امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ذوالقرنین
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 273

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
    درود دوستان

عملکرد من در این رشد بازار افتضاح بود.(از این لحاظ که مطابق پلن بود خوب بودم، منتها به دستاوردی ختم نشد!!)
    در واقع فقط سهام دلاری رشد خوبی کردند. چند روز پیش لایو ولید هلالات رو میدیم میگفت من تا حالا ندیدم بازار این قدر بنیادی و گزارش محور کار کنه!! واقعا درست میگفت. ملت فقط سهام دلاری و DPS محور رو خوب میخرن.

از این لحظات که مستاصل شده ایم من تو بازار زیاد داشتم و میدونم این هم آخرین بار نخواهد بود.بهرحال من حس بدی به عملکرد خودم دارم.
    یه چند ماهی باید برم تو غار خودم و ببینم چرا عملکردم اینطور شده و باید چکار کنم.

همگی موفق باشید و بدرود
    دقیقا عاقلی بازار تو این سیستم جای تعجب است ... من هم فریز بودم تو این رشد خودم هنگ هنگم آخه چرا ؟ سهمی که امروز میخری صف خریده فردا سل میکنه و سهمی که حدس نمی زنی صف میشه و بالعکس

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
      درود دوستان

عملکرد من در این رشد بازار افتضاح بود.(از این لحاظ که مطابق پلن بود خوب بودم، منتها به دستاوردی ختم نشد!!)
      در واقع فقط سهام دلاری رشد خوبی کردند. چند روز پیش لایو ولید هلالات رو میدیم میگفت من تا حالا ندیدم بازار این قدر بنیادی و گزارش محور کار کنه!! واقعا درست میگفت. ملت فقط سهام دلاری و DPS محور رو خوب میخرن.

از این لحظات که مستاصل شده ایم من تو بازار زیاد داشتم و میدونم این هم آخرین بار نخواهد بود.بهرحال من حس بدی به عملکرد خودم دارم.
      یه چند ماهی باید برم تو غار خودم و ببینم چرا عملکردم اینطور شده و باید چکار کنم.

همگی موفق باشید و بدرود
      درود

من هم تو رشد فعلی بازار عقب افتادم. سهامی داشتم که رشد خوبی داشتن و من همراه نشدم. با اونایی که همراه شدم در حال در جا زدن و فقط دلم به کمنگنز خوش است که اون هم معلوم نیست روزهای بعد چگونه خواهد بود.

حقیقتش زورم میاد سهامی که الان رو بورس هستند و از کف خوب بالا اومدن بخرم و همین که میترسم با یک بخشنامه همه اون سودها غیب شود و رو دستم باد کند!

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

آیا دولت بعدی که آه در بساط ندارد دست درازی به شرکت های فعلی که حاشیه سود های تاریخی دارند نمیکند؟ سابقه اش داشتیم.

نمیخوام بگم این اتفاق خواهد افتاد ولی خب ترسش با من هست.

نظر

• توپ4گوش
          ستاره دار (1)
          • Nov 2020
          • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
          فروش مقداری نوری هفتمین مجمع موفق نقدی امسال با نوری رفتم!!
          سهم نازنینی هست پول لازم شدم برای خریدهای دیگه

بعد از این پست که اعلام کردم هفتمین مجمع امسال را رفته ام یه پست دیگه هم نوشتم که یازدهمین مجمع موفق امسال را رفته ام!!

بعد از نوری با فملی شخارک شلرد و.....بمجمع رفتیم بارها هم نوشتیم بازار فعلا بکام سهام بنیادی و مجامع دار هست

حتما نباید هلالات بیاد بگه تک تک مجامعی هم که رفتم اعلام ورود کردم در مبحثش و در کف قیمت نوشتیم

هلالات هم الان که معما حل شده گفته که بازار اینطوری هست شرط میبندم نمیتونه مثل ما مستند ثابت کند که در کدام سهم کف خریده و رفته مجمع!!

