کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
اکثرا زمانی که سهمی را میخرن و صف فروش میشه میگن ما نخریدیم یا حتی فروختیم
یا برعکس زمانی که همان سهم مثبت میشه اکثرا میان میگن ما کف قیمت خریدیم
شما جز این دسته نیستین و نشان از صداقت شما داره که در وضعیت فعلی میگین خودرو خریدم
هر کسی در هر گروهی سرمایه گذاری کرده میگه افزایش دلار به نفع فلان گروهه
کمتر کسی دور از تعصب حرف میزنه و تبلیغ سهم خودش را نمیکنه
با اینکه از گروه سیمان هیچ سهمی ندارم ولی بیشترین تاثیر برای گروه سیمان هست
افزایش دلار برای پتروشیمی تاثیر مثبت داره ولی کاهش قیمت جهانی خیلی بیشتر از این رشد دلار هست
گروه دارو هم باید دلار را برای سال دیگه بالاتر ببینن که هزینه خرید مواد اولیه هم افزایش پیدا میکنه
گروه ساختمان رشد خوبی داشته و اصلاح میکنن
گروه بانک تاثیری براشون نداره
و .....
سلام
فکر می کنم
1- یک تاثیر کلی ای هست که روی همه ی سهم ها هست و ناشی از اشتیاق مردم برای دوری از "ریال" و خرید "کالا" هست تا ارزش پولشان از بین نرود. پس در وهله ی اول تمامی سهام شرکت های تولید کننده می تواند اندکی منتفع شود. (به خصوص خودرو و ساختمان)
2- پس برای بانکی ها از این بابت بد می شود. چرا که مردم از بانک می خواهند پولشان را در آورند. (البته باید ببینیم چه مقدار به دلار اجازه ی بازی می دهند)
3- اندکی برای بانکی ها (به خصوص برای بانکی های کوچک و فعال در زمینه ی صرافی) خوب می شود چرا که در عملیات مبادلات ارزی حق دلالی خوبی می گیرند.
4- گروه های مرتبت با نفت حتی اگر به صورت مستقیم از این قیمت بسیار بد نفت متاثر نشوند، لا اقل به خاطر تاثیر روانی ای که گذاشته حتما سقوط نسبی ای را تجربه خواهند کرد.
5- یک تاثیر بسیار بدی از قیمت پایین دلار وجود دارد که از همه چیز مهمتر است:
دولت پول ندارد./:.sadsmiley.:/
دولت درآمدش به صورت چشمگیری کاهش پیدا کرده.
پس خرجش هم باید کاسته شود.
از هزینه ی بهداشت که نمی تواند بزند.
از یارانه ی ماهیانه ای هم که می دهد نمی تواند بزند.(چه بسا اغتشاشی بوجود بیاید بزرگتر از سال 88 !/:.yead.:/)
از هزینه های آموزش هم که نمی تواند بزند!
تنها چیزی که می ماند هزینه های عمرانی است.
پس مطمئنا ساختمانی هایی که برای دولت کار می کنند و تجهیزاتی های بزرگی که از دولت مطالبه دارند و امثالهم بد بخت بی چاره شده اند رفته است پی کارش/:.zzzzzz.:/
حالا یا دولت این وسط از یک جایی پول را جور می کند مثلا با فروش سهام هایش در بورس/:.zzzzzz.:/ یا تهدید عربستان با گروهی خاص و بالا بردن قیمت نفت یا افزایش فوق العاده سطح تولید نفت!/:.sadsmiley.:/
یا اینکه.../.:biggrinsmiley.:/
اللهم اشغل الظالمین بانفسهم
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام بچه ها چند وقته که نمودار ذوب رو بررسی میکنم به نظر شما آیا صعودی انجام میشه با این اوضاع نزولی شاخص.ممنون میشم از راهنمایتان /:.rolleyessmileyani
بازار میخواست جون بگیره ها اما نمیدونم باز چی شد فیتیلش رو بریدن عجب بنداز در رویی شده چه خبره؟
ان ساله که همینطوره
کار هر روز بورس همینه
نه تکنیکال داره نه فنتیکال
دلار رو میبرن بالا میگن موج جدید گرونیها در راهه
خودشون میکنند و بعد پیش بینی میکنند که داره یه اتفاقاتی میوفته
سیستمهای نظارتی هم همش دنبال ساپورت و ماپورت هستند
چه انتظاری میشه داشت
اگر نگاهی به تحلیل های قبلی بندازید عرض کرده بودم که شاخص در 76000 روی مقاومت سنگینی است و به دنبال بهانه برای برگشت تا 73000
امروز و با ورود به کانال 72000 حمایت بسیار خوبی داریم و به نظر می رسه بازار برگشت خوبی داشته باشه
اگر نگاهی به تحلیل های قبلی بندازید عرض کرده بودم که شاخص در 76000 روی مقاومت سنگینی است و به دنبال بهانه برای برگشت تا 73000
امروز و با ورود به کانال 72000 حمایت بسیار خوبی داریم و به نظر می رسه بازار برگشت خوبی داشته باشه
از منفی ها و صفهای فروش استقبال می کنم.
یا حق
همیشه یه جور وانمود میکنند که یعنی برگشت بازار به خاطر حمایته
در حالیکه اینها فقط دارن پول سهامدارهارو میسوزونند
بجاش یه عده چاقتر میشن
چه حمایتی؟
صحبت از حمایتها اینه که همیشه سهامدار بمونه تو بازار
از خروج سهامدارها هم میترسند
نظر