امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • za_trader
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1456

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
    سلام دوست عزیز
    علی آقای گل
    اگر تشکر کردم بخاطر این بود که حرف درستی مطرح کرده بودید.
    واگر منصرف شدم به دلیل اینکه ادبیات شما میتوانست بهتر باشد.

مثلا میتوانستید اینگونه مطرح کنید که
    شما که درک درستی نسبت به واگرایی پیدا کرده اید و دیگران را به قضاوت مینشینید
    بهتر است با توضیح این موضوع تکنیکال، بنده را در این رابطه کمک کنید.

الان که توضیح دادم
    اون تشکر ناقابل هم میگذارم سر جاش
    ما اینجا در پی وصل کردنیم نه فصل کردن
    مهدی خان وقتی بدون قصد و غرض میای پست میزنی و دلایلت رو میگی ولی به یه عده که دارن سهم رو چاق میکنن و بهشون بر میخوره و هر حرفی به آدم میزنن ، باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد.
    من تو 27 سال عمری که از خدا گرفتم یاد گرفتم با هر کی باید با زبون خودش صحبت کرد ، هر کی دیدی ادب داره باهاش با ادب صحبت کن ، دیدی ارزش ادب رو نداره باهاش مثل خودش حرف بزن.
    من نه تشنه تشکر هستم نه چیزی ، تنها چیزی که برای من مهمه نیت خیر خودم هستش و تنها کسی که از این موضوع خبر داره خدای من هستش ، وجدان من هم راحته که هر تحلیلی زدم بدون قصد و غرض بوده و تنها خواستم نظراتم رو بگم ، همین ولی چون بقیه با این موضوع که یه سهمی رو دارن چاق میکنن ولی تو نظرت متفاوت هستش و میگی دارن چاق میکنن، مورد حمله اونا قرار میگیری و ادب رو رعایت نمیکنند ، من هم در قبال اینجور آدمها ادب رو رعایت نخواهم کرد.
    آخرین ویرایش توسط za_trader؛ 2014/12/09, 14:46.
    ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .

نظر

• za_trader
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 1456

در اصل توسط za_trader پست شده است View Post
      وگردش :
      تایم هفتگی واگرایی هم داده ، بهتره بگیم خریدارها شاید فاقد تحلیل بودند.
      دوستان گرامی لطفا به من کمک کنید :
      آیا این واگرایی است یا نه ؟؟؟؟
      از تحلیل گرهای عزیز خواهش میکنم بگن این واگرایی هستش یا نه ؟؟؟

نظر

• arashami
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 181

دوستان گرامی لطفا به من کمک کنید :
        آیا این واگرایی است یا نه ؟؟؟؟
        از تحلیل گرهای عزیز خواهش میکنم بگن این واگرایی هستش یا نه ؟؟؟
        متاسفانه این به خود گرفتن ها و دعواها تو این چند ماه فقط باعث شده که روز به روز افراد کمتری به سراغ این تاپیک یا حتی سایت بیان
        منم به عنوان یه کوچیک خدمت شما عرض کنم که تو آر اس آی دیده میشه ولی تو مکدی نه
        چون یادمه که تاکید بر این بود که اصطلاحا سر میله باید به پایین خم بشه، اینجا میشه گفت واگرایی
        حالا نمیدونم نیت اونی که گفت چی بود و شما چرا اینقد ناراحت شدید؟!!
        پ.ن: وگردشو قبل افزایش سرمایه خریدم و نهایتا 176(شاید خیلی زود) فروختم
        من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• kaman
          عضو عادی
          • Aug 2012
          • 143

واگرایی یا غیر واگرایی مهم اینه که اصلاح داره

نظر

• za_trader
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1456

در اصل توسط kaman پست شده است View Post
            واگرایی یا غیر واگرایی مهم اینه که اصلاح داره
            درسته اصلاح داره ، ولی این دوستی که به من پیغام داده گفته شما نمیدونی واگرایی چیه ؟ منم از دوستان و تحلیل گرهای این سایت و کاربرهای ویژه این سایت میخوام بدونم این واگرایی هست یا نه ؟؟مخصوصا کاربرهای ویژه .
            ممنون از شما دو دوست گرامی که جرات نظر دادن رو دارید.
            خدارو شکر نیما آزادی یه کتاب در مورد واگرایی نوشت ، وگرنه معلوم نبود چه مرجعی رو برای مطالعه من میخواستند معرفی کنند.

نظر

• mani_slash
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 267

خبرخوش ازقاسم:یکی ازمدیران رده بالای قاسم ازارسال افزایش سرمایه38درصدی قاسم به سازمان ازمحل سودانباشته خبرداده وگفت بزودی گزارش آن روی کدال خواهدرفت.

نظر

• milad97
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 2520

بنده با نظر جناب za_trader (علی آقا)موافقم

MACD Divergences

Bearish divergence occurs when a technical analysis indicator is suggesting that a price should be going down but the price of the stock, future, or currency pair is continuing to maintain its current uptrend.