اول که عرض کنم خیلی متاسفم که برخی دوستان نتوانسته اند که بازدهی معقولی کسب کنند و البته اینطور هم نبوده که بنده خودم اصلا زیان نکرده باشم چون اتفاقا در یک سهم وسلرستا با 10درصد زیان نصف انرا فروختم بقیش رو دارم که خداروشکر نمادش تعلیق شد انشالله که برنگردد

اما علت راضی بودن از بازار منهای شناخت جهت ان و انتخاب نوع سهم شلوغ بودن سبد بوده است

این مسئله نیز باز به دوستان عرض کرده بودم که نمیدونم چرا امسال سبد شلوغ بازدهی بیشتری خواهد داد!!!
          سبد من رسیده به 8الا10سهم!!

همین شلوغ بودن سبد باعث شد که با سهامم اگر یکی دو روز متعادل و منفی بود دوام بیارم و با بقیه سبد سرگرم باشم

برخی سهام حداکثر 20درصد سبد بوده برخی 5 درصد سبد و گاهی اوقات نیز برای خرید سهم جدید از یکی دوتا نماد سرشکن میکردم برای خرید یه سهم دیگه

در عمر بورسی ام نیز سابقه نداشته سبد 10سهمی

ابتدا فکر میکردم بخاطر این هست که شناخت دارم از نمادها و سیگنال زیاد میگیرم واسه این هست

اما اینا نبوده گویا اقتضای این بازار اینطوری بوده چون لیدر خاصی نداشته صنعت پیشرو نداشته جز نمادهای مجامع دار ووووو چون سهام باید 10روز صبر میکردی پس از خرید !! تا بعدش یکی دوتا مثبت بخورد و این صبر فقط باداشتن سبد شلوغ میسر بوده!!
          ترس از ریزش دوباره بازار و قفل شدن سرمایه در یکی دو نماد بوده که با این انتخاب 10سهمی سرمایه سریع نقد میشده!!!

صدبار هم که البته عرض شده نباید سراغ سهام گمنام و باحجم معاملات پایین و پی به ای بالا رفت

فقط یه نکته دیگه هم بگم دوستان ما نمیتوانیم از برخی سهام و صنایع سود بگیریم!! کلا هر تریدری میتونه همینطور فکری داشته باشد که باید به ان عمل کند من خودم از برخی سهام و صنایع نمیتونم سود بگیرم همین پیش فرض کافیه که دیگه حتی سراغ انها نیز نرویم واقعا برخی سهام و صنعتها هسصتند که بما سواری نمیدهند خب نباید برویم سراغ انها دیگه!!!

این تجربه ها را من به اشتراک میگذارم انشالله که مفید باشد بروید خیرش رو ببینید!!!
          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/07/31, 13:46.
          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• Samk
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 447

خريد كمي شغدير و فولاد......
            اميد وإرم فولاد مجمع خوبي داشته باشد.....

نظر

• سهامدار 67
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 3441

سلام دوستان...@};-@};-

یه توصیه برادرانه به معامله گران این تالار... البته ادعایی ندارم اما دوست دارم تجربه ها و داشته های اندک معامله گری خودم رو با دوستان به اشتراک بزارم:

اول اینکه چیکار کنیم آستانه صبرمان رو بدترین بازارها ببریم بالاتر!! پاسخ این سئوال در عین حالیکه ساده هستش اما بسیار بسیار کاربردی هستش به نظرم! پاسخ این هست که تحت هیچ شرایطی تک سهم نشویم! با تک سهم شدن در بازار منفی آستانه صبرمان به شدت شکننده و متزلزل خواهد شد و با چند روز منفی خوردن پی در پی آستانه صبرمان براحتی بشکنه! حالا این وسط سهم شما میخواد طلا هم باشه! دیگه فرقی نمیکنه و زمانیکه صبرمان از کف رفت! اونوقت براحتی آب خوردن چوب حراج به مال خود میزنیم! پس نکته ایمنی اول: هیچوقت تک سهم نشویم چون مساویست با خودکشی.

توصیه دومم رو در قالب یک سئوال مطرح خواهم کرد هر چند این سئوال رو قبلآ یادمه تو همین تالار بارها از دوستان پرسیده بودم اما پاسخی نیافتم!

سئوال: چه کنیم که آستانه صبر خودمان را در این بازار بالا ببریم!!

