امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

دوستان ما هم از همین جا دست به کار شویم حداقل زنگ بزنیم به اخبار 2030 بیاید گزارش تهیه کنند تا ابرو این دولت هر چه بیشتر در مورد بازار بورس برود و بگویم که با دروغ مردم را بدبخت کرده اند
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• mamadzar
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 396

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      آخه برادر عزیزم خودرو با p/e 6 که به زور عوارض بر خودرو های وارداتی سرپا مونده چی داره؟

شما عوارض خودرو رو بردارید بعد ببینم این شرکت ها اصلا میتونن تولید کنند...

منطقی باشیم
      فکر می کنم یه بخشی از منطقی بودن قبول واقعیت هاست که اینیم که فرمودید بخشی از واقعیته، یه زمانی می گفتن خودروی ضررده با این همه ضرر انباشته چی داره که فلان قدر بیارزه ! سود ساز شد صف ضرر انباشتش رو هم پوشش داد، ولی همچنان حکایت باقیست ....

احساسی و سیاه و سفید نگاه کردن به هر چیزی منطقی نمی تونه باشه ، عجیبه که شما دعوت می کنی به منطق !

ضمنا پست قبلیتونم یه جورایی توهین بود به اهالی بازار !
      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
        فکر می کنم یه بخشی از منطقی بودن قبول واقعیت هاست که اینیم که فرمودید بخشی از واقعیته، یه زمانی می گفتن خودروی ضررده با این همه ضرر انباشته چی داره که فلان قدر بیارزه ! سود ساز شد صف ضرر انباشتش رو هم پوشش داد، ولی همچنان حکایت باقیست ....

احساسی و سیاه و سفید نگاه کردن به هر چیزی منطقی نمی تونه باشه ، عجیبه که شما دعوت می کنی به منطق !

ضمنا پست قبلیتونم یه جورایی توهین بود به اهالی بازار !

دوست عزیزم در کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e نوشته شده که وقتی یک سهام با افزایش قیمت p/e بالایی پیدا می کند یا اصطلاحا هیجانی در یک نقطه توقف می کند تا آن انتظارات را که بازار از سهم داشت برآورده کند

درواقع شما به ایران خودرو بخاطر همین مسائلی که فرمودید p/e هیجانی دادید و قیمتش به بالای 300 هم رسید...

حالا وقشته که سهم با مسائل بنیادی پاسخ اون ارزش گذاری شما رو بده...اما با این وضع پیداست به شما پاسخ خوبی نمی تواند بدهد

من توهین به اهالی بازار نکردم...

موفق باشید

نظر

• پرسود
          عضو عادی
          • Jan 2014
          • 162

دستور روحانی برای پرداخت 1000میلیارد یارانه تولید
          [B][SIZE=2][COLOR=#ff0000]کاش جوانان میدانستند و پیران میتوانستند[/COLOR][/SIZE][/B]

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1837

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
            دوستان ما هم از همین جا دست به کار شویم حداقل زنگ بزنیم به اخبار 2030 بیاید گزارش تهیه کنند تا ابرو این دولت هر چه بیشتر در مورد بازار بورس برود و بگویم که با دروغ مردم را بدبخت کرده اند
            آره!!!! اونها هم می کنند!!
            ملت دل و جرات ندارند تا در تالار بیایند!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
            آن حلقه زنجیر همان است که بودست
            نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• امیر303
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 279

دوست عزیزم در کتاب ارزش گذاری سهام بر اساس p/e نوشته شده که وقتی یک سهام با افزایش قیمت p/e بالایی پیدا می کند یا اصطلاحا هیجانی در یک نقطه توقف می کند تا آن انتظارات را که بازار از سهم داشت برآورده کند

درواقع شما به ایران خودرو بخاطر همین مسائلی که فرمودید p/e هیجانی دادید و قیمتش به بالای 300 هم رسید...

حالا وقشته که سهم با مسائل بنیادی پاسخ اون ارزش گذاری شما رو بده...اما با این وضع پیداست به شما پاسخ خوبی نمی تواند بدهد

موفق باشید
              آقای بهرامی پتایر به انتظارات جواب داد که هنوز 370 تومنه؟و ریزشی نداشت!با اون گزارش افتضاحش.منطقی باشید.

نظر

• khademi1350
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 583

خرید فباهنر****** گزارش 9 ماهه خوب سهم و افزایش سرمایه پیش روی سهم و تکنیکال سهم همه از روند صعودی سهم حکایت داره ***

نظر

• ahmoeini
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2562

این بازار نتیجه دعوای سیاسی دو گروه در این مملکته
                  یک گروه پول دارند و پر قدرت البته دلواپس
                  و گروه دیگر کار میکنند مثل چی ولی بی پول، خوش قیافه و مردم دوست مثلا
                  در حال حاضر اقتصاد به دست گروه اول در حال فرو پاشی برای به دست گرفتن سرپرستی گروه دوم می باشد
                  در آینده نزدیک صحبتهایی در خصوص بنی صدر دوم رایز میشه و اگر باج خواهیها انجام نشود صقوط اقتصاد را خواهیم داشت

نظر

• (حیدری)
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 1030

این هم تجمع دوستان در تالار حافظ
                    در روزگاری که “سلام” و “خداحافظ” فرقی‌ با هم ندارند نه ماندن کسی‌ حادثه ست نه رفتنِ کسی‌ فاجعه !

