کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هرجی به این عکس نگاه میکنی مفاهیم بیشتری عاید میشه فقط اون صندوق حمایت از بازار اشکمو دراورد از بس خندیدم
از زمان اغاز ریاست جمهوری دروغگوی بزرگ اعتدال این قدر نخندیده بودم
اعتدال یعنی شیییییییییب ملایم در افراط گری
مسولان کشور سخنان دلربای این دروغگوی بزرگ وقانون شکن را بشنوند واجرا کنند
همه موافق اند
اول مسله مهم سیاسی واجتماعی روز ایران در رفراندوم
آیا با ادامه مدت باقی مانده ریاست جمهوری روحانی موافقید؟
حقوق دانی که هیچ تعریف ومعیار مشخص برای حقوق بیش از 50میلیون سهامدار(با احتساب سهام داران عدالت )
ندارد
دیوار تحریم ها ترک برداشت یا دیوار بازار سهام؟
سلام خدمت عزیزان
وساپا به سوی صف شدن
جناب بهرامی میشه امیدوار بود که 100 تومن رو ببینه وارد بشیم ؟
دیدن یک حمایت همیشه خوب نیست
مثالی میزنم...وقتی شبندر همیشه 1350 رو می دید و موج نوسانگیران اون رو می خریدند تنها کسی که نمیدونست 1350 حمایته خواجه حافظ شیرازی بود
دیدن یک حمایت مهم اصلا خوب نیست چون حمایت و مقاومت تاریخ مصرف دارند
و دفعه آخر شبندر در 1400 با حجم 60 میلیونی که نشان از خالی کردن بود نه حمایت کردن ریخت و به زیر 1000 رسید
بعد چند بار برخورد احتمال شکست اون حمایت بالا میره
دیدن 100 در وساپا اصلا زیبا نیست...دیدن 100 یعنی 110 یک مقاومته قوی شده براش
اگر دقت کنید بولینگر در وساپا در حال باز شدن است...چیزی هم نیست که به حمایت 100 کمک کنه...مثله میانگین یا چیزای دیگر
البته فقط یک خط روند مثلث گذشته هست شاید کمی بر روی 100 الی 105 کمکش کنه
زیر خط روند صعودی اصلی و در حالی که اگر کسی روی 100 بخرد در 110 10% در سود است به نظرم کاری است اشتباه...درسته شاید سود کنید اما ریسک این سود بالاست
دیدن 95 دور از انتظار نیست اما شاید گزارش 9 ماهه وساپا به داد قیمتش برسد
سلام آقای بهرامی.
میشه بنده رو راهنمایی کنید.
با چه نرم افزاری نمودارهاتون رو استخراج میکنید.
راستش بنده میخواستم مطالعه تکنیکال رو شروع کنم. چه پیشنهادی دارید؟
ممنون
من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.
سلام آقای بهرامی.
میشه بنده رو راهنمایی کنید.
با چه نرم افزاری نمودارهاتون رو استخراج میکنید.
راستش بنده میخواستم مطالعه تکنیکال رو شروع کنم. چه پیشنهادی دارید؟
ممنون
سلام...ما کوچکتر از اونیم...
من با متاتریدر 5 و 4 ...یا همون مفید تریدر برای بورس ایران
مطالعه تکنیکال که بیشتر کسانی که میشناسم و خودمم با همون کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی شروع کنید خوبه
اگر همون کتاب رو به طور کامل مسلط باشید و درکش کنید و کمی روی شخصیت و روان خودتون کار کنید بهترین بازده ای ها رو می گیرید
این کتاب رو میتونید از این سایت تهیه کنید و میاد جلو درتون و پولشو پرداخت می کنید:
نظر