امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10180

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
    بهانه مثبت شدن یکپارچه بازار را کسی میدونه؟
    هم افت زیاد در یک مقطع کوتاه و رسیدن به قیمت های جذاب برای خرید ،هم تاثیر رییس جدید بازار بورس ،هم افزایش اندک قیمت نفت ،هم اتمام فروش اعتباری های و هم اندک اندک فراموشی نتیجه مذاکرات قبلی میتونه باشه.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

​چه بزن بزنی تو ا.س.پ
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

با درود خدمت تمامی دوستان
        شاید یکی از دلایل مثبت امروز ورود جناب دکتر فطانت به تالار بورس باشه !!
        در هر صورت این مثبت باز هم به دلیل هیجانی بودن احتمالا دوام چندانی نداشته باشه و احتمالا بازار از یکشنبه منفی باشه .

جای خیلی از دوستان قدیمی تو این تاپیک خالیه ، نوام یکی از دوستانیه که تو مبحث آموزش به جرأت میشه گفت کار منحصر به فردی کرد ، امیدوارم همه دوستان قدیمی دوباره همینجا دور هم جمع باشند

ارادتمند
        آرمین فروهر
        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• رهگذار
          عضو فعال
          • May 2011
          • 433

کحافظ داره باز میشه
          کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• arashami
            عضو عادی
            • Feb 2014
            • 181

سلام
            خواهشا یه نفر پیدا بشه راجع به توریل یه نظر بده ببینیم باید چیکار کرد؟
            از قبل افزایش سرمایه دارمش
            من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• فدایی
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 710

در اصل توسط arashami پست شده است View Post
              سلام
              خواهشا یه نفر پیدا بشه راجع به توریل یه نظر بده ببینیم باید چیکار کرد؟
              از قبل افزایش سرمایه دارمش
              معاملات امروزش چنگی به دل نمیزنه.
              همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10180

این دلار لعنتی هم آروم نمیگیره،تنها تهدید بازار همینه.
                3536تومن

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35710

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                  این دلار لعنتی هم آروم نمیگیره،تنها تهدید بازار همینه.
                  3536تومن

http://on3.ir/
                  درسته که نوسان دلار میتونه تهدیدی برای بخشی از بازار باشه، اما تا وقتی که دامنه نوسانش خیلی شدید نشده باشه یا از کنترل خارج نشده باشه تهدید کلی برای بازار به حساب نمیاد

اما در کنار دلار عوامل دیگری هستن که تهدیدی برای همه بازار به حساب میان، هم سهام دلاری هم غیر دلاری ! مثل نرخ سود ، روند حرکت جریان نقدینگی در بازار و سیاستهای کلان دولت در بودجه و ..

کما اینکه همه شاهد بودیم تا قبل از این نوسانات دلار (یعنی قبل از 3 آذر) دلار کاری به بازار نداشت اما بازار شرایط مطلوبی نداشت و این ریزش شاخص درست در مقطعی اتفاق افتاد که دلار آرام بود، پس نقش دیگر عوامل هم باید در نظر گرفته بشه

نظر

• ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

فروش تعدادی بترانس

خرید بانک صادرات
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10180

شاخص با 522واحد مثبت به 70هزار تا رسید تقریبا یه الگوی برگشتی ضعیف زده،فردا منتظر واکنش بازار و قدرت خریدارها هستیم ،با فروشندگان کاری ندارم .جهت رو خریدارها تعیین خواهند کرد حالا فروشندگان هرچقدر میخواد باشه. باید غلبه خریدار بر فروشندگان رو ببینیم .
                      امیدواریم فردا خبرها در جهت موافق بازار مثبت باشند.
                      دلار فروکش کنه مطمئنا بازار خریداران مصمصی به خود خواهد دید

نظر

• حسام الدین
                        عضو فعال
                        • Aug 2014
                        • 335

چه حالی داد ثتران!!!
                        من بر این باورم كه عشق به یك شخص بزرگوار، بیش از هر چیز دیگر به انسان فروتنی می آموزد.