پاسخ این سئوال هم ساده هستش به نظرم! با تنوع بخشی به سبدمان یقینآ آستانه صبرمان در تک تک سهمهای سبدمان بالا خواهد رفت برای مثال شخصی با سرمایه یک صد میلیون تومان با یک سبد 10 سهمی یقینآ از شخصی با همین میزان سرمایه ولی تک سهم شدن تنها روی یک سهم به مراتب بالاتر خواهد بود و همچنین فرد دیگری با همین مبلغ سرمایه و با یک سبد 40 سهمی نیز از دو فرد مذکور نیز بلطبع صبورتر خواهد بود و... الی آخر برای مثال بنده خودم سهمایی مانند ثپردیس و یا لکما و یا پلاسک رو در سبد خود از قبل داشته و در این سهما شاید به میزان بیش از 50درصد متضرر شده ام! اما هیچوقت از این سهمها خروج نزده و بلعکس بر تعداد این سهمها در سبد خود افزوده ام البته با قیمت بسیار پایینتر از خریدهای قبلیم ... چرا!! چون اعتقادم همیشه بر این بوده که بازارگردانهای هر سهم و هر نمادی همیشه در کمین خسته کردن فرسایشی دیکر سهامداران نشسته و در فرصت مناسب سهم را براحتی حرکت خواهد داد! یک نمونه بارز این ادعا را میتوان در معاملات اخیر نمادهایی مانند قشرین _ بوعلی _ شگویا _ داسوه و بعضی دیگر از این قبیل سهمها مشاهده کرد...نظر شخصی
              آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/07/31, 14:37.

نظر

• Arian02
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1711

درسته تعداد بالای سهم طبق گفته دوستان مزایای خودشو داره که فرمودن ولی ایراد تعداد بالای سهم اینکه اگر سود خوبی هم گرفته بشه چون درصدش در سبد کم هست چیز دندون گیری نمیشه مثلا با 10 درصد سبد سود 100درصدی واقعا انچنان به چشم نمیاد تو کل پرتفو
                ضمن اینکه وقت خیلی زیادی میخواد برای تحلیل و بررسی همه جانبه و زیر نظر داشتن همیشگی سهام سبد
                از طرفی در مواقع حساس نمیشه به راحتی عکس العمل مناسب رو داشت مثلا برای خروج کامل از بازار و نقد شدن به موقع
                در عوض تک سهم بودن مساویه با ریسک زیاد و نداشتن آرامش معاملاتی ولی سود بیشتر نسبت به کلیت بازار در زمان یکسان
                تک سهمی تو بازاری مثل بازار امروز که اعصاب و روان من رو ریخت بهم ریسک زیاد و ایرادات خودشو داره
                من معمولا تک سهم هستم یا در صورت دو یا سه سهم داشتن درصدش خیلی بیشتره از دو تای دیگه
                تعداد سهم زیاد برای شرایط بازار دو ماه اخیر مناسب بوده که ما الان بهش رسیدیم متاسفانه و نتونستیم سود قابل توجهی رو بگیریم از بازار مثبت دو ماه اخیر منتها قرار نیست همیشه جواب بده
                درکل به این نتیجه رسیدم که بهترین کار داشتن 3 سهمه با 80 درصد سبد برای دو سهم با درصد مساوی و 20 درصد برای سهم سوم که استانه صبر رو با توجه به گفته دوستان بالا ببره و همچنین مزایایی که گفتن رو داشته باشه و از طرفی معایبشم کمتر از تعداد سهم بالا باشه بدون اورده از بیرون بورس هم بشه در صورت نیاز میانگین کم کرد
                آخرین ویرایش توسط Arian02؛ 2021/07/31, 15:08.

نظر

• bikaraneh
                  عضو فعال
                  • Sep 2014
                  • 638

