خرید مقادیری تپمپی
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
با دروددر اصل توسط alireza ۱۸۴ پست شده است مشاهده پستبه نظرم شما دل شير داري تو اين بازار خريد مي كني من كه جرات خريد ندارم
بيمه البرز و بيمه نوين هر دو صف خريد دارند. بيمه پارسيان همواره حركت خود را با تاخير و كندتر شروع مي كند. در حال حاضر قيمت اصلاح زيادي كرده است و خريد در اين قيمتها كم ريسك است.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
وچه خبر ازفروش داراييهاي تكمبا؟در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستمهران جان بنظرت جو تحريم پتروشيميها دامنگير شصفهانميشه ؟زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
سلام حامد جان در مورد شصفها و تحریم که ۲ صفحه پیش نوشتم شخصی با نام حامد هم پای پستم تشکر زد:-?
http://forums.boursy.com/showthread....را؟/page۳۱۰
در مورد تکمبا هم همان اخبار قبلی را دارم و خبر جدیدی ندارم ملک تهران فروش رفته و دنبال فروش املاک و زمین های اراک هستند....
نظر
-
وحید جان فک میکنم قسمتی از اردرامون کنار هم بود :۲۴۵۱ ريال ؟؟در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستاز صبح قصد خرید تپمپی داشتم در درصدهای منفی
قیمتی که نشسته بودم نداد و صف خرید شد!
بدجوری از دستم پرید همین امروز نزدیک ۱۰درصد نوسان داد:-?وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر

نظر