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10180

لطفا جو تایپک رو بسمتی نبرید که احساس بشه من مخالف پست زدن کسی هستم،من مخالف پست زدن کسی نیستم و هیچ قدرتی هم برای جلوگیری از پست زدن کسی ندارم هر کسی آزاده در این تایپک پست بزنه.
                          در مورد فارکس هم (که اتفاقا تو ایران هم غیر قانونیه) اگه مدیریت اجازه میده بیان پست بزنه ولی از من میشنوید دنبال فارکس نروید و قدر سرمایه تان رو بدونید،با معامله در فارکس به جایی نخواهید رسید.حالا میل خودتونه ،از ما گفتن بود.
                          خسته نباشید

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            لطفا جو تایپک رو بسمتی نبرید که احساس بشه من مخالف پست زدن کسی هستم،من مخالف پست زدن کسی نیستم و هیچ قدرتی هم برای جلوگیری از پست زدن کسی ندارم هر کسی آزاده در این تایپک پست بزنه.
                            در مورد فارکس هم (که اتفاقا تو ایران هم غیر قانونیه) اگه مدیریت اجازه میده بیان پست بزنه ولی از من میشنوید دنبال فارکس نروید و قدر سرمایه تان رو بدونید،با معامله در فارکس به جایی نخواهید رسید.حالا میل خودتونه ،از ما گفتن بود.
                            خسته نباشید
                            هر بازاری ارزش خودشو داره...معایب و مزایا،ریسک و خطرات خودشو داره...

من 180 درجه مخالف شما معتقدم بازار ایران بسیار پر خطرتر است تا فارکس...بازاری که هر آن ممکن است از هوا هم بر روی سر آن چیزی فرود آید...بازار 4 درصدیه 4 ساعتی...
                            به هر حال نظرات متفاوته سجاد جان...شما با بورس راحتی و من با فارکس...ای کاش می اومدیم مقایسه می کردیم ببینیم کدام مزایا و معایب بیشتر و کمتری دارن...به هر حال...

بازار به ذات خود ندارد هیچ عیبی...هر عیب که هست از تریدری ماست
                            :D

هر جا هستی شاد باشی انشالله
                            آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/12/22, 12:49.

نظر

• hamid888
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 1207

خرید کچاد
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• mamadzar
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 396

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                                ..... یک نکته رو به طور کلی عرض می کنم. اگر بخواهم با احتیاط صحبت کنم باید بگم بالای 90درصد کسانی که کتابهای رازهای موفقیت رو در دنیا می نویسند.

بیشترین درامدشون از فروش همون کتابها یا برقراری سمینارهای رنگ و با رنگ بوده تا کارهایی که در محتوی کتاب بهش پرداختند.به عبارت دیگر ما آدمها وقتی

به دنبال یافتن رازها و اکثیر موفقیت می گردیم باعث پول دار شدن افرادی میشیم که می خواهند راز پول دار شدن و موفقیت رو به ما بیاموزند.

حالا در عالم ترید و تحلیل هم خودت بخوان حدیث مفصل از این مجمل.....
                                درود

جناب پدرام کاراکتر شما برای من بسیار قابل احترامه ولی در این موردی که فرمودید با شما کاملا مخالفم !
                                البته این موضوع هست که هر کسی که کتاب موفقیت می نویسه کارش رو لزوما بلد نیست ( نه هر که چهره برافروخت دلبری داند // نه هر که آینه سازد سکندری داند ) ولی من نمی دونم شما این آمار 90% رو از کجا اوردید . بنده به شخصه قبل از مطالعه این تیپ کتاب ها رزومه ی شخصی اون فرد رو مطالعه می کنم. حداقل کسانی که من کتاب هاشون رو مطالعه می کنم این خاصیتی رو که فرمودید ندارن.

یه مشکلی که وجود داره اینه که متاسفانه ما دنبال نقشه گنج می گردیم توی این کتاب ها در حالیکه اینا فقط ابزار هستن، و البته خرید ابزاری که آدم نخواد ازش استفاده کنه صد البته پول دور ریختنه !
                                وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

در حال کار...
                                X