کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به خاطر این ما اعتدال طلب نداریم که تعریف درستی از اعتدال نداریم. مثلا روحانی اومد شعار اعتدال داد اما مثل خاتمی که تعریف درستی از «آزادی» ارائه نداد، روحانی هم تعریف درستی از «اعتدال» ارائه نداد و مردم رو گول زد.
بعضیا میگن بین حق و باطل حرکت کردن یعنی اعتدال؛ اما تعریف درست اعتدال یعنی «حرکت بین افراط و تفریط». متاسفانه هیچ چیز در کشور ما درست تعریف نمیشه و وقتی درست تعریف نشد، درست هم عمل نمیشه.
رئیس جمهور قبلی هم «عدالت» رو اشتباه معنی کرد و اشتباه عمل کرد و نتیجش شد «مکتب بهار!!»
روحانی هم همون راه هاشمی رو داره میره و نتیجش خواهد شد «مکتب نیاوران».
توی انتخابات اخیر فقط یه نفر بود که به نظرم تعریف درستی از شعار خودش ارائه کرده بود و شاید اگر رای میاورد، درست هم عمل می کرد. بماند که کی بود و رای هم نیاورد...
منظور شما ولایتی ست یا قالیباف؟
من به ولایتی رای دادم
به نظر من نمونه ی بارز افراط و تفریط هم روحانی و جلیلی(محمود) هستند
درود
دیروز اشاره کردم که اول صبح نقد کردم تقریبا
بگذریم از بازار
میخواستم یک چیزی بگم،دیروز بحث وتوشه و گروه روی بویژه کاما بود
و تو بازار منفی دیروز معاملاتشون برام جالب بود و به عینه از وتوشه نام بردم که معاملاتش عجیبه
امروز هم خبر رسید که افزایش سرمایش رو کدال،اصلا فکر نکنید کسی خبر داشته ها و خبرا به بیرون درز میکنه
مثل این که کاما هم افزایش سرمایه فرستاده
من از همین جا به سازمان و کارکنانش بابت راز نگه داری کمال تشکر رو دارم
خدا قوت دوستان سازمانی
منظور شما ولایتی ست یا قالیباف؟
من به ولایتی رای دادم
به نظر من نمونه ی بارز افراط و تفریط هم روحانی و جلیلی(محمود) هستند
منظورم قالیباف بود. شاید(البته شاید) میتونست انتخاب بهتری نسبت به بقیه باشه.
البته به نظر من جلیلی با محمود تفاوت زیادی داشت. حداقلش اینه که معقولتر بود. بسیار شده بود که محمود صراحتا میخواست جلیلی رو برکنار کنه ولی چون پشت جلیلی به رهبری گرم بود، نمیتونست.
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
بازار دوباره هیجانی شده
اینکه شرکت های صادراتی هم امروز صف فروش بودن منطقی نیست .
من سیمانی ندارم ولی دیگه این گروه امروز نباید صف فروش میشد . پس فقط میشه نتیجه گرفت که بازار هیجانی شده
شرانل هم از کاهش قیمت نفت سود میبره و هم افزایش قیمت دلار . ولی امروز صف فروش ( سهامدار این شرکت هم نیستم )
در کل امیدوارم زودتر این هیجان تخلیه بشه .
تقریبا در اکثر سهم ها بازار 20% اصلاح شد
نظر