کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همیشه یه جور وانمود میکنند که یعنی برگشت بازار به خاطر حمایته
در حالیکه اینها فقط دارن پول سهامدارهارو میسوزونند
بجاش یه عده چاقتر میشن
چه حمایتی؟
صحبت از حمایتها اینه که همیشه سهامدار بمونه تو بازار
از خروج سهامدارها هم میترسند
این که ما تکنیکال رو می سازیم یا تکنیکال به رفتار ما شکل میده کاملا قابل بررسی و مباحثه است
کسانی که دم از بی تحلیل بودن بازار می زنن توان علمی لازم برای ایجاد پل بین دانش فنی و عملکرد بازار رو ندارند.
دوستان این بازار بدجوری داره بازی درمیاره پیشنهاد من اینه که نقد بشین .یک عده ای دارند پول مردم را روز روشن هدر می دن.بورس همیشه فرصت خرید میده ولی اگر شاید فردا برای فروش دیر باشه
متاسفانه شرایط بازار تابعی از متغیرهای سیاسی شده، در شرایط امروز فقط و فقط داشتن رانت میتونه منجر به شناسایی سود بشه ، تحلیل تکنیکال یا فاندیمنتال تاثیر چندانی نداره.همواره در تمام بازارهای جهان متغیر های سیاسی نقش تعین کننده داشتند ولی در حال حاضر نقش این متغیر ها بیش از حد معمول هست و این نگران کننده است
در نماد پترول، حقوقی اول صف فروش نشسته!! از این مدل سهما که حقوقیه نامرد دارن اصلا خوشم نمیاد.
فکر کنم برد با کسانی بود که قبل از مذاکرات نقد کردن (مثل خودم).
بالاخره از تجربه مون استفاده هم کردیم!!!
یه توصیه دوستانه.
تا زمان اتمام بررسی بودجه، هیچ خریدی نداشته باشید.
چقدر حال میده سهامدار ولغدر باشی. توی این بازار بسته و رفته برای تعدیل....
پارسال رو که یادتون هست...
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
نه بازار بورس ایران مال منه و نه بازار فارکس برای شما ..
پس نیازی به توصیف و افاضه دانش و کلام شما در مورد این بازار برای بنده نیست.. بهتره شما سخت بچسبید به فارکس و باغ میوه تون و هر روز دنبال بدگویی از بورس و اینکه من انقدر تو فارکس سود کردم و بازار بورس اینه وچنین و چنان نباشید..
امیدوارم بالاخره بازار مطلوبتون رو پیدا کنید! بازار بورس.. باغ میوه.. فارکس.. و...؟
در ضمن سطح دانشتون رو بالا ببرید معنی Aiming چیز دیگریست و نه توت فرنگی/.:biggrinsmiley.:/
در ضمن این پست آخر بنده به شماست و از این به بعد، جهت به حاشیه نرفتن تاپیک پست های نامربوط حذف خواهد شد.
از شما تشکر می کنم حرف دل ما رو زدی
آخه اینجا که تاپیک فارکس نیست این تاپیک مربوط به بازار ایرانه و نباید به حاشیه بره...
........
آقا ما دلمون برای جناب نوام تنگ شده لطفا ایشون رو برگردونید...
نظر