امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    ​خوب ، تبریک ویژه به حضرات ، مخصوصا جناب طیب نیا.افت 417 واحدی بازار مبارک باشه ایشالا.ما که دیدمون میان مدته و هستیم در خدمت اسلام و مسلمین ولی اینجوری می خواستید اعتماد بازار را جلب کنید؟واقعا خسته نباشید و احسنت به اینهمه درایت و تدبیر!
    دوست عزیز یه زمانی من هم دیدم میان مدتی بود . ولی متوجه شدم سهامداری در بورس ایران یعنی از بین رفتن سرمایه
    بعد از تمدید مذاکرات در 3 آذر ، حداقل با ضرر 5% خارج میشدیم خیلی بهتر از الان هست که به 30 تا 40% رسیده
    بازار طوری شده که طرف فقط قصد خروج داره . قیمت هم دیگه مهم نیست .
    یکی از دوستان چندین ماه قبل از پایان دوره ریاست جمهوری ان یه حرفی زد که با آب طلا نوشتم . گفت ا ن دم رفتن نمیاد بازار را با pe پایین و قیمت های پایین تحویل ریاست جمهور بعدی بده . ( بازار رو داغ کردن و حسابی بالا بردن )
    حالا فکر میکنیم میبینم این روحانی هم احتمال خیلی زیاد از این شیوه برای رای جمع کردن دور بعد استفاده میکنه . ولی بازار را حسابی باید ذلیل کنه تا بتونه حسابی داغ کنه . ( روباه در مقابل این ها کم آورده )

نظر

• جم1
      عضو عادی
      • Dec 2013
      • 106

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      بازار یعنی عرضه و تقاضا...

یعنی یک توافق بین خریدار و فروشنده یک برگه سهام یا کالا یا هر جنس دیگری

حمایت از بازار = بدبختی سهامداران

بازار مثل یک بچه ای است که میخواد دوچرخه سواری یاد بگیره و شما اجازه نمیدید خودش بره جلو و یاد بگیره و هی براش از این چرخای کمکی میزارید یا از پشت هی نگهش میدارید نیفته

بزارید بی افته بزارید زخمی بشه درست میشه...

سلام. کاملا درسته. من فول سهم و اوراق اجاره هستم و تا امروز حدود 7% در ضررم ولی با این فرمایش شما کاملا موافقم. حمایت از بازار یعنی نابودی بازار
      این حرف را هم الان میزنم و هم پارسال که صحبت از تشکیل صندوق حمایت از بازار بود!

نظر

• hanny
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 395

​جناب لهرامی نظرت راجع به بانک حکمت مثبته؟
        سوال منم هست جسارتا

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
          دوست عزیز یه زمانی من هم دیدم میان مدتی بود . ولی متوجه شدم سهامداری در بورس ایران یعنی از بین رفتن سرمایه
          بعد از تمدید مذاکرات در 3 آذر ، حداقل با ضرر 5% خارج میشدیم خیلی بهتر از الان هست که به 30 تا 40% رسیده
          بازار طوری شده که طرف فقط قصد خروج داره . قیمت هم دیگه مهم نیست .
          یکی از دوستان چندین ماه قبل از پایان دوره ریاست جمهوری ان یه حرفی زد که با آب طلا نوشتم . گفت ا ن دم رفتن نمیاد بازار را با pe پایین و قیمت های پایین تحویل ریاست جمهور بعدی بده . ( بازار رو داغ کردن و حسابی بالا بردن )
          حالا فکر میکنیم میبینم این روحانی هم احتمال خیلی زیاد از این شیوه برای رای جمع کردن دور بعد استفاده میکنه . ولی بازار را حسابی باید ذلیل کنه تا بتونه حسابی داغ کنه . ( روباه در مقابل این ها کم آورده )
          سلام
          در مورد این خط شما با شما موفق نیستم.............سهامداری در بازار بر رونق به قول اساتید امریکای بهترین گذینه است..........................حالا میخواد بورس ایران باشه یا امریکا.............
          برعکس این موضع در بازار بی رونق.............................................. .نقد بودم بهترین گذینه است................
          البته شناخت چنین مواردی علم تکنیکی وبنیادی بسیار زیاد میخواهد..........وهمچنین بر این باور باید بود همیشه که تمام تحلیلهای فاند وتکنیکی بر مبنای مهم
          احتمالات قرار دارد.
          احتمال اینکه در موج3ازCاز4 بزرگ باشیم هست...........................گفتم احتمالا...فعلا باید دید که چی بیش میاد
          موفق باشید
          علی میرزایی93/10/15
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• تمام
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 14638

بازار فردا برگرده بنده تمام سهم میشم فقط نمیدنم فردا بازار برمیگرده یا نه!!
            خدا خواست و ما توانستیم
            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• mey
              عضو فعال
              • Oct 2014
              • 4440

بسوزه پدر طمع........از 6/27تا 10 روز پیش 38 تو سود بودیم.......امروز با 30 درصد سود کلا خارج شدم...........رنج منفی اخر وقت فلوله هم کار اینجانب بود....حلال کنید
              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                بسوزه پدر طمع........از 6/27تا 10 روز پیش 38 تو سود بودیم.......امروز با 30 درصد سود کلا خارج شدم...........رنج منفی اخر وقت فلوله هم کار اینجانب بود....حلال کنید
                فلوله چند ساله اصلا این اعداد را به خودش ندیده . شما چطور با 30% سود خارج شدی !!!!!!!

نظر

• mey
                  عضو فعال
                  • Oct 2014
                  • 4440

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                  فلوله چند ساله اصلا این اعداد را به خودش ندیده . شما چطور با 30% سود خارج شدی !!!!!!!
                  سود کجا بود......اتفاقا با ضرر از فلوله خارج شدم.....منظورم کل داستان بود............
                  پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

​جناب بهرامی نظرت راجع به بانک حکمت مثبته؟
                    سلام ببخشید دیر شد جواب دادن...

والا من هر چقدر چرخیدم تو این مفید تریدر پیدا نکردم حکمت رو...چی بگم دوست عزیز

4 روزم معامله شده و تکنیکال آنچنانی نداره...بنیادی باید بررسی بشه که اونم نمیدونم...شرمنده

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                      سود کجا بود......اتفاقا با ضرر از فلوله خارج شدم.....منظورم کل داستان بود............
                      کف فلوله در تاریخ بورس 110 بوده . حدود 9 سال پیش
                      این سهم حتی در 3 سال گذشته هم 135 را به خودش ندیده . عاقبت سهامداری در بورس هست
                      هر کسی امسال نوسان گرفت تونست دوزار سود کنه . هر کسی هم سهامداری کرد چیزی جز ضرر 30 تا 60 % چیزی نصیبش نشد
                      سهامداری برای کشورهای توسعه یافته که ثبات اقتصادی داره . نه کشوری که هر روزش با روز بعدش فرق داره و روز به روز بدبخت تر

نظر

• سلطان بورس
                        كاربر فعال
                        • Aug 2011
                        • 3373

بعضی از دوستان الان ممکنه مخالف حرف من باشن که در سهام های بنیادی سهام داری کنی سود میکنه
                        وجدانا از اول سال بین سهم سود ده با زیان ده فرقی بوده !!!!
                        تازه صنایع زیان ده امسال رشد خیلی بیشتری به نسبت کف از سهام های سود ده داشتن !!!!
                        خود من اول سال رفتم ثباغ خریدم 300 با pe 5 . بعد از 10 ماه امروز سهم بوده 220 ( 50 تومان در مجمع تقسیم کرده که قراره برج 5 سال دیگه سود بده ). ( سقف این سهم برج 10 پارسال بوده 530 . بنیادی عالی . سود پیش بینی را ساخته . و ...... )
                        مثلا در همین گروه یه سهمی هم مثل ثنوسا از 250 میشه 1150( با زیان 150 تومانی ) . ثاباد از 170 میشه 550 ( با سود 22 تومانی )
                        فقط یک مثال زدم که این رو بگم که همین امسال سهام های بنیادی افت بیشتری داشتن

نظر

• ahmoeini
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2562

سلام
                          صبح بخیر
                          امیدوارم روز خوبی داشته باشید
                          اگه امروز دیگه مثبت نشه
                          احتمالا شاید یه روز از روزهای آینده مثبت بشه

نظر

• ahmoeini
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2562

مثل اینکه امروز قراره حمایت بشه
                            ولی جنگ میشه
                            بین دسته حمایت کننده و گروه خراب کننده
                            آخرین ویرایش توسط ahmoeini؛ 2015/01/06, 09:05.

نظر

• رهگذار
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 433

خرید حق وتوکا
                              کلیه نظراتم شخصی است.

نظر

• ahmoeini
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2562

یه نامه بنویسیم همه امضا کنیم بگیم کسی از بورس حمایت نکنه

نظر

در حال کار...
                                X