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                  درسته تعداد بالای سهم طبق گفته دوستان مزایای خودشو داره که فرمودن ولی ایراد تعداد بالای سهم اینکه اگر سود خوبی هم گرفته بشه چون درصدش در سبد کم هست چیز دندون گیری نمیشه مثلا با 10 درصد سبد سود 100درصدی واقعا انچنان به چشم نمیاد تو کل پرتفو
                  ضمن اینکه وقت خیلی زیادی میخواد برای تحلیل و بررسی همه جانبه و زیر نظر داشتن همیشگی سهام سبد
                  از طرفی در مواقع حساس نمیشه به راحتی عکس العمل مناسب رو داشت مثلا برای خروج کامل از بازار و نقد شدن به موقع
                  در عوض تک سهم بودن مساویه با ریسک زیاد و نداشتن آرامش معاملاتی ولی سود بیشتر نسبت به کلیت بازار در زمان یکسان
                  تک سهمی تو بازاری مثل بازار امروز که اعصاب و روان من رو ریخت بهم ریسک زیاد و ایرادات خودشو داره
                  من معمولا تک سهم هستم یا در صورت دو یا سه سهم داشتن درصدش خیلی بیشتره از دو تای دیگه
                  تعداد سهم زیاد برای شرایط بازار دو ماه اخیر مناسب بوده که ما الان بهش رسیدیم متاسفانه و نتونستیم سود قابل توجهی رو بگیریم از بازار مثبت دو ماه اخیر منتها قرار نیست همیشه جواب بده
                  درکل به این نتیجه رسیدم که بهترین کار داشتن 3 سهمه با 80 درصد سبد برای دو سهم با درصد مساوی و 20 درصد برای سهم سوم که استانه صبر رو با توجه به گفته دوستان بالا ببره و همچنین مزایایی که گفتن رو داشته باشه و از طرفی معایبشم کمتر از تعداد سهم بالا باشه بدون اورده از بیرون بورس هم بشه در صورت نیاز میانگین کم کرد
                  درود
                  آقا سامان، خانه صدایت میزند!
                  ارادت
                  دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                  ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• کیمیاگر
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 298

از دید من هم سه و نهایت چهار سهم بهترین حالت هست برای سبد + یک قسمت نقدینگی آزاد برای خرید روی منفی های احتمالی. درواقع مثلا در حالت چهار سهمی، کل سرمایه باید تقسیم بر پنج بشود.

واقعیتش اینه که دوستان نباید خودشان رو سرزنش کنند. یک اتفاقاتی خارج از قاعده روی بعضی سهام میافتد، که هیچ عقل سلیمی پیش بینی اش را نمیکند.
                    روزهایی که مثبت اند جوری مثبت اند که میگویی از فردا سهم قفل در صف خرید خواهد بود، اما ناگهان می بینی فردا تا 5- هم میبرندش.
                    انگار مصوبه آمده باشد که هیچ سهمی دو روز پی در پی نباید روی 5+ معامله شود!

از کنترل های حقوقی ها و بازار گردان ها نباید غافل شد.
                    و همچنین از معاملات الگوریتی که بلای جان بازار شده اند...

اگر دقت کنید، از این دست معاملات زیاد داریم که مثلا در سهمی که پایانی منفی دارد سهم در 3+% معامله میشود. بعد از مدتی پایانی اندکی از صفر بالا میرود. ناگهان روند معاملات به طور عجیبی برعکس میشود و حالا که پایانی اندکی مثبت شده است سهم مثلا روی 2-% معامله میشود و دوباره پایانی را پایین میاورد. (کفر آدم از اتلاف این وقتی که گذاشته است در میاید) . بالا و پایین رفتن هایی که نرمال نیستند و برخلاف روند عادی عرضه و تقاضای روی سهم اند. این دست معاملاتِ "موج شکن"، احتمالا به علت معاملات الگوریتمی هستند...

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4101

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
                      سلام دوستان...@};-@};-

یه توصیه برادرانه به معامله گران این تالار... البته ادعایی ندارم اما دوست دارم تجربه ها و داشته های اندک معامله گری خودم رو با دوستان به اشتراک بزارم:

اول اینکه چیکار کنیم آستانه صبرمان رو بدترین بازارها ببریم بالاتر
                      !! پاسخ این سئوال در عین حالیکه ساده هستش اما بسیار بسیار کاربردی هستش به نظرم! پاسخ این هست که تحت هیچ شرایطی تک سهم نشویم! با تک سهم شدن در بازار منفی آستانه صبرمان به شدت شکننده و متزلزل خواهد شد و با چند روز منفی خوردن پی در پی آستانه صبرمان براحتی بشکنه! حالا این وسط سهم شما میخواد طلا هم باشه! دیگه فرقی نمیکنه و زمانیکه صبرمان از کف رفت! اونوقت براحتی آب خوردن چوب حراج به مال خود میزنیم! پس نکته ایمنی اول: هیچوقت تک سهم نشویم چون مساویست با خودکشی.

