمان نشان داد کار اشتباهی بوده و این تجربه با ارزش رو فراموش نمیکنم.
قوامین دارای سهام مهرگان زیادی است که در روند افزایش سودآوری قرار گرفته و زیرمجموعه های خوبی مانند سیمان نهاوند داره که اخیرا" در مدار تولید قرار گرفتند.
دارای تعداد زیادی ملک با ارزش از جمله ساختمان طوبی و املاک پدیده هست.
به تازگی سایان کارت رو خریداری کرده و در آینده به جای پرداخت هزینه کارمزد دارای درآمد از محل کارمزد خواهد شد که اگر کارمزد سالانه رو 300 میلیارد تومان همانند سایر بانکها در نظر بگیریم با پی بر ای 6 قیمت بالایی خواهد شد که به ارزش روز قوامین اضافه خواهد شد.
و در نهایت از دو حالت خارج نیست. یا اینکه سایر بانکها سقوط میکنند و با قوامین برابر میشن و یا قوامین متناسب با دارائیهاش خودش رو به سایر بانکها میرسونه.
ممکنه سفته بازها قوامین رو بالا ببرند و در قیمتی خالی کنند ولی همانها نیز سالهای بعد با دیدن قیمت قوامین پشیمون خواهند شد.
خدا نگهدار مرتضی جان خداحافظ ای مرغ باغ ملکوت ........عزیزان اگه امکانش رو دارند امروز در مراسم بدرقه و دیدار اخر با مرتضی جان بزرگواری کنند قدم رنجه کنند و در مراسم این هنرمند عزیز شرکت داشته باشند .........فاتحه ای هم نثار آن یار سفر کرده به زبان بیارند
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
تقریبا حدس ما درست دراومد سهام گروه خودرو که ابتدای بازار صف فروش ها خریداری شد، دوباره اواخر بازار صف فروش شدند.
ولی فردا از این خبرها نیست. بنظرم فردا صف فروش ها تا آخر وقت باقی نخواهد ماند.
سلام خرید خوردروییها خوبه؟
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
من ترجیح میدادم امروز ابتدا شاخص منفی می شد سپس مثبت می شد نه اینکه از ابتدا مثبت بشه،این باعث فشار فروش فروشنده ها در درصدهای مثبت خواهد شد ولی باز هم فکر میکنم فردا بازار مثبت میشه
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر