امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Sam1362
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 208

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Post
    فروش ختور با توجه به برخورد به خط بالای کانال صعودی و واگرایی مخفی منفی در RSI و قیمت
    طاقت نیاوردم و با یه نوسان 5 درصدی دوباره جایگزین کردم. شاید بهتر بود صبر میکردم اما با توجه به نزدیکی گزارش 9 ماهه و تعدیل فوق العاده ریسک نکردم.
    [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• Sam1362
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 208

چقدر زود فراموش کردید آقایان سیاه نما ::::

كدخبر: ۸۹۷۸۰
      تاريخ انتشار: ۰۶اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۹
      نسخه چاپي
      ارسال به دوستان
      كيان كشور در خطر است

43 نفر از اقتصاددانان کشور که در سال‌های گذشته با انتشار گزارش‌های متعدد، پیامد سیاست‌های غیرعلمی و زیانبار را به مسوولان گوشزد کرده بودند، در واپسین ماه‌های باقیمانده از عمر دولت دهم بار دیگر نامه‌ای سرگشاده در باب شرایط کنونی اقتصاد کشور نوشته و همه اندیشمندان کشور را به مشارکت فکری در چاره‌جویی برای برون رفت از وضعیت دشوار کنونی دعوت کرده‌اند. به اعتقاد این اساتید اقتصاد که در میان آنها نام افرادی چون؛ دكتر محمد‌‌‌ ستاري‌فر، دكتر محسن‌ رناني، دكتر بهروزهادي زنوز و دكتر حسين‌ عبده تبريزي نیز به چشم می‌خورد، تداوم سیاست‌های گذشته به هیچ وجه در جهت منافع نظام و ملت ایران نیست و از این رو مسوولان ارشد نظام باید به بازنگری اساسی در رویکردهای گذشته و کنونی اقدام کنند. این اقتصاددانان متذکر می‌شوند که بیم آن وجود دارد که استمرار این وضعیت در دراز مدت به تعارضات اجتماعی و سیاسی منجر شود. در نامه مذکور، اساتید اقتصاد ضمن برشمردن مشکلات و چالش‌های پیش روی کشور در شرایط کنونی، 10 پیشنهاد نیز به منظور بهبود وضعیت و برون رفت از وضعیت فعلی ارائه داده‌اند. ارزیابی مشکلات موجود در ابتدای این نامه با اشاره به جهش کم سابقه درآمدهای نفتی کشور در خلال هشت سال اخیر (1391ـ 1384) عنوان شده که؛ در این دوران انتظار می‌رفت دولت با بهره‌گیری از این فرصت و مدیریت بهینه منابع عظیم ارزی و ریالی که در اختیار دارد، بتواند اقتصاد کشور را از فروبستگی ناشی از رکودِ- تورمی درآورد و به مسیر رشد اقتصادی بالاتر، نرخ‌های تورم و بیکاری پایین‌تر و بهبود عدالت اجتماعی هدایت کند، اما تسلط نگاه غیرعلمی به تدابیر نادرستی انجامید که این فرصت را از کف اقتصاد ایران ربود و اقتصاد کشور را مدت‌ها پیش از تشدید تحریم‌ها به دام رکود- تورمی تازه‌ای درافکند. در این نامه تصویری از واقعیات اقتصادی کشور به رشته تحریر درآمده و مطرح شده: در سند چشم‌انداز 20 ساله و برنامه چهارم توسعه کشور (1388- 1384) رشد تولید ناخالص داخلی به میزان 8 درصد در سال پیش‌بینی شده بود، اما در عمل، با وجود عدم یکنواختی آمارها، نرخ رشد اقتصادی بسیار کمتر از آن شد به گونه‌ای که در سال‌های 1387 و 1388 به ترتیب به 0/8 و 3 درصد رسید. هر چند در سال 1389 به علت جهش‌های بی‌سابقه در درآمدهای نفتی کشور رشد اقتصادی بهبود یافت و به 8/5درصد در سال رسید، اما این وضع دوام نیاورد و عملکرد اقتصاد کشور در سال‌های 1390 و 1391 رو به وخامت گذاشت. این تحلیل کارشناسان اقتصادی می‌افزاید: در برنامه چهارم پیش‌بینی شده بود نرخ متوسط تورم 9/9 درصد در سال شود، اما بر اساس آمار رسمی، تورم در دوران برنامه چهارم به‌طور متوسط به 1/16 درصد رسید، این نرخ در دو سال بعد یعنی سال‌های 1389 و 1390 به ترتیب 4/12 درصد و 6/20 درصد شد. آخرین گزارش بانک مرکزی حاکی از آن است که نرخ تورم در یک‌ساله منتهی به پایان دی ماه سال ۱۳۹۱ به 7/28 درصد رسیده است. انتظار می‌رود در ماه‌های باقیمانده سال هم نرخ تورم سیر صعودی بپیماید. برآورد بانک مرکزی برای مجموع سال1391، تورم 32درصدی است. اقتصاددانان کشور در نامه خود به موضوع نرخ بیکاری و وضعیت اشتغال نیز اشاره داشته و در این خصوص با تاکید بر اینکه آمارهای رسمی در مورد نرخ بیکاری چندان قابل اتکا نیست، مطرح شده؛ با این وصف گزارش مرکز آمار ایران حاکی از