توصیه دومم رو در قالب یک سئوال مطرح خواهم کرد هر چند این سئوال رو قبلآ یادمه تو همین تالار بارها از دوستان پرسیده بودم اما پاسخی نیافتم!

سئوال: چه کنیم که آستانه صبر خودمان را در این بازار بالا ببریم!!

پاسخ این سئوال هم ساده هستش به نظرم! با تنوع بخشی به سبدمان یقینآ آستانه صبرمان در تک تک سهمهای سبدمان بالا خواهد رفت برای مثال شخصی با سرمایه یک صد میلیون تومان با یک سبد 10 سهمی یقینآ از شخصی با همین میزان سرمایه ولی تک سهم شدن تنها روی یک سهم به مراتب بالاتر خواهد بود و همچنین فرد دیگری با همین مبلغ سرمایه و با یک سبد 40 سهمی نیز از دو فرد مذکور نیز بلطبع صبورتر خواهد بود و... الی آخر برای مثال بنده خودم سهمایی مانند ثپردیس و یا لکما و یا پلاسک رو در سبد خود از قبل داشته و در این سهما شاید به میزان بیش از 50درصد متضرر شده ام! اما هیچوقت از این سهمها خروج نزده و بلعکس بر تعداد این سهمها در سبد خود افزوده ام البته با قیمت بسیار پایینتر از خریدهای قبلیم ... چرا!! چون اعتقادم همیشه بر این بوده که بازارگردانهای هر سهم و هر نمادی همیشه در کمین خسته کردن فرسایشی دیکر سهامداران نشسته و در فرصت مناسب سهم را براحتی حرکت خواهد داد! یک نمونه بارز این ادعا را میتوان در معاملات اخیر نمادهایی مانند قشرین _ بوعلی _ شگویا _ داسوه و بعضی دیگر از این قبیل سهمها مشاهده کرد...نظر شخصی
                      نقدی بر نظرات شما گرامی
                      صبر در بورس همیشه جوابگو نیست اونم رو هر سهمی
                      فروختن یه سری ات و اشغال در این بازار که بخشیش هنوزم در حال کف زدن هستند ، همواره چوب حراج زدن نیست و برعکس برخی مواقع یا بیشتر مواقع یه هنر است و چوب حراج نزدن به سرمایه ای است که 1 هزاریش در این کشور زیر پای فیل لست

از 6 ماه پیش و مواردی که الان 30 تا 50 درصد سهامدارانش را متضرر کرده اند ، عده کثیری همینو میگفتند که چوب حراج نزنیم و گوهر گرانبهای خود را نگه داری کنیم و دو دستی بچسبیم و از اینجور خیالات واهی ولی حاصل چه شد . فرو رفتن بیشتر در منجلاب این کازینوی واقعی
                      البته با تک سهم نشدن موافقم و انچه در این مورد گفتید و تنوع بخشی هم راهکار خیلی بهتی است تا تک سهمی

ولی اینم راهکار دقیقی نیست . بستگی داره سبد و تنوع شما در چه صنایعی و چه گروه هائی باشد
                      مشکل اصلی این بازار و ما سهامداران اینه که نمیدونم چه خوبی برامون دیدند نه کوتاه مدتش را میتونیم حدس بزنیم و نه بلند مدتش را
                      چه کسی فکرشو میکرد با 2 درصدی کردن و قفل کردن سهام بصورت کاملا تعمدی و دستوری این بلا را بر سر بخش بزرگی از بازار بیارند و چه کسی فکرشو میکرد روزی برسد که بخش بزرگی به قیمت های 1 سال تا یک سال و نیم پیش برگردند و شاخص زیر 500 هزار واحد

من موثق میدونم که در بسیاری از نمادها دستور داده شده بود به حقوقی ها که قفل سهام باز نشود . این موثق است . شما اینارو چطور باید حدس بزنی
                      خب فرمودید در برخی نمادها 50% متضرر شدید و نفروختید . ایا این هنر است ؟
                      افزودن در بساری از موارد ، عملی دقیقا خلاف ان چیزی است که باید انجام داد . خیلی از این اشغلاها را باید در پله دوم فروخت و خارج شد نه هی اضافه کرد . البته این موضوع در ماه های قبل بیشتر صدق میکرد و الان دیگه شاید کمی دیر باشد

