امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alireza51
    عضو فعال
    • Feb 2013
    • 1205

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post
    دوستان اصلا نمیخوام این حرف رو بزنم اما با توجه به اینکه بنده تازه تکنیکال رو شروع کردم، هرچی به نمودار شاخص نگاه میکنم، تا سطح 57000 برای شاخص، هیچ حمایت قوی و آنچنانی نمیبینم. لطفا دوستان بگن که بنده اشتباه میکنم!!!
    احتیاجی به تکنیکال نیست، حمایتی در کار نیست، اونی که می تونست حمایت کنه خودش احتیاج به حمایت دارد/:.winksmiley02.:/
    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• rezatehrani
      عضو فعال
      • May 2013
      • 336

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
      بفروشید بیاید فارکس...تو دو هفته ضرر ها جبران میشه

نگید چرت میگما

نگید مغرورم اما این هفته من با اینکه خنگ بازی هم در آوردم 19 درصد بازدهی گرفتم...

بازاری 24 ساعته که 5 تریلیون دلار در روز گردش مالی اش هست و هزاران مشکل بازار ایران رو نداره به مراتب ارجح تر...

این راهی که دارید می رید رو پدر خود من 30 سال پیش در بورس رفته...

خواه پند گیر خواه ملال
      /:.Heart.:/
      چرا بریم فارکس؟؟!!
      بفروشیم بریم شلغم بخریم با توجه به فصل زمستان و قعر خداوند و نبارید نزولات آسمانی و همچنین مردم ضعیف و پنبه ای و بیماری های فراوان و گرانی دارو و درمان بهترین سوددهی را خواهیم داشت

خداااییش خارج از جنبه طنزش هرجاش به نظرتون اشتباهه بگید ...... !!!

با سپاس

نظر

• omidvar
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 796

در اصل توسط حسام الدین پست شده است View Post

عرض ادب.
        بنده نمیخواستم بحث سیاسی راه بندازم و تاپیک رو منحرف کنم. فقط خواستم بگم یکم واقع بینانه تر به مسائل نگاه کنیم. انصافا این دولت هم کارهای مثبت در حوزه اقتصاد کم نداشته و تورم رو خوب کنترل کرده و شاید برای عامه مردم، همین مساله خیلی حیاتی باشه. لذا فکر میکنم بحث در این زمینه ها فایده ای نداشته باشه.
        ممنون
        بله دوست عزیز امثال شما بهیچ وجه قصد بحث سیاسی ندارید ولی از دستتان در میرود ونا خواسته حرفتان را میزنید بدور از منطق وانتظار جواب شنیدن هم ندارید توجه شما را به این نکته جلب مینمایم که کم کردن تورم وقتی نتیجه بخش است که قیمتها بالا نرود ویا حد اقل کم شود ولی این دو اتفاق اصلا نبوفتاده که هیچ تازه یه تعریف جدید از تورم هم ابداع شده وبا افتخار اعلام میشود که کاهش تورم به معنای کاهش قیمتها نیست حال شما خوتان منصفانه کلا ه قاضی بفرمایید بدون هیچگونه تعصببببببببببببببببببببببببب
        آخرین ویرایش توسط omidvar؛ 2015/01/10, 13:12.
        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• tom cruise
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 4756

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          بفروشید بیاید فارکس...تو دو هفته ضرر ها جبران میشه

نگید چرت میگما

نگید مغرورم اما این هفته من با اینکه خنگ بازی هم در آوردم 19 درصد بازدهی گرفتم...

بازاری 24 ساعته که 5 تریلیون دلار در روز گردش مالی اش هست و هزاران مشکل بازار ایران رو نداره به مراتب ارجح تر...

این راهی که دارید می رید رو پدر خود من 30 سال پیش در بورس رفته...

خواه پند گیر خواه ملال
          /:.Heart.:/
          اگر بروکرهای خارجی جواز کار در ایران بودند این بورس پی بر ای3هم کسی نمیخرید کما اینکه اگر تعرفه خودرو نبود کسی خودروهای افتخار امیز داخلی را یکپنجم این قیمتها هم نمیخرید و کاسبیشان تخته میشد...
          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
          tom cruise in face book