آن است که میانگین نرخ بیکاری در سال 1389 معادل 5/13 درصد و در میان جوانان 15تا 29 سال 5/25 درصد بوده است. گزارش صندوق بین‌المللی پول در سال 2009 حاکی از آن است که ایران در میان 17کشوری که در تدوین سند چشم‌انداز مورد توجه و مقایسه بوده‌اند، بالاترین نرخ بیکاری را داشته است. اطلاعات ارائه شده توسط وزارت کار بیانگر آن است که در سال 1391 حدود 1750 واحد صنعتی دچار اختلال در تولید شده و ناگزیر خواهند شد نیروی کار خود را تعدیل کنند. به این ترتیب چنین به نظر می‌رسد که ظرف یکسال آتی تعدادی از شاغلان موجود بخش صنعت به خیل بیکاران بپیوندند. بدهی سنگین حدودا 200 هزار میلیارد تومانی دولت به نظام بانکی و بخش خصوصی، موضوع دیگری است که تحلیلگران اقتصادی در نامه خود به آن اشاره کرده و متذکر شده‌اند که به تبع این شرایط، دولت بعدی نه تنها باید با تنگنای ارزی حاصل از تحریم‌ها و کاهش درآمد مالیاتی ناشی از رکود اقتصادی دست و پنجه نرم کند، بلکه باید بار باز پرداخت بدهی‌های سنگین دولت فعلی را نیز بر دوش کشد. محیط بازدارنده کسب و کار یکی از موانع بزرگ رونق فعالیت‌های خصوصی در ایران نامساعد بودن محیط کسب و کار است. در این نامه، با اشاره به رتبه پایین ایران از نظر فضای کسب و کار در سطح منطقه‌ای و جهانی، از بی‌توجهی دولت به این مساله انتقاد شده است. در این خصوص آمده است؛ رتبه کشور از نظر محیط کسب و کار در سال 1391 به 145 کاهش یافت، این در حالی است که در چند سال گذشته کشور کوچک گرجستان توانسته در سایه اقدامات اصلاحی رتبه خود را به مقام نهم در سطح جهانی ارتقا دهد. مجلس شورای اسلامی بالاخره با تاخیر به این موضوع توجه کرد و به رغم مخالفت دولت در سال 1390 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار را به تصویب رساند، در قانون برنامه پنجم توسعه نیز موادی به این موضوع اختصاص یافت، اما عملا گام موثری در این جهت برداشته نشد. در بخش دیگری از نامه اساتید اقتصادی، از مسائلی نظیر؛ بهره‌گیری نادرست از عایدات نفتی و بروز بیماری هلندی، سیاست مالی انبساطی و تخصیص نامناسب منابع بخش عمومی، سیاست نامناسب پولی و اعتباری، اجرای عدالت اجتماعی و در نهایت تنش در مناسبات بین‌المللی و تحریم‌های اقتصادی، به عنوان مهم‌ترین چالش‌‌های اقتصاد ایران در خلال سال‌های اخیر یاد شده است. پیشنهادهایی برای تغییر وضع موجود اما این تحلیلگران اقتصادی به دنبال برشمردن مشکلات، پیشنهادهایی نیز برای برون رفت از وضعیت کنونی ارائه داده‌اند، پیشنهادهایی که مستلزم تغییرات اساسی در نگرش مسوولان به وضعیت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور و همچنین موقعیت بین‌المللی است. این اقتصاددانان معتقدند؛ وضعیت کنونی تا حدود زیادی خود محصول راهبردها و سیاست‌های گذشته‌ است. در وضعیت کنونی چنین به نظر می‌رسد که احتمال وقوع تحول اساسی در نگرش‌ها و راهبردها و سیاست‌ها، هر چند اندک، اما به ضرورت تاریخی بیش از گذشته‌ است. براین اساس پیشنهادهایی با این محورها ارائه شده است: 1- ورود نامزدهایی در انتخابات ریاست‌جمهوری که دارای هوشیاری و بصیرت کافی به دنیای سیاست و اقتصاد باشند، 2- تلاش در جهت تنش‌زدایی در مناسبات بین‌المللی و حل مسائل هسته‌ای کشور، 3- احیای نقش نظارتی مجلس و نهادهای مدنی بر دولت و التزام آن به قانون، 4- الزام دولت به رعایت جایگاه قانونی و رسالت صندوق توسعه ملی، 5- احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و حفظ استقلال آن، 6- استقلال بانک مرکزی و هدف‌گذاری تورم، 7- بهبود محیط کسب و کار، 8- مبارزه با فساد مالی و اداری در دستگاه‌های دولتی و نظام بانکی کشور، 9- تعویق اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها و 10- تنظیم برنامه‌ گذار از بحران اقتصادی. در بخش پایانی این نامه عنوان شده است: هیچ برنامه و سیاست دولتی به سرانجام مطلوبی نخواهد رسید مگر آنکه نه تنها جامعه در مورد ضرورت و اهمیت آن توجیه باشد بلکه انگیزه و اعتماد کافی برای مشارکت در آن نیز وجود داشته باشد. بدون همراهی و مشارکت مردم در سیاست‌های عمومی اتخاذ شده از سوی حاکمیت، این سیاست‌ها یا به شکست می‌انجامند یا به صورت ناخوشایندی ظاهرگرایانه و پرهزینه خواهند شد.

