کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام
سهمایی که من تو واچ لیست دارم و تکنیکال خوبی دارن، تقریبا همه یا در موقعیت پولبک به حمایتشون هستن یا نزدیک شدن به کف کانال صعودی که این مدت ساختن روی فیبوهای61و78 اصلاحی
به همین علت فک نمیکنم هفته بدی پیش رو داشته باشیم
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
اعوذ بالله من الصالح آبادی کذاب
سلام
صبح شما هم بخیر
بهتره بنویسید امیدوارم روز و هفنه کم ضرری داشته باشید
دوست نداشتم اول صبح این القا بشه که قراره ضرر هم بکنیم
از قدیم میگن به چیزهای مثبت باید فکر کرد
گرچه خیلی هم دست ما نیست
ولی آرزو کردنش ایجاد امید میکنه ضمنا فارسی چه اشکالی داره که عربی مینویسید
مگر خدا عربه
دوست نداشتم اول صبح این القا بشه که قراره ضرر هم بکنیم
از قدیم میگن به چیزهای مثبت فکر کرد
گرچه خیلی هم دست ما نیست
ولی آرزو کردنش ایجاد امید میکنه ضمنا فارسی چه اشکالی داره که عربی مینویسید
مگر خدا عربه
تو بورس تنها کسانی موفق میشن که منطقی فکر می کنند نه مثبت نه منفی...
خدا نه فارسه نه عرب فقط یه زبون واحد برای عبادت مسلمون ها معین کرده که به دور از نژاد پرستی به نظر من زبان عربی واقعا زبان زیبایی ست
انتخاب زبان واحد از طرف خداوند حامل پیام برابری و برادری تمام انسان ها از جانب خداوند ست
ولی در عین حال شما فارسی هم می تونی دعا کنی هیچ مشکلی نداره
خدا نه فارسه نه عرب فقط یه زبون واحد برای عبادت مسلمون ها معین کرده که به دور از نژاد پرستی به نظر من زبان عربی واقعا زبان زیبایی ست
انتخاب زبان واحد از طرف خداوند حامل پیام برابری و برادری تمام انسان ها از جانب خداوند ست
زبان واحد زبان دله
از نظر شخص بنده هم زبان عربی اصلا هیچ زیبایی نداره
ضمنا شما هر چقدر دوست دارین به ضرر و منفی بودن بازار و اینجور چیزها فکر کنید
نظر