نظر

• mamadzar
                      عضو فعال
                      • Jul 2013
                      • 396

چرا خگستر باید با 75 منفی باشه؟چون خگستر ربط داره به گروه خودرو و وقتی اوضاع اونا بد باشه سرمایه گذار فکر می کنه پس آینده اینم روشن نیست

چرا ثغرب با سود 80 تومنی 270 منفی باشه؟چون اوضاع صنعت ساختمان بی ریخته و بانک و سود بدون ریسک با p/e 4 در دسترسه چرا ثغرب بخرم که آیا یک سال و نیم دیگه بهم سودمو بده یا نده و آیا سود سال بعدش تکرار بشه یا نشه

دوست عزیزم اگر بخوایم ایراد بگیریم تا فردا صبح میتونیم

این بازار ارزش معامله ندارد...اگر معامله گری اصول معامله گری داشته باشه حتی یک ثانیه در این بازار معامله نمی کنه

نگاه نکن...

موفق باشید
                      اون خطی که قرمز کردم رو یه دور دیگه نگاه کنید ! معنی تلویحیش اینه که کسانی که توی این بازار معامله می کنن اصول معامله گری ندارند ! فکر می کنم این یه جورایی توهین باشه !

در مورد ایران خودرو، بنده هم قبول دارم که 330 رسیدن سهم توی اون مقطع هیجانی بود، ولی اولا که این هیجان قسمتی از بازاره، دوما الان حدود 30% با اون قیمت فاصله داریم، سوما بنده هم به صحبت شما اعتقاد دارم که در طولانی مدت مسائل بنیادی جواب بنده رو خواهد داد ! همون جوری که قبل ازین جواب داده ، پارسالم همه می گفتن که چرا خودروی ضررده باید رشد کنه پالایشگاهی سودده باید افت کنه و صحبت از بی تحلیلیه بازار می کردن !

در نهایت هم وقتی می گیم سهمی خوبه دلیل بر این نمیشه که اون سهم همیشه مثبت باشه !

ضمنا اینو فراموش کردم عرض کنم که بنده خودرو ندارم و از این گروه خنصیر و خاذین دارم ، ولی از شنیدن بعضی حرفا در مورد خودرو واقعا تعجب می کنم !
                      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

در اصل توسط امیر303 پست شده است View Post
                        آقای بهرامی پتایر به انتظارات جواب داد که هنوز 370 تومنه؟و ریزشی نداشت!با اون گزارش افتضاحش.منطقی باشید.
                        پتایر خیلی زود در باره اش حرف بزنیم

این سهم به 300 خواهد رسید

قبلا در تاپیکش هم گفتم می تونید 320 بخرید که 320 هم ش

دوست عزیزم تنها چیزی که نمیوتنیم در هیچ بازاری بفهمیم قدرت های پولی هستند

شاید شاید قدرت پولی بیاد نزاره اما از من میشنوی 300 هم می بینه...چرا نبینه؟

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

تکرار سال 83...سال 83 عده ی زیادی سرمایشون در این بازار با خاک یکسان شد این عده رو الان بهشون بگید بازار 100برابر هم بشه اصلا وارد این بازار نمیشوند و حالا نسل جدید که دیگر پشت سرشون را هم نگاه نخواهند کرد

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                            اون خطی که قرمز کردم رو یه دور دیگه نگاه کنید ! معنی تلویحیش اینه که کسانی که توی این بازار معامله می کنن اصول معامله گری ندارند ! فکر می کنم این یه جورایی توهین باشه !

در مورد ایران خودرو، بنده هم قبول دارم که 330 رسیدن سهم توی اون مقطع هیجانی بود، ولی اولا که این هیجان قسمتی از بازاره، دوما الان حدود 30% با اون قیمت فاصله داریم، سوما بنده هم به صحبت شما اعتقاد دارم که در طولانی مدت مسائل بنیادی جواب بنده رو خواهد داد ! همون جوری که قبل ازین جواب داده ، پارسالم همه می گفتن که چرا خودروی ضررده باید رشد کنه پالایشگاهی سودده باید افت کنه و صحبت از بی تحلیلیه بازار می کردن !

در نهایت هم وقتی می گیم سهمی خوبه دلیل بر این نمیشه که اون سهم همیشه مثبت باشه !

ضمنا اینو فراموش کردم عرض کنم که بنده خودرو ندارم و از این گروه خنصیر و خاذین دارم ، ولی از شنیدن بعضی حرفا در مورد خودرو واقعا تعجب می کنم !
                            دوست عزیز انتقاد من رو پذیرا باشید...من توهینی نکردم فقط یک ایراد گرفتم...اما این ایراد یک ایراد خیلی بزرگه

انشالله سود کنید اما از من به شما یک توصیه که اصولت رو زیر پا نزار حتی حتی اگر میدونستی سود می کنی

نظر

• محمد 66
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 2938

متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با 5 ، 6 ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر 110 ، واتی 80 ، رمپنا 150 تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی 10 برابر شدند ، 6 ماه صبر کنید راحت 100 درصد سود میده .

وسینا ح -8 درصد و زنگان -5 درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -4 درصد خرید شد .

نظر

• "heydar"
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 7493

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                                متاسفانه توی این بازار کسی دید بلند مدت نداره ، وگرنه با 5 ، 6 ماه صبر میشه یک سود عالی گرفت .

توی این بازار شبندر 110 ، واتی 80 ، رمپنا 150 تومان هم خرید داشتم که بعد از یکسال همگی 10 برابر شدند ، 6 ماه صبر کنید راحت 100 درصد سود میده .

وسینا ح -8 درصد و زنگان -5 درصد و تاپیکو و فولاد و قنیشا -4 درصد خرید شد .
                                شما در اشتباهید به نظرم البته .
                                چون اون خریدها در آستانه روند صعودی بود ولی الان در شرایط قرار نداریم

نظر

در حال کار...
                                X