Bullish divergence occurs when the indicator is indicating that price should be bottoming and heading higher, yet the actual price action is continuing downward.

These valuable divergences can signal to get out of a long or short position before profits erode. The following chart of the E-mini S&P 500 Index Future shows some of these divergences:
                MACD price divergences and confirmations
                High #1 to High #2

Looking at the E-mini S&P 500 future, from High #1 to High #2, the futures contract made higher highs, which is usually viewed as bullish. However, the MACD moving average failed to make a new high. This bearish divergence was an early warning sign of things to come with the E-mini S&P 500 futures contract.
                Low #1 to Low#2

In yet another bearish sign for the E-mini S&P 500 futures contract, the future made higher lows from Low #1 to Low #2, which again is usually considered positive. Nevertheless, the MACD technical indicator made a clear lower low from Low #1 to Low #2. This bearish divergence warned of the impending downturn of the S&P 500 future and the market as a whole.
                Low #2 to Low #3

In addition to bearish and bullish divergences, the MACD can confirm price movement as well. The E-mini S&P 500 futures contract made a substantial lower low which was confirmed by the MACD when it made a lower low as well.

As seen throughout the MACD sections, the MACD is a versatile tool giving clear buy and sell signals and giving warnings of impending price changes.

RSI Divergences

Relative Strength Index

Relative Strength Index Defined
                RSI Alternative Buy and Sell Signals and Divergences

An alternative way that the Relative Strength Index (RSI) gives buy and sell signals is given below:

Buy when price and the Relative Strength Index are both rising and the RSI crosses above the 50 Line.
                Sell when the price and the RSI are both falling and the RSI crosses below the 50 Line.

An example of this methodology for buying and selling based on 50 Line crosses is given below in the chart of Wal-Mart (WMT):
                Relative Strength Index alternative buy and sell signals

For another interesting and under-utilized method for using the RSI indicator for buy and sell signals, see: Stochastic RSI, which combines both the popular Stochastics indicator and the Relative Strength Index.
                Relative Strength Index Confirmations & Divergences

A powerful method for using the Relative Strength Index is to confirm price moves and forewarn of potential price reversals through RSI Divergences.

The chart below of the E-mini Nasdaq 100 Futures contract shows the RSI confirming price action and warning of future price reversals:
                relative strength index divergences and confirmations
                Low #1 to Low #2

The E-mini Nasdaq 100 Futures contract's price made a substantial move from Low #1 to Low #2. The RSI confirmed this move, helping a trader have confidence jumping on board the price move higher.

The break of trendline of the e-mini future was also confirmed by the trendline break of the Relative Strength Index, confirming that the price move was likely over.
                Low #3 to Low #4

A bullish divergence was registered between Low #3 and Low #4. The e-mini Nasdaq 100 future made lower lows, but the RSI failed to confirm this price move, only making equal lows. An astute trader would see this RSI divergence and begin taking profits from their shortsells.
                High #1 to High #2

A bearish divergence occured when the e-mini futures contract made a higher high and the RSI made a lower high. This bearish divergence warned that prices could be reversing trend shortly. A trader should consider reducing their long position, or even completely selling out of their long position.

The Relative Strength Index is a popular tool for generating buy and sell signals, confirming trends, and warning of impending price reversals.

آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/12/09, 17:07.
                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14628

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                  جناب تمام چرا خروج کردی؟ چه فرصتهای خوبی؟

دوست عزیز بازار ما فقط شده نوسان گیری جایی برای سرمایه گذاری باقی نذاشته و بنده هم چون شغل ا به کار ساخت و ساز مشغولم نمیتونم تمام مدت بشینم پای سیستم و نوسان بگیرم
                  هر وقت بازار عادی شد و یا بنده فرصت نوسان گیری داشتم وارد میشم
                  در ضمن از نظر من شاخص 68 هزار واحدی حتما محقق میشه

دوستان عزیز توی همچین بازاری به هیچ وجه وارد صف خرید نشید و اینقدر به نوسانگیران سود ندید لااقل شما در منفی کامل بخرید و در مثبت کامل بفروشید
                  چرا اجازه میدید عده ای خاص این پول به جیب بزنن؟؟؟
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mnm
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 155

درسته اصلاح داره ، ولی این دوستی که به من پیغام داده گفته شما نمیدونی واگرایی چیه ؟ منم از دوستان و تحلیل گرهای این سایت و کاربرهای ویژه این سایت میخوام بدونم این واگرایی هست یا نه ؟؟مخصوصا کاربرهای ویژه .
                    ممنون از شما دو دوست گرامی که جرات نظر دادن رو دارید.
                    خدارو شکر نیما آزادی یه کتاب در مورد واگرایی نوشت ، وگرنه معلوم نبود چه مرجعی رو برای مطالعه من میخواستند معرفی کنند.
                    سلام علی جان.مطالبتو پیگیری میکنم چون ارزششو داره. ولی همه هم میان مدت نیستن! و بهتر تفکیک کنیم و بگیم مثلا این تحلیل برا میان مدته! مثلا منی که کوتاه مدتی هستم حوالی 190اگه را داد وگردش سوار میشم! مگه گین10%کمه؟! را نداد همون قیمتی که فرمودید خوبه سوار میشم اونم بازم برا یه گین 10 الی15%! چون این الگوی شاخص کاپه! و عنایت دارید که کاپم جون میگیره بالا بره! الان من خودم فقط کوتاه کار میکنم و سریع سیو سود بدون طمع! تازه بازم کلامون.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در انتظار تحلیات هستم. همگی خوش:*