این نامه به امضای این استادان اقتصاد رسیده است: دکتر تقی ابراهیمی سالاری، دکتر نعمت‌اله اکبری، دکتر صادق بختیاری، دکتر لطفعلی بخشی، دکتر فاطمه بزازان، دکتر حمید بهمن‌پور، جهان‌میر پیش‌بین، دکتر حسن تحصیلی، دکتر مهدی تکیه، دکتر محمد مهدی جهرمی، مرتضی چینی‌چیان، دکتر سید محمد حسینی، دکتر محمود ختائی، دکتر جعفر خیرخواهان، دکتر محسن رنانی، دکتر محمود دانشور کاخکی، دکتر عبدالحسین ساسان، دکتر محمد ستاری‌فر، دکتر بهرام سحابی، محمدتقی سیدصدر، دکتر هوشنگ شجری، دکتر پرستو شجری، دکتر مصطفی شریف، دکتر حسین صادقی، دکتر علی صادقی تهرانی، دکتر حسن طائی، دکتر عبداله طاهری، دکتر رضا عاصی، دکتر حسین عبده‌تبریزی، دکتر عباس عصاری، دکتر مصطفی عمادزاده، حسن غضنفری، دکتر عبدالرسول قاسمی، دکتر علی قنبری، دکتر زهرا کریمی، محمدولی کیانمهر، دکتر سیدابوالقاسم مرتضوی، سیدمحمدحسن مصطفوی، دکتر سید مهدی مصطفوی، حجت‌اله میرزائی، دکتر عبدالعلی منصف، دکتر علیرضا ناصری و دکتر بهروز هادی زنوز.