نظر

• ائلچی
            ستاره دار (2)
            • Jul 2013
            • 1945

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
            بله دوست عزیز امثال شما بهیچ وجه قصد بحث سیاسی ندارید ولی از دستتان در میرود ونا خواسته حرفتان را میزنید بدور از منطق وانتظار جواب شنیدن هم ندارید توجه شما را به این نکته جلب مینمایم که کم کردن تورم وقتی نتیجه بخش است که قیمتها بالا نرود ویا حد اقل کم شود ولی این دو اتفاق اصلا نبوفتاده که هیچ تازه یه تعریف جدید از تورم هم ابداع شده وبا افتخار اعلام میشود که کاهش تورم به معنای کاهش قیمتها نیست حال شما خوتان منصفانه کلا ه قاضی بفرمایید بدون هیچگونه تعصببببببببببببببببببببببببب
            دوست عزیز اگر واقعا شال و کلاه بزاریم جلومون ، این تعریف درست است. کاهش تورم با عدم تورم فرق داره.
            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
              اگر بروکرهای خارجی جواز کار در ایران بودند این بورس پی بر ای3هم کسی نمیخرید کما اینکه اگر تعرفه خودرو نبود کسی خودروهای افتخار امیز داخلی را یکپنجم این قیمتها هم نمیخرید و کاسبیشان تخته میشد...
              درسته...حق میگی

ولی ی ذره دردسر داره و مثلا دلار رو 3750 تومنی برات چنج می کنند اما خب ارزش داره دیگه...

الان یکی از همشهری های خود من 4 ساله با یک بروکر کار می کنه فقط مشکلش اینه که موقع چنج کردن پولش یک مقدار بر میدارن...اونم فدا سرت

نظر

• RAMIN PEDRAM
                عضو عادی
                • Aug 2014
                • 199

....... دوستان فراموش نکنند که دولت تدبیر و امید در کنار شعار کلید و دسته ی کلید یک فاکتور رو هم به ادبیات اقتصادی و فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی اضافه کردند

واون هم چیزی نیست جزء شیب ملایم، یعنی همه کارها با شیب ملایم ترتیب داده میشه. از جمله این کارها کاهش شیب رشد تورم هست که الحمدالله شیبش ملایم شده .

نمیدونم چند نفر از شما لذت این کاهش شیب رو احساس کردید؟؟

[SIZE=3][COLOR=#800000][FONT=Arial Narrow]plan your trades and trade your plan[/FONT][/COLOR][/SIZE]

نظر

• تمام
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 14636

دیروز 6% سم بودم امروز شدم 8% سهم
                  یعنی 2 % امروز خریدم
                  ولی چه حاصل وقتی که بورس هر روز منفی است
                  خدا خواست و ما توانستیم
                  تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Sam1362
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 208

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                    سلام
                    دوست عزیز شما که هنوز معنی تورم رو نمیدونی چطور و با چه اعتماد به نفسی اومدی تو بورس؟ تورم یعنی شتاب رشد قیمت. وقتی تورم صفر باشه یعنی هیچ تغییر قیمتی نداریم نه اینکه قیمت همه چیز صفر (مجانی) شده!!! وقتی شتاب خودرو صفر باشه یعنی تغییری در سرعت ایجاد نمیشه یعنی سرعت ثابت میمونه نه اینکه خودرو می ایسته
                    شما هم اگر تعصب ندارید تشریف ببرید اندکی سرچ بفرمایید و معنی تورم رو خوب یاد بگیرید برای خودتان خوب است
                    موفق باشید
                    [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

در اصل توسط Sam1362 پست شده است View Post
                      سلام
                      دوست عزیز شما که هنوز معنی تورم رو نمیدونی چطور و با چه اعتماد به نفسی اومدی تو بورس؟ تورم یعنی شتاب رشد قیمت. وقتی تورم صفر باشه یعنی هیچ تغییر قیمتی نداریم نه اینکه قیمت همه چیز صفر (مجانی) شده!!! وقتی شتاب خودرو صفر باشه یعنی تغییری در سرعت ایجاد نمیشه یعنی سرعت ثابت میمونه نه اینکه خودرو می ایسته
                      شما هم اگر تعصب ندارید تشریف ببرید اندکی سرچ بفرمایید و معنی تورم رو خوب یاد بگیرید برای خودتان خوب است
                      موفق باشید
                      خدمت همشهری خوزستانی خودم عارضم که وقتی میخواستند هویدا را محاکمه کنند وبعدش اعدام او یکعدد جعبه کبریت در دست داشت ومرتب ان را به هوا می انداخت وروی میز میافتاد بازجو از این حرکت اعصابش بهم ریخت وناراحت شد از او علت این حرکت را خواست هویدا در جواب گفت من در کل زمان مسیولیتم قیمت ای جعبه کبریت را ثابت نکه داشتم حالا به این فکر میکنم که ...........زمان محمود هم صبح که از خانه بیرون میامدیم اقشار مردم بیسواد وباسواد اینگونه تورم را معنی میکردند که مهار تورم یعنی ثبات قیمتها حالا شما بزرگوار قصد دارید قانون نسبیت انیشتین را تغییر دهید برای شما که احتمالاهوادارجناح خاصی هستید خوب است ولی برای عوام الناس خوبیت ندارد عاجزانه خواهش دارم معنی تورم را بدلخواه خود تغییر ندهیدخصوص شما که ادعای بورسی بودن میکنید چونکه این کلمه با زندگی مردم عجین شده ومعنی ان با سفسطه ومغلطه تغییر پیدا نمیکند
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• m.rahmani
                        عضو عادی
                        • Aug 2013
                        • 181