نظر

• za_trader
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1456

در اصل توسط mnm پست شده است View Post

سلام علی جان.مطالبتو پیگیری میکنم چون ارزششو داره. ولی همه هم میان مدت نیستن! و بهتر تفکیک کنیم و بگیم مثلا این تحلیل برا میان مدته! مثلا منی که کوتاه مدتی هستم حوالی 190اگه را داد وگردش سوار میشم! مگه گین10%کمه؟! را نداد همون قیمتی که فرمودید خوبه سوار میشم اونم بازم برا یه گین 10 الی15%! چون این الگوی شاخص کاپه! و عنایت دارید که کاپم جون میگیره بالا بره! الان من خودم فقط کوتاه کار میکنم و سریع سیو سود بدون طمع! تازه بازم کلامون.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در انتظار تحلیات هستم. همگی خوش:*
                      مرسی از دوستان که نظرشون رو گفتند ، تفاوت دید فرق میکنه با اینکه بیاد بگی تو اینجوری تو اونجوری ، خودشم هیچ دلیلی واسه حرفش نیاره فقط حرف بزنه .درسته یا من اشتباه میکنم.؟؟؟
                      مگر اینکه منظور دیگه ای داشته باشه.؟؟

نظر

• za_trader
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1456

سفارس :
                        همانطور که مشاهده میشود در تایم فریم هفتگی شاهد الگوی سر و شانه هستیم که در شانه چپ و سر این الگو واگرایی دیده میشود که صحت این الگو رو تائید میکند،و خط گردن این الگو نیز شکسته شده ، هدف سهم 160 تومان میباشد ، شاید برای دوستانی که دید میان مدت دارند گزینه مناسبی برای خرید نباشد.

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                          جناب argo چقدر علاقه دارید در بازاری که هیچ چیز قطعی نیست.این همه از افعال مطلق استفاده کنید؟؟؟؟؟؟؟

دوست خوبم شما تا قیامت صغری و کبری بچنید که امکان نداره. من به آرامی و به زیبایی دارم پیپ هام رو بر اساس لبه هام شکار می کنم.

خوش بختانه هیچ و هیچ نیازی به تایید هیچ فردی ندارم.چون نه دکون بازار وا کردم و نه کاسبکار متقلبم. فقط تریدری صبور و عاشق شکار پیپ هستم.

هرگز کسی رو تشویق به حضور در این بازار نمی کنم. و هرگز منکر موفقیت براساس فاندامنتال در بازار نیستم. فقط قاطعانه عرض می کنم هرگز خودم رو محتاج این مباحث برای کسب موفقیت ندیدم.والسلام
                          با درود
                          دوست خوبم ، من به شخصه در حال مطالعه بر روی بازار فارکس هستم و دانش آموز این مبحث ، به عنوان فردی که نیاز به آموزش دارم و بهتر میبینم که از تجربیات دوستانم استفاده کنم ، پیشنهاد میکنم ، شما به عنوان یک معامله گر نحوه معامله یا سیستم معاملاتی خود را توضیح دهید و گاه گاه DetailedStatement یا Detailed Report معاملات خود را در سایت با دوستان به اشتراک بگذارید .شاید با سودهایی که میتوان در آن بازار کسب کرد ، مقداری از ضررهای بورس تهران را جبران کنیم .
                          همانطور که میدانید ، بازار جهانی همانند بازار بورس تهران نیست که اخبار رانتی باشد و یا اگر همه اعضاء یک سایت ، از یک روش ، در یک زمان ، روی یک جفت ارز ، معامله واحد داشته باشند ، بتوانند در روند قیمتی تأثیر داشته باشند .

ارادتمند
                          آرمین فروهر
                          ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• razy
                            عضو عادی
                            • Oct 2014
                            • 21

سفارس :
                            همانطور که مشاهده میشود در تایم فریم هفتگی شاهد الگوی سر و شانه هستیم که در شانه چپ و سر این الگو واگرایی دیده میشود که صحت این الگو رو تائید میکند،و خط گردن این الگو نیز شکسته شده ، هدف سهم 160 تومان میباشد ، شاید برای دوستانی که دید میان مدت دارند گزینه مناسبی برای خرید نباشد.
                            دوست خوبم سشرق رو هم میشه بررسی کنید؟

نظر

• ahmoeini
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2562

سلام
                              صبح همه دوستان بخیر و شادی
                              روز خوب و پر نشاطی داشته باشید

نظر

• ahmoeini