افزودن پله پله تا 5 و 6 پله به سبد از یک سهم که اشکارا در روند نزولی است راهکار است ؟ وقتی جنایت در حال وقوع است و مشخص است که فلان سهم را تا خوب نچلونند رهاش نمیکنند و تابلو و روند و معاملات و همه چیز داره اینو به ما میفهمونه چرا باید به جای فروختن مدام افزود ؟

در 1 سال گذشته با همین مدل خوش بینی و شعارها چه بسیاری که پول خود را ریختند در گونی و گذاشتند داخل قفس و غافل از اینکه درب قفس باز است ، هر روز و هر هفته عده ای امدند و دسته ای از پول را کش رفتند و رفتند و طرف هم روز بعد با اینکه می دید حجم پول داخل گونی کم شده ولی دربش را باز نکرد و ببینه چه بلائی دارند سرش میارند و خوش خیال بود که نه پولا سر جاش است و یه روز دید ای دل غافل

4 پله در منفی هی اضافه و اضافه ... بعد هم بشینیم تا یه روزی سر به سر بشیم !!!
                      بوعلی و شگویا و داسوه که مثال زدید از بحث خارج است اینها حقشون بود برگردند ولی بخش بزرگی از این بازار مکاره خدائیش نیک که بنگری ارزش هدر دادن پول ندارند . فعلا این واقعیت تلخ را داریم مشاهده میکنیم و کاریش هم نمیشه کرد

خود جناب عالی از خرید فروش هائی که اعلام میکنی مشخصه هیچی گیرت نمیاد . اینجا سود و اونجا دوبله ضرر . اخه این چه کاریه

4 روز است دلار سفت کرده خبر از بازار خودرو و مسکن دارید ؟ دوباره التهاب افتاده در بازارها ، از ماه ها پیش این سوال برام رو مخ بود و الان بیشتر و هنوزم نمیدونم چرا باید من و شما و دیگر دوستان پول بدیم عدد هائی بخریم به اسم خرید سهام که روز بعد و روزهای بعدی اون عدد بیاد پائین تر و بخشی از پولمون بره هوا و مشخص هم نباشه کی برگرده سرجاش . اخه چرا ؟ وقتی هر بار میری فروشگاه باید اجناس را گران تر از 2 هفته قبل بخری ، فلسفه پول هدر دادن در این دزد خانه را من نمیفهمم

با همین تفکرات سهام ارزشمند و بچسب بهش و چوب حراج نزن خیلی ها در 1 سال اخیر به فنا رفتند و خاطرات تلخی براشون باقی می ماند که تا روز اخر عمرشون و قبل از الزایمر گرفتن محال است فراموش کنند
                      مافیا همین تفکرات را میخواد . بجسب بهش و هی بخر و بخر تا پدرتو در بیارم که کردند

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

حالا که بحث تجربه و درد دل شد
                        من تو ریزش پارسال خوب عمل کردم یعنی فقط 30 درصد اومدم پایین
                        ولی بعد عید درحالی که بازار نوسان داد و شاخص بالا اومد من پایین تر رفتم

در کل به دو اصل رسیدم
                        یک هیچ وقت سهم بی پدر مادر رو سنگین نخرم سهمی که بنیاد نداره و حجم پایینی معامله میشه دیگه چه برسه به بازار پایه که خط قرمز شده برام مگر حجم خیلی پایین
                        دو پرهیز از دید کوتاه مدت و نوسان زیر 7 8 درصد اینم مگر با حجم پایین

چند وقت پیش یکی از اساتید که قبولش دارم میگفت نوسان برای کسی خوبه که شرایط ارامی داره و به اعصاب و روانش مسلطه که همچین ادمی نیست یا کم یابه

تو این ریزش و رشد اخیر پارسال دیدیم که سهام بنیادی کمترین اصلاح رو داشتن و زودتر از بقیه از سقف رد کردن مثل کچاد ، شفن و .....
                        من خودم دیگه تصمیم گرفتم زیاد پای سیستم نشینم مگر برای تفریح با حجم پایین تو تایم نیم ساعته نوسان بگیرم
                        نمونه بارزش سبد یکی از اشناها رو فملی خریدم نزدیک 1200 خودم فروختم یکم بالاتر ولی اون الان از ده درصد رد کرده چون سبدشو باز نکرده بودم چند وقت ولی خودم با نوسان سودشو با 5 درصد دیگه رو پس دادم

