کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
درسته. ولی انصافا باید اینقدر خوشبینانه نگاه نکنیم. چند روزیه با راهنمایی آقای بهرامی دارم کتاب«تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه» جان مورفی رو میخونم. واقعا عالیه. اصلا دیدگاه آدم نسبت به خیلی چیزا عوض میشه. به نظر بنده بازار فعلا روند نزولی داره و شل شدن بازار در روند نزولی، اصلا خوب نیست و یعنی ادامه روند نزولی.
خدای نکرده نمیخوام جو منفی بدما. فقط دیدگاه خودم رو گفتم
سلام
چون صحبت از تحليل تكنيكال كرديد خواستم بگم از لحاظ تحليل تكنيكال قسمتي كه با رنگ قرمز مشخص كردم نتيجه گيري نادرستي است. چرا كه اگر فرض كنيم در روند نزولي هستيم و حركت اخير اصلاح مي باشد، خود اصلاح هم شامل چند ريز موج است و بطور پيوسته اتفاق نمي افتد، پس نميتوان از اولين شل شدن بازار نتيجه گيري به پايان اصلاح و ادامه روند نزولي كرد. البته از لحاظ تحليل تكنيكال عرض كردم وگرنه از نظر هيجاني هر نتيجه گيري ميتوان كرد.
فقط خدا به داد منفی فردا برسه.ما که در مثبت دیروز و امروز سهامداری کردیم و دیدمون میان مدت بود که بلند مدتش کردیم.خدا به داد دوستان کوتاه مدتی که در صف خرید می خرند و در صف فروش میفروشند برسه.
ما ناظره گر بازار هستیم تا وقتی که شاخص به محدود 63 هزار واحد برسه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
امروز بالاخره از زنم جدا شدم............راحت شدم....6 ماه بود روح روانم تعطیل شده بود.............10 سال جوان شدم.................زنده باد مجردییییییییی........زنده باد ازادی..........بعد انجام طلاق.....یه 5 دقیقه ایی فقط داداد میزدم............امیدوارم هیچ کی مثل من گرفتار نشه...........هر کیم مثل من گرفتار شده.....دوباره مثل من ازاد بشه.............
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر