کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر روز روی حمایت هست دو رو قبل فروخته بودم 8 درصد سود کرده بودم ، ولی خرینگ خرریدم جاش و هنوز نخریده سود داده (اون کارمزد و مالیات رو پر کرد با خرید خودم)
خرینگو همین الان بفروشم با 15 دقیقه سهامداری سودش از 2 ماه سهامداری دتوزیع بیشتره
ای بابا. منم خسته شدم از این سهم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
با تشکر از دوستان وهمراهان فهیم و منسجم گروه آبادکه با استفاده از راهنمایی های ارزشمند Abad گرامی زمینه کسب سود مناسب فراهم شده است.
لذا از عزیزان خواهش می کنیم لطفا اجازه دهند تا همچنان Abad عزیز که مهمترین ویژگی شان پرهیز از حاشیه می باشد با تمرکز بربازار سهام مناسب جدیدرا معرفی کنند.
یقینا با گسترش فعالیت ها با تنوع رسانه ای قطعا با حمایت همه جانبه یاران انشااله سود مناسبی کسب خواهد شد.
زدن تشکر به منزله درخواست دوستان به ویژه Abad فرهیخته برای تشکیل گروهی با اهداف بالاتر می باشد.
نظر