نهایت این توصیه رو دارم سهم پربنیاد رو در جای تکنیکی خوب بخریم و با رعایت حد ضرر سرسخت بهش زمان بدیم
                        دارم میببینم یکی از دوستان رو سهم بنیادی میخره و سودش خیلی بیشتر از من بوده

به نظرم نون نوسان در مقابل سهامداری سهم بنیادی ناچیزه یا حداقل کمتره
                        البته تکنیکال خیلی کمک میکنه در تعیین هدف میانمدت و بلند مدت

اینا شاید به نظر ساده و تکراری میاد ولی برای من تجربه گرانبها و تلخی بوده امیدوارم دوستانی که اول این راه هستند استفاده کنند
                        impulsive_wave

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4101

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post
                          حالا که بحث تجربه و درد دل شد
                          من تو ریزش پارسال خوب عمل کردم یعنی فقط 30 درصد اومدم پایین
                          ولی بعد عید درحالی که بازار نوسان داد و شاخص بالا اومد من پایین تر رفتم

در کل به دو اصل رسیدم
                          یک هیچ وقت سهم بی پدر مادر رو سنگین نخرم سهمی که بنیاد نداره و حجم پایینی معامله میشه دیگه چه برسه به بازار پایه که خط قرمز شده برام مگر حجم خیلی پایین
                          دو پرهیز از دید کوتاه مدت و نوسان زیر 7 8 درصد اینم مگر با حجم پایین

اینا شاید به نظر ساده و تکراری میاد ولی برای من تجربه گرانبها و تلخی بوده امیدوارم دوستانی که اول این راه هستند استفاده کنند
                          منم همینطور و البته پارسال تا 20 اذر 99 که شاخص اومد 1540 ، من 1 ریال از دست نداده بودم . البته تا 20% زیر هم رفته بودم زیر ولی 20 اذر برگشتم سر جام و عالی عمل کرده بودم در حالی که کامل هم در بازار بودم و هیچ خروج پولی نداشتم
                          ولی ای دل غافل الان 35% زیان هستم ( کاهش سود از سقف مرداد سال قبل )
                          دلائل هم یکیش قفل شدن در یک مورد و 27% زیان و بازم خریدن در دو مرحله دیگر از همون اشغال و فروختن زود هنگاهش و بازم زیان
                          دوم اینکه اصلا فکرشو نمیکردم بخش بزرگی از بازار اینطور قفل شود و غیر قفلی ها را خریدیدم و باز رفتم پائین
                          سوم ، در بخش اندکی از سبد همین تفکر پوچ بچسب بهش را پیشه کردم و شد ضرر

چهارم ، در برگشت 2 ماه گذشته بنیادی ها را خریدم ولی زود فروختم . دلیلش هم این بود که بازی زیاد داشتند . متاسفانه بازی در بالا پائین شدن ها بسیار است و شاید من انتظار داشتم برگشت ها شارپ باشد تا بتونم خودمو مجاب به نگهداری کنم ولی رشد بنیادی ها غیر منتظره و شل ن و سفت کن بود
                          در ضمن فکر نمیکردم فقط بنیادی ها اینطور رشد کنند و بقیه ول معطل

در واقع برعکس شد . رو یه سری که نباید بمونیم تا حدودی موندیم و حاصل شد ضرر ، منظورم سهم قفلی نیست . ( قفلی یکباره و غافلگیر کننده بود و بعد از خرید فقط 2 روز فرصت فروش تا قبل از قفل بود ) رو اونائی که باید صبر میکردیم نکردیم ولی خب اگر میدونستیم اینجا چه باید بکنیم که الان پولمون 1000 برابر بود . همین ندانستن ها و چاشنی بالای قمار بورس ایران است که همه تاسف ها را ببار میاره و بورس ایران بدون رانت برای من و شما ، نباید همراه با سرزنش باشد