منبع: دنیای اقتصاد
      آخرین ویرایش توسط Sam1362؛ 2015/01/04, 14:05.
      [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• جم1
        عضو عادی
        • Dec 2013
        • 106

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
        با توجه به اینکه قیمت نفت پائین اومده و قراره که تا 25 دلار هم کنترل بشه طبیعتا قیمت گاز هم پائین خواهد آمد و شرکتهای مصرف کننده گاز از سوددهی خوبی در آینده برخوردار خواهند شد
        سلام مگر شرکت های مصرف کننده گاز مطابق نرخ جهانی گاز میخرند؟

نظر

• جم1
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 106

در اصل توسط رهگذار پست شده است View Post
          فروش بمپنا
          خرید رایان سایپا
          سلام. من سهامدار بمپنا هستم. خوشحال میشم اگر خبر یا علت خاصی باعث فروش شما شده بنده را هم مطلع کنید ممنونم

نظر

• alireza51
            عضو فعال
            • Feb 2013
            • 1205

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
            سلام. من سهامدار بمپنا هستم. خوشحال میشم اگر خبر یا علت خاصی باعث فروش شما شده بنده را هم مطلع کنید ممنونم
            دوباره برمی گردد، اگر تو سود رفتی، رد کن بره، فعلا دولت مطالبات رو نداره بده.

امروز چه کردید :
            امروز حق تقدم وتوکا را که دیروز 757 ریال گرفته بودم، 801 ریال واگذارکردم و مجددا درآخر وقت روی 754 ریال جایگزین کردم، اگر روی 1.66%- فردا هم رد کنم تازه یر به یر می شود و اگر 8+ شود چه می شود/:.grlim:./
            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• رهگذار
              عضو فعال
              • May 2011
              • 433

در اصل توسط جم1 پست شده است View Post
              نه عزیز خبر خاصی نبوده.فقط برای نوسانگیری بود که البته با ضرر فروختم.
              کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• ali8922
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 176

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                با سلام اینکه ناراحتی نداره ما 2 مرحله فرصت داریم تا به این دولت راستگو جواب خوبی هایش را بدهیم 1 انتخابات مجلس 2 انتخابات ریاست جمهوری طوری جوابش را می دهیم که هیچ موقع دیگه دوست نداشته باشد کاندید ریاست جمهوری شود از پشت خنجر زدن نا مردی می اوید باید جواب این کارهای خوب داده شود !! همه با هم جوابش را می دهیم نوشتن این جملات فقط برای سود رساندن ما سهام داران نیست بکله خیانت بسیار بزرگی در حق این سهام داران شده که نباید این حرکت زشت و ناپسند انجام میشد
                متاسفانه جناب اکبری ما ملتی با حافظه تاریخی بسیار ضعیف هستیم.کافیه یک ماه قبل از هرکدوم از انتخاباتی که گفتید شاخص را 2000 واحد مثبت کنند انوقت خود من(خودم را مثال میزنم به کسی برنخوره)با یه تی شرت که عکس کلید روش هست نفر اول صف رای خواهم بود.
                آخرین ویرایش توسط ali8922؛ 2015/01/04, 16:20.
                قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14639

خرید اولین پله بالاس
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                    خرید اولین پله بالاس
                    حرف پله زدین یاد پله های مادربزرگ افتادم /.:biggrinsmiley.:/
                    بازاری که کفش مشخص نیست خرید پله ای اشتباه هست
                    البته من فول سهم هستم

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

امروز موقع کار دائم پیش خودم اینو مرور می کردم که آیا میشه یک سهام،کالا ،شاخص یا هر چیزی که هست فقط بر پایه تکنیکال معامله بشه؟

بدون اینکه اون رو بشناسیم؟

بدون اینکه بدونیم چی هست چی نیست؟

بدون دنبال کردن هیچ خبری...

