خريد بهشت با تشكر از آقا مهران عزيز
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
اتفاقا من روي ۲۷۷۱ريال برداشتمدر اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پستمهران باور کن خیلی تیز تر از اون دخمله هستی ! :d من همینجور از صبح رو ۲۷۷ واسه دکوثر نشستم که نشستم!!زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
خريد ايران ترانسفو به نظرم زيمنس داره ميفروشه به احتمال زياد شرش امروز كنده ميشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
محمدي جان فكر نميكنين قشكر بيشتر بايد اصلاح كنه مثلا تا ۷۲۰در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است مشاهده پستخریدقشکر وکساوه منفی ۴
نظر
-
این مارون چقدر ترسناکه!!هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
یگانه جان قشکر را برای نوسان گرفتم با توجه به جمع شدن قثابت وجو قندیها با با۵/۱% سوددادیم رفت حتوکا ۲۹۵۵ اضافه کردیمدر اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پستمحمدي جان فكر نميكنين قشكر بيشتر بايد اصلاح كنه مثلا تا ۷۲۰
نظر
-
-
من آخه سفت روی ۲۷۷۰ بودم!در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستاتفاقا من روي ۲۷۷۱ريال برداشتمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
البته دیروز هم کمی خریده بودم و صبح تاپیکشم ایجاد کردمدر اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است مشاهده پستکمی بهشت خریدم اول وقت
نظر دوستان چیه؟؟
هم خوب دارن میخرن و هم خوب میفروشن!!
مارون هم که گرون دادند و معلوم نیست بخرم یا نه
قشکر نوسان خوبی داد حیف که کم خریدم....
ولی اطلاعات زیادی از سهم ندارمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر

نظر