حالا جالب اینجاست که 20 اذر سال قبل با شاخص 1540 من هیچ زیانی نداشتم ولی الان با شاخص 1350 در زیان 35% هستم . 1% هم فکر نمیکردم در اوج ریزش و هیجان منفی بازار من بتونم سرمایه را حفظ کنم ولی 7 ماه بعد وارد زیان شوم
                          اینه که باید گفت این شاخص قلابی هیچ گاه معرف سود و زیان کسی نیست و متاسفانه این شاخص لعنتی شده معیار حکومت برای جولان دادن و اسم در کردن که شاخص فلان شد و امروز چقدر تمبونش را کشید بالا ، ... لق سهامدار که ارزش سبد سهامش با شاخص همراه بشو یا نشود
                          در صورتی که فلان سهم و فلان سهم که کم هم نیستند و چند صد تائی هم هستند مطابق با شاخص 400 و زیر 400 هزار هستند . شاخص محترم هم 1350 تشریف داره و بر ای کسانی که نتونند مطابق با شاخص بیاند بالا این اعداد شاخص خیلی رو مخه

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4101

حالا که این مباحث در این تاپیک مطرح شد همینجا ادامه بدم
                            همگان دانیم بورس و فرابورس دو سهم خاص هستند که هر وقت عشقشون بکشه بزنند زیرش همچین میزنند که جاش لبو میشه و لذت هم میبرند
                            ایا اگر سهمی دیگر میرفت افزایش سرمایه و اوردر در 32% مثبت برای بازگشائی میچیدند براش ناظرررررررر تائید میکرد ؟ به هیچ وجه ، ولی اینو تائید کردند و همچنان هم در حال زدن زیرش هستند در حالی که بورس و فرابورس هر دو امسال تعدیل منفی دارند

شازده دومی که بورس باشه هم تو راهه . 65% از کف اومده بالا و رفته افزایش سرمایه ، یه مثبت سنگین در بازگشائی و تائید و ادامه ماجرا که در کل میشه بیش از 100% رشد . بخشی دیگر از بازار هم همچنان در حال کف های جدید و ریزش تا ناکجا اباد تا سهامداراش خوب کف کنند

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                              خرید پترول در 945تومان و لذت بردن از معاملات نیروگاهی بکهنوج ونیرو و....بقیه سهام سبد
                              پترول بعد از خرید تا چندین روز همین قیمت و حتی پایینتر هم میدادند الان صف خرید 80میلیونی در 997تومان!! خدا با صابرین است البته اگر انتخاب درست کرده باشیم!! وگرنه لگد شیطان در انتظار است!!

بعد بکهنوج و ونیرو نیز هنوز نرفته اند در سود حد زیان نیز فعال نکرده اند که باید صبر کرد حدزیان فعال شد فروش نشد صعود!!

و این صبوریها بیشتر مدیون تعداد سهام 8الا 10سهمی سبد حاصل شده است
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3441

سلام دوستان...@};-@};-

به عقیده من هیچ سهمی توی این بازار آت و آشغال نیست! شاید مهمترین تبحر ما باید در ورود و خروج نقاط و قیمتهای مناسب باشه! نه اینکه انتخاب سهم واسه ما ملاک و معیار باشه! هر سهمی در زمان لازم و به وقتش بازی خودش رو داره. و کسی که اخابر2000 تومانی و یا شگویای 3000 تومانی میخره بلطبع فرق میکنه با کسی که همین سهمها رو تو قیمتهای 700 تومان و 800 تومان میخره! ما اگه بتوانیم اول از هر چیز آستانه صبرمان رو بالا ببریم! یقینآ خوهیم تواست بازدهی لازم را از این بازار کسب کنیم! برای مثال برای من که سبدم متنوع و 60 سهم رو در خودش جا داره! سهمهای ثپردیس و لکما و پلاسک رو که فقط 6درصد از وزن سبدم رو تشکیل میدهند! براحتی می توانم تا زمان کسب بازدهی از این سهمهای به قول دوستان آشغال صبر کرده و زیاد نگران افت بیشتر این سهمها نباشم! تا اینکه کسی روی هریک از این سهمها تک سهم و یا درصد زیادی از سبدش رو به این سهمهای به اصطلاح آشغال اختصاص بدهد! من تمام حرفم اینه که یکی از راههای بالا بردن آستانه صبرمان همین تنوع بخشی به سبدمان هستش وقتی 50درصد سهمهای بازار رو تو دل سبدمان داشته باشیم! دیگه واسه سهمهای هنوز رشد نکرده مان غمی نداریم!... نظر شخصی
                                آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/08/01, 08:35.

نظر

در حال کار...
                                X