فقط یک نمودار و ابزارهای تکنیکال بزارن جلوت و بگن معامله کن

میشه؟

آیا تسلط بر شخصیت و تسلط کامل به تکنیکال میتونه مارو به موفقیت برسونه بدون اینکه بدونیم میخوایم چی رو معامله کنیم؟

این فکر از اونجایی به سرم زد که به یک بنده خدا تکنیکال رو از اول شروع کردم به یاد دادن و جالبه بدونید اون شخص در معامله بر روی : OIL ND100 S&P500 GOLD EUR/CAD موفق شد

براش مهم نبود این چیزی که معامله می کنه چیه فقط براش مهم بود اگر اینجا مثلا خط روندی هست پس طبق درسی که بهم دادن باید اینجا BUY یا SELL بزنم...

جالبه...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14639

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        حرف پله زدین یاد پله های مادربزرگ افتادم /.:biggrinsmiley.:/
                        بازاری که کفش مشخص نیست خرید پله ای اشتباه هست
                        البته من فول سهم هستم
                        حرف حساب زدی ولی من فردا در -5 حدود 5% بقیه که قراره بخرم رو میخرم میشه 10% از مقداری که برای بالاس در نظر گرفتم زیاد نیست و مهم نیست
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• sanaz200
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 296

با سلام و سپاس
                          روزهای بسیار کم رمقی را در بازار سرمایه شاهد هستیم. حجم و ارزش معاملات به شدت افت
                          کرده است و تغییرات قیمت پایانی در بسیاری از نمادها زیر یک درصد می باشد. اخبار مهم تاثیر
                          گذاری منتشر نشده است. در شرایط فعلی اخبار مثبت می تواند به راحتی چند روز جو مثبت
                          به بازار بدهد. امروز ارزش معاملات خرد زیر 100 میلیارد تومان یعنی حدود 90 میلیارد تومان
                          بود. شاخص کل هر روز به صورت فرسایشی و با تغییرات چند نماد افت می کند تا سهامداران
                          صبور همچنان منتظر روزهای خوش بازار سرمایه بمانند.
                          ابهامات سیاسی همچنان مهمترین متغییر تاثیرگذار می باشد و پس از آن شرایط اقتصادی و
                          رکود فعلی از مهمترین دلایل شرایط فعلی بازار می باشند. طیب نیا، وزیر اقتصاد اعلام کرده
                          که دولت عزم جدی برای حمایت و رفع مشکلات بازار دارد که شاید در روزهای آتی
                          اخباری از این حوزه به گوش برسد.
                          [FONT=tahoma][I][B][COLOR=#008000]سهام داری[/COLOR][/B][/I][/FONT] کنیم نه [I][B][COLOR=#ff0000]سهام بازی[/COLOR][/B][/I]

نظر

• hanny
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 395

دوستان خفناور چطوره ؟

نظر

• hector
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1764

* فردا دوشنبه 15 دی ماه مصادف است با افت 2000 واحدی شاخص که به یکشنبه سیاه در سال گذشته معروف شده است ، استارت ریزش بازار این روز بود و اهالی بازار که عادت به چنین رویدادی نداشتند ، رای به اصلاح قیمتی صنایع در حد 5 تا 10 درصد دادند که با گذشت یک سال از آن تاریخ این اصلاح قیمتی نه تنها معنای ریزش پیدا کرده که منجر به خروج بسیاری از معامله گران از بازار شده است ...

یکسال گذشت!!

نظر

• hamzeh
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 397

(مرقام)حرکت به سمت سقف کانال !
                                توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

در حال کار...
                                X