کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تاريخ پست رو ببينيد 93/6/17 ما رو 280 سوار شديم 1000 فروختيم شما امروز بخريد شايد 1400 شد
ببخشید دوست عزیز ما پریدیم وسط...
چون شما 1000 فروختی، پس دیگه همین جا آخرشه و صعود نداره ؟!
امروز توی گروه انبوه سازی به غیر از ثنوسا ، ثاباد و ثرود، همه صف فروش بودن !
و پایانی همه گروه رو ببینید، ثنوسا کمترین منفی رو داره ( که در واقع منفی نیست و میشه بگیم 0% )
توی این بازار قرمز، قدرت خریدار توی ثنوسا خیلی خیلی بالا بود.
به نظرم فردا صف خریده و به هدف گفته شده هم می رسه...
البته الان ما اینجا هرچقدر حرف بزنیم تقریبا هیچ فایده ای نداره و هرکسی حرف خودش رو می زنه،پس زمان بهتر نشون میده که واقعا حرف شما درست بوده که 1000 موقع فروش این سهم بوده یا خیر...
امروز به حرکت گله گوسفندها نگاه میکردم و دیدم ماشاله با سرعت مافوق صوت حرکت میکنند فکر کنم با این سرعت پیش بروند به سرعت نور میرسند میگویید نه فردا ساعت ۸:۳۰ صبح صفهای فروش راببینید
امروز به حرکت گله گوسفندها نگاه میکردم و دیدم ماشاله با سرعت مافوق صوت حرکت میکنند فکر کنم با این سرعت پیش بروند به سرعت نور میرسند میگویید نه فردا ساعت ۸:۳۰ صبح صفهای فروش راببینید
شما وقتي يك تحليل ميكني بايد طبق تحليلت عمل كني واسه شما چه فرقي ميكنه بازار گوسفندي بره يا يورتمه
بنده حساب كردم شاراك 140 سود ميسازه و از نظر من ٨٠٠ مي ارزه پس از ٧٠٠ شروع به خريد كردم هر ٥ درصد منفي هم اضافه ميكنم تا ٢٠ درصد ريزش هم اماده هستم تا ٥٦٠ هم بريزه بنده خريدارم
نهايت ضرر بنده اينكه شش ماه پول بنده تا مجمع ميخابه و سود ٢٠ درصد بانكي رو از مجمع ميگيرم
از سهمي بايد بترسيد كه سودي نميده و فقط با قدرت پول و جو بازار بالا ميره كه ماشالله كم هم نيستند
وقتي ثتران كه كلا ٩ تومن تونسته پارسال سود بسازه رو ٢٧٠ ميخريد بايد بترسيد
بازار خیلی عجیب و ترسناک شده
و همه انتظار رشد شاخص تا 80 هزار رو داشتن ولی ریخت
و این مثبت بودن همه خودش سیگنال فروش بود که توجه نکردیم
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
این روزها بخشی از فشار فروش بازار و ترس بازار بخاطر این هست که عده ای فکر میکنن که بازار مثل پارسال میشه
باید در جواب این افکار نکاتی را بگم
پارسال شاخص از 89 هزار برگشت و امسال 72 هزار هست
قیمت های برج 10 پارسال کجا و الان کجا
گروه بانک از کف قیمتی امسال رشدی نداشتن .
گروه سیمان از کف قیمتی امسال رشدی نداشته
گروه پترو از کف قیمتی هم پایین تر رفته
گروه معدنی از کف قیمتی هم پایین تر رفته
فقط در بورس کلا 5 گروه از کف قیمتی رشد کردن . خودرو ، قطعات ، لیزینگ ، ساختمان ، دارو ( در این 5 گروه هم تک هایی بودن که رشد نکردن . مثل ولصنم از گروه لیزینگ ، پلاسک یا خاذین از گروه قطعات ، خبهمن از گروه خودرو ، ثتران و ثشاهد و ثاخت و ... از گروه ساختمان و ..... )
=======================================
در کل در اکثریت بازار رشدی نداشتیم و به طور میانگین در بیشتر گروه ها افتی در حدود 30 تا 50% به نسبت برج 10 پارسال داشتیم . این فرضیه که بازار مثل برج 10 شروع ریزش کنه منتفی هست
فقط این ریزش اخیر چند دلیل داره . اول هیجان . دوم مذاکرات . سوم افزایش قیمت دلار
بازار فردا در اکثریت سهم ها و نهایت پس فردا به تعادل میرسه . کسانی که دارن در قیمت های فعلی سهم های خود را میفروشن مطمئن باشن ضرر بدی میکنن
دوست عزیز جوری میگین منفی دیروز فرصت خرید بود که انگار الان همه سهم ها صف خریدن . همین امروز اکثر سهم ها را میشه 3 تا 4 درصد منفی خرید !!!
همین امروز اکثر سهم ها را میشه 3 تا 4 درصد منفی خرید !!!
و این یعنی شما در حال خرید در منفی های امروز هستید؟
من تحلیل گرم نه جادوگر/ بنابراین تنها می تونم بر اساس تحلیل، قیمت ها و زمان های مناسب خرید را بطور نسبی تعیین کنم. اما هیچ کس روی بازار سرمایه و نحوه حرکت قطعی آن نمی تونه قسم بخوره.
نظر