میگن حال فطانت خوب نیست... بنده خدا فکر نمی کرد که چنین شاخص حبابی رو تحویل گرفته باشه...

لذا شینده می شه فردا قراره حسابی از بازار حمایت بشه بلکه حال ایشان رو به بهبود بره...

شخصا برای ایشان دعا می کنم... انشاءال... که کسالت دور باشه.

نظر

• tom cruise
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 4756

در اصل توسط RAMIN PEDRAM پست شده است View Post
                          ....... دوستان فراموش نکنند که دولت تدبیر و امید در کنار شعار کلید و دسته ی کلید یک فاکتور رو هم به ادبیات اقتصادی و فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی اضافه کردند

واون هم چیزی نیست جزء شیب ملایم، یعنی همه کارها با شیب ملایم ترتیب داده میشه. از جمله این کارها کاهش شیب رشد تورم هست که الحمدالله شیبش ملایم شده .

نمیدونم چند نفر از شما لذت این کاهش شیب رو احساس کردید؟؟

این دروغ کاهش تورم هم از نیرنگهای دولت تزویر امید و هوادارنش هست
                          وقتی در دنیا قیمتهای جهانی در حد دهها درصد ریخته اند از بنزین بگیر تا مواد غذایی....انوقت اقا زحمت کشیده میگوید تورم17درصد رشد کرده است.....
                          در واقع فاصله تورم داخل خارج بالای50درصد است در ماههای اخیر....دست کم 10درصد پول مردم با رشد دلار از بین رفته است
                          حسن کلید ملت را شبیه خودش فرض کرده....:Dامروز اوباما به مردمش گفته زیاد بنزین مصرف نکنند و این ارزانی بنزین زیاد طول نمی کشد این یعنی قیمت بنزین کاهش داشته است تازه انهم در کشوری که سرانه مردمش بالای20هزار دلار است نه مردم ایران که حقوق بگیرش بزور در سال3تا4هزار دلار میشود و بنزین30سنتی میخرد....
                          https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                          tom cruise in face book

نظر

• گیلان
                            عضو فعال
                            • Jul 2011
                            • 2178

در اصل توسط m.rahmani پست شده است View Post
                            میگن حال فطانت خوب نیست... بنده خدا فکر نمی کرد که چنین شاخص حبابی رو تحویل گرفته باشه...

لذا شینده می شه فردا قراره حسابی از بازار حمایت بشه بلکه حال ایشان رو به بهبود بره...

شخصا برای ایشان دعا می کنم... انشاءال... که کسالت دور باشه.
                            فطانت یک مهره سوخته است ,
                            برنامه و ضربه اصلی را دولت با حفظ مدیر قبلی به بازار زد و بعد که کارش تمام شد از همه فعالین بازار حلالیت طلبید و رفت :)

جنس منفی های بورس از جنس تفرقه و سهم خواهی قدرت و کارشکنی و اخلال میباشد !
                            به نظر بنده با توجه به شمشیری که دولت از رو بسته است با صاحبان سرمایه و زور و اسلحه و سایت و رسانه , بعید نیست(استعدادش را دارد) سرنوشتش مانند سران فتنه بشود که در گذشته رئیس جمهور و رئیس مجلس نیز بوده اند !
                            آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/01/10, 21:41.
                            هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14636

خریدهای کم رو پله ای شروع کنید طوری که در روزی که بازار حجم میخوره و مثبت میشه شما هنوز 60% از سرمایه رو نقد باشید و روزی که بازار برمیگرده اون 60% رو هم اضافه کنید اینجوری هم ضرر نمیکنید و هم استرس رو برای خودتون کم میکنید
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• rahnama
                                عضو فعال
                                • Jul 2012
                                • 770

عزیزانیکه تازه میخواهند در بازار مالی مشارکت نمایند به ما بپیوندند.
                                http://forums.boursy.com/group.php?groupid=14
                                اینستاگرام من :
                                منتظر شما عزیزان هستم.
                                www.instagram.com/hoshangghorbanian

نظر

